Results 1 to 5 of 5

Thread: kako se ekspresno rodila mala Iva

Default kako se ekspresno rodila mala Iva

evo i naše priče

U utorak, 14.7. bila sam na pregledu i rečeno mi je da sam otvorena nekih 5 cm. Inače sam bila u 6. mjesecu u bolnici na mirovanju jer sam se počela prerano otvarati. Nisam osjećala nikakve bolove ni trudove, ni stezanja, niti sam krvarila. Samo sam se počela lagano otvarati. U srijedu ujutro sam počela osjećati lagane menstrualne grčeve koji su se javljali svakih 4-5 sati. Mislila sam - priprema se sve polako - termin mi je bio 2.8. Navečer kad smo krenuli prijateljima, oko 20.00h meni su gaćice bile sve bolje mokre. Stavila sam dnevni uložak koji je isto tako bio ubrzo mokar, a nakon nekoliko minuta pojavila se i lagana sukrvica. No i dalje sam bila bez trudova i bolova. Ubrzo su se menstrualni bolovi pojačali i shvatila sam da je to to . Krenuli smo polako doma, istruširala sam se, izdepilirala, spremila i tek smo onda krenuli polako u bolnicu. Nismo se baš žurili jer smo preko puta bolnice doma - SREĆA!! U rodilište smo stigli oko 21.00h. trudovi su sad već postali jači i češći. sa suprugom sam prohodala većinu trudova dok se sestra "žurila" upisati me u komp. kad su trudovi stvarno postali ozbiljni, izađe žena iz svoje kancelarije i upita me - budete još izdržali ili se budete tu porodili?! nismo odgovorili na to pitanje Konačno se doktor spustio i pregledao me - bila sam otvorena 7 cm. U rađaonu sam stigla tek oko 23.00h. Tek su onda krenuli pravi bolovi. Hvala Bogu da sam imala svog muža sa sobom jer mi je uistinu puno pomogao. Između onih zadnjih jakih trudova sam si malo i prespavala. a mala se bebica rodila već u 1.15h. Sve u svemu, porod mi uisitnu nije ostao u grdom sjećanju, nije previše ni bolilo, bilo je gotovo i prije nego što sam mislila. a i kad primiš to malo biće - zaboraviš na sve. Sve ovo odvijalo se u varaždinskom rodilištu. a te sam večeri bila najsretnija kad sam čula koji su doktori bili dežurni. VELIKA HVALA doktoru J. i B. možda ne bi bilo sve tako jednostavno da nije bilo njih. stvarno su se potrudili i dali sve od sebe. Najbolji su uistinu.

čestitam, mazite se i pazite..

Čestitam na bebici!!!
    Super što si imala brz porod

Osoblje foruma srecica's Avatar

Cestitke

a72's Avatar

cestitke od srca! kako je lijepo kad ti nista ne pokvari te trenutke!