Ja sam rodila carskim u 42 tjednu. Pukla mi je voda točno u 00.00 u Petak a bila sam narućena za carski u 08.00 isti dan. Išla sam na hitni jer mi je voda bila zelena, rodila u 00.50, probudila se u valjda 01. i nešto sitno i buncala 2 sata da gdje mi je dijete, sjećam se jedino, kad sam već dolazila k sebi, da je žena koja je jadna ležala pored mene u toj šok sobi ili šta li je, rekla: Ajme više kuka da gdje joj je dijete satima!
Nisam imala nekih problema, s obzirom da sam ležala zadnjih 6 mjeseci trudnoće, al ono baš ležala - wc-krevet, mislila sam da će mi trebati mjeseci da uspijem stat na noge normalno. Kad ono 12-13 sati nakon sam se uzdigla sama, hodala valjda 20 sati nakon, i onda se oporavljala do neke pune snage mjesec dana, iako sam nosila i malog i dojila full time i sve. Još mi je doduše utrnut trbuh, dole onako oko ožiljka, ježi me na dodir, i ponekad kad mjenja vrijeme bole me mišići. Ali osim toga, sve je prošlo dobro.
Htjela bi sljedeći put imat neki super porod, doma uz neku laganu muziku, sa mm-em, i sve to. Ali me strah i brijem da će sljedeći put, ako dao Bog sve bude OK sa trudnoćom, opet bit carskiAl ja sam u onoj skupini žena kojima je luksuz razmišljat o porodu, glavno da izguram i da se rodi živo i zdravo, porod i bolnicu i sve to moram prebolit i ostavit iza sebe.