-
cure bez ljutnje ali mislim da previše gnjavite ženu sa prirodnim porodom. ako nejde,nejde.ja znam da se na ovom forumu zagovara prirodni porod,sve ok,ali mislim da svaka od nas to i priželjkuje ali u nekim situacijama je potrban i CR,zar ne? e pa???
evo mog iskustva doduše iz ČK rodilišta...
ja sam se panično bojala CR,I HTJELA SAM RODITI VAGINALNO,(molim bez zamjerke što sam ovo napisala velikim slovima),ali u mom slučaju je bio potreban CR. dobila sam spinalnu anesteziju,naravno trudovi me pucali ko ludi pa injekciju nisam ni osjetila
,bebu su izvadili za cirka 5min,vidjela sam je nakratko,a zatim su je odnjeli
(to je mana CR),a mene su još krpali oko 1h. meni osobno to nije bilo ništ strašno,malo osječaš kak te navlače dok te šivaju al nikaj strašno. najgore mi je bilo kad je anestezija počela popuštati,e to peče ko sam vrag,no dobiš nekaj protiv bolova i barem ja sam bila dalje ko nova. ustala sam drugi dan sama sa kreveta bez pomoći,sama se oprala,imala odmah stolicu,i nakon 1h od ustajanja sam već bila na hodniku.oporavak mi je tekao super.rez me bolio još nekoliko dana,ali nisam slušala kak me boli jer je sad moja mrvica bila centar pažnje.kaj da ti još velim...bojala sam se ko vrag,a prošlo je super...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma