-
Koji dio vašeg života je - posao?
Eto, malo čituckam drugu jednu temu pa se malo zamislih... Ludo me interesira koliki je neki, hajmo reći, relativni udio posla u životu jedne prosječne (a zaposlene) žene/cure, npr. članice Rode. E, pa baš me interesira kod takvih zaposlenih cura - koliki im je odljev energije na posao, koliko im je ušao u život posao (postotkom izraženo), koliko sebe odvajaju i daju poslu, koliko su im najbliži uskraćeni od njih radi/zbog posla.
Ok, ne računam ovdje benefite (visoke plaće, sužbene aute, gadžetarije i sl.) koji kompenziraju neke stvari.
Dakle, ako bi ste mogli nekako postotkom izraziti koliko vas posao okupira, značilo bi nam svima sigurno. Bez obzira radili kao konobar, savjetnica glavnog direktora, čistačica, liječnica ili prodavačica.
Dakle, ne ono tipa: 50% / 30% (8 sati radim, 8 sam doma, a 8 spavam i svejedno mi je gdje sam tada), nego ono... u ono vrijeme kad ste doma, koliko vas je oteo/promijenio posao.
Naravno, dobrodošao je komentar, jer da istoga nema, ovo bi bila anketa sa radio button, pa zaokruži...
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma