Evo i mog iskustva. Rodila sam 2 puta oba na carski. Prvi put na SD (prije 5 god kad još nije bilo rooming in), iscurila plodna voda, trudova nema, otvorena ništa, indikacija za carski uski kukovi. Rodila u spinalnoj anesteziji i nakon toga 24 sata na intenzivnoj. Moram reći da me nije boljelo ništa, a što sam očekivala nakon što popusti anestezija. Najveća nelagoda je bila skidanje flastera i vađenje katetera (koji moram napomenuti su mi dali prije spinalne). Najnormalnije sam vozila auto za 10 dana, jedino mi se osjet više nije vratio,kao da je neko strano tijelo od pupka do reza, valjda zbog prerezanih mišića.
Drugi put opet carski zbog mogućnosti repture maternice. Isto spinalna ovaj put u Vinogradskoj. Pošto je bila užasna gužva nisam ni stigla do intenzivne nego do predrađaone (gdje su dvije žene ležale poslije poroda i tamo su im donosili bebe i od tamo su bile puštene kući, a da nisu ni išle na odjel babinjača) i onda poslije na odjel. Bez bolova kao i prvi put i bio je brz oporavak. Znači više manje sam dobro prošla, ali počeli su problemi sa vratnom kralježnicom. Imam trnce po tijelu zbog slabe cirkulacije.