ja se još ne smim tuširat zbog ugnjojene rane. a u st-u nema tuširanja nakon cr bar dok ne pođeš doma
ja se još ne smim tuširat zbog ugnjojene rane. a u st-u nema tuširanja nakon cr bar dok ne pođeš doma
Nisam se mogla tuširati jer bi smočila ranu (imala sam samo običnu gazu). Nikakav vodonepropusni flaster nisam dobila što mi je i logično, nekako mi se čini bolje da koža ipak 'diše' i lakše zarašćuje. Ne znam što su mi radili sa mišićima, taj dio operacije nisam baš pomno promatrala (samo bi bacila 'škic' tu i tamo).iridana2666
Drndalica - kako se nisi mogla tusirati? ja sam imala carski '99 i isla pod tus odmah drugi dan ujutro (24 h nakon carskog), stavili su mi neki vodonepropusni flaster i dali mi ih jos 20-ak za doma. Tusirala sam se svaki dan. A taj 'moderni' sav sam ja imala vec '99 i danas, nakon 12 godina, se vise ni ne vidi. Jesu ti rezali ili razmicali misice?
Oba poroda KBC Rijekababyboys drndalica, koja bolnica? jer ja sam taj "moderan" šav u jednom komadu dobila 2006
Prvi 2006. hitni carski, totalna anestezija, 'običan', starinski šav, meni osobno je ružno izgledao, ali nije da sam vidjela druge da bi mogla objektivno usporediti.
Drugi 2011. , carski, spinalna, moderan šav - ne bi niti znala da se doktor nije pohvalio kako je 'picajzla' i voli obaviti posao 'uredno', i kako mi je 'ušminkao' šav preko starog reza i koristeći ovaj put moderniju tehniku
Posljednje uređivanje od bambus99 : 14.08.2011. at 00:50