Pozz svima!!! Imam bebača od 2 mj i dojim. Kako imam previše mlijeka moram se izdajati.. znam da to samo pospješuje proizvodnju mlijeka ali drugačije ne mogu jer inače curi samo.. svaki dan potrošim kutiju jastučića.. help!!!!
Pozz svima!!! Imam bebača od 2 mj i dojim. Kako imam previše mlijeka moram se izdajati.. znam da to samo pospješuje proizvodnju mlijeka ali drugačije ne mogu jer inače curi samo.. svaki dan potrošim kutiju jastučića.. help!!!!
pa nemoj izdajati za boga miloga. samo malo stisni cicu i pusti mlaz mlijeka u čisti ručnik dok ti napetost ne olabavi.
Ma nema šanse, probala i to al na kraju završim sva mokra! Ima ga stvarno previše..
Nemaš ti nužno previše mlijeka, nego imaš jak refleks otpuštanja mlijeka. Izdajanje ti neće pomoći, čak naprotiv produžuje ti agoniju. Polako prestani s izdajanjem i u nekom periodu će ti se smanjiti količina pa shodno tome će možda i manje curiti.
a kaj da ti velim. onda doniraj nekome tko nema dovoljno. XD
a onda ti nemam kaj drugo za reć nego da nažalost to moraš pretrpit.
bit će ti mokri grudnjaci, majice, teško će ti biti otići bilo kud van bez rezervne majice i grudnjaka...
i to bi moglo potrajati čak do 6og mjeseca dok ne uvedeš dohranu.
Potrajat će i duže ako nastavi izdajati. Nužno je da prestane s tim, no ne nikako naglo.. polako sve manje i manje.
Probat ću onda od danas pomalo smanjit izdajanje ma šta god bilo i koliko god curilo..Nekako uvik mislim da ga ima puno pa da mi beba ne uspije izvuć ono zadnje, zasitno.. Često traži papati pa sam zato to pomislila.
nije samo zadnje mlijeko zasitno i ne moras zbog toga izdajati
kako ti je anchie rekla, polako smanji izdajanje i pri tom pazi na prepunjenost i kvrge, da ne dodje do zastoja
javi ako bude problema
Počinjem od danas pa ću se javit.. Hvala vam.