Pokazuje rezultate 1 do 50 od 416

Tema: Carski rez - razna iskustva molim

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj miha prvotno napisa Vidi poruku
    očito ovisi od doktora do doktora. meni je rečeno da je nova praksa čekati puni 39 tj. (do sada se išlo s navršenih 38tj.) kada nema prirodnih mehanizama koji pokreću porod.

mene planiraju primiti u bolnicu s 38+6tj. pa polako pripremati i poroditi s cca 39+2 ili +3.

ukoliko se dogodi čudo i bilo što krene ranije - još bolje, ali i dalje ostaje carski...
    Vidiš, nisam to znala, to je za SD da se više ne radi elektivni u 39.-tome (38 plus formula), nego se ulazi u 40-ti (39 plus) za elektivni? Uh, ovako, načelno, ja bih bila edgy, jer sam htjela izbjeći početak trudova i završavanje na hitnom CR-u. Doduše, kod mene se točno znalo sve i datumi i da će dijete bit donešeno (IVF, i to transfer petodnevnog embrija, tu nema sumnje kad se dogodila implantacija i kad je počela trudnoća) i točno je bilo kako je i doktor rekao - tj. procjena prije i procjena poslije poroda su identične, tj. za procjenu datuma carskog su meni uzimali u obzir kad je bio embrio transfer, plus je li bio embrio transfer 3. dana starosti embrija ili 5. dana starosti embrija, fakat su bili maheri i to mi je super ostalo u sjećanju po savjesnosti .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 16.02.2011. at 18:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •