-
Ja sam friška s carskim iz riječkog rodilišta, nisam se otvarala bla bla (ima priča) ugl imala sam epiduralni carski, i da opet sad idem rodit, i da idem rodit za 10 god tražila bi carski (iako znam da to nije moguće tražit) ugl epiduralna je sama po sebi rizik, i carski, ali danas su takva vremena da u takvim operacijama je mali postotak da dođe do problema, nas je doktor koji je radio carski spasio, jer se pupčana vrpca od male zapetljala, tako da sam imala vaginalni porod dogodilo bi se ono najgore.....ugl, oporavak je super, rodila sam prije 22 dana, prvih par dana je otežano dizanje, ali ništa strašno, stolica mi je bila u zastoju nakon poroda ali proradila je
još uvijek lagano krvarim, ali to se maternica zatvara tako da je i to super, vidim da se krvarenje smanjuje, dojila sam curicu 15 dana, ali što zbog genetike i svih hormona po porodu (vidi u priči) nemam nažalost više mlijeka. sada se super krećem i jedva čekam ginekološki pregled da doktor da zeleno svijetlo da se opustim s mužem
hehe
UGl epidurani carski rez, rez gotovo nevidljiv, trbuh i ostalo me ne boli, rez uopće ne osjećam, normalno se krećem, dižem, saginjem,kuham,spremem,čistim....
mene je spasio!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma