Pokazuje rezultate 1 do 50 od 416

Tema: Carski rez - razna iskustva molim

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja se još ne smim tuširat zbog ugnjojene rane. a u st-u nema tuširanja nakon cr bar dok ne pođeš doma

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

iridana2666
    Drndalica - kako se nisi mogla tusirati? ja sam imala carski '99 i isla pod tus odmah drugi dan ujutro (24 h nakon carskog), stavili su mi neki vodonepropusni flaster i dali mi ih jos 20-ak za doma. Tusirala sam se svaki dan. A taj 'moderni' sav sam ja imala vec '99 i danas, nakon 12 godina, se vise ni ne vidi . Jesu ti rezali ili razmicali misice?
    Nisam se mogla tuširati jer bi smočila ranu (imala sam samo običnu gazu). Nikakav vodonepropusni flaster nisam dobila što mi je i logično, nekako mi se čini bolje da koža ipak 'diše' i lakše zarašćuje. Ne znam što su mi radili sa mišićima, taj dio operacije nisam baš pomno promatrala (samo bi bacila 'škic' tu i tamo).

babyboys drndalica, koja bolnica? jer ja sam taj "moderan" šav u jednom komadu dobila 2006
    Oba poroda KBC Rijeka
    Prvi 2006. hitni carski, totalna anestezija, 'običan', starinski šav, meni osobno je ružno izgledao, ali nije da sam vidjela druge da bi mogla objektivno usporediti.
    Drugi 2011. , carski, spinalna, moderan šav - ne bi niti znala da se doktor nije pohvalio kako je 'picajzla' i voli obaviti posao 'uredno' , i kako mi je 'ušminkao' šav preko starog reza i koristeći ovaj put moderniju tehniku

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja se još ne smim tuširat zbog ugnjojene rane. a u st-u nema tuširanja nakon cr bar dok ne pođeš doma
    x

to mi je strasno kako se ne mozemo , tj, ne daju da se tusiramo. i eto, na kraju su se i meni punti ugnjojili pa je to trajalo nekih misec dana. i dok bih dolazila u bolnicu na previjanje, jos bi mi oni tamo napomenuli da se ne tusiram da nebih smocila rez.
    Posljednje uređivanje od bambus99 : 14.08.2011. at 00:50

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    o, ima, samo se trebaš znat snaći - ja sam plastičnu vrećicu nalijepila preko gaze. naravno da se tijekom tuširanja gaza smočila, pa sam otišla sestri da mi je promijeni. usput mi je i očistila ranu, što je u splitu teški luksuz za dobit.

dvije muhe jednim udarcem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •