-
iskustvo s carskog:
narucena u 7 ujutro, nakon klizme i brijanja te uvodjenja venskog puta (to mi je osobno najbolnije iskustvo s carskog) u mojem je slucaju slijedila spinalna anestezija, bol je minimalna a pocinje djelovati vrlo brzo te sam u prvom mahu osjetila toplinu u nogama a zatim su obamrle. U sali mi stavljaju kateter i postavljaju paravan u visini prsa, nisam se ni snasla a mala je vec bila vani, prema mojoj procjeni nakon maksimalno 10 minuta. Slijedi sivanje u trajanju odprilike pola sata nakon cega sam provela jos 2 sata na intenzivnoji kada mi se i vratio osjet u donjem dijelu tijela te sam prevezena u svoju sobu. Taj nulti dan sam mirovala i primala intravenozono analgetik, naravno i postila. Slijedeci dan kateter su izvadili a analgetike sam pocela uzimato oralno, prvo ustajanje na noge poprilicno je bolno kao i smijanje, kasljanje ili nedajboze kihanje , ali kako vrijeme prolazi bol je sve slabija. Peti dan izlazim iz bolnice, malu iznosim na svojim rukama a vec nakon tjedan dana sama sam se dovezla na vadjenje savova. Mjesec dana nakon carskog ne osjecam nikakve posljedice osim utrnutosti u predjelu reza. Voljela bi dodati da su za brz oporavak vazne i cinjenice da sam bila u dobroj fizickoj kondiciji uz dobivenih 14 kila te mislila pozitivno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma