ja sam rodila na CR planirani prije 4 mjeseca u Dubrovniku...Beba je bila na zadak 4 kila ja prvorotka i eto...
postupak pred operaciju klistir-ništa strašno samo nelagodno i ponižavajuće za jednu ženu al to te tamo baš i nije briga meni tek kad sam doma došla uvatilo malo depresije zbog toga svega
Onda me stavilo u predrađaonu di sam gola ležala i čekala da se sala oslobodi dobrih uru vrimena a nisu mi ni lancun dali da se pokrijem sreća sam imala svoj ogrtač jer sam već bila stacionirana u bolnici...dok sam tu ležala primila sam u venu 3-4 boce nečeg da mi muka ne dođe od anestezije(mislim peptoran), onda mi je došla sestra stavit urinarni kateter a moram naglasit da je dok je to radila pričala na mobitel, prestrašnoo0, to mi je bilo ekstra nelagodno, vjerojatno ne bi bilo da je radila kako treba...tako da sam jedva čekala anesteziju da ne osjećam taj glupi kateter....KPanika me uhvatila tek kad sam legla u salu, masu sestara, doktora ona svjetla ogromna....jedva su mi pogodili kralježnicu jer je dosta kriva al uspjeli su...volila bi da nisu i da sam bila uspavana jer sam sve osjećala i to je grozno nelagodno kao da ti netko prekopava utrobu al naravno ništa ne boli, ja sam se malo uspaničila pa mi je anesteziologinja na šivanju dala u venu nešto da malo spavam kad je sve bilo gotovo odveli su me u sobu i odmah mi je popustila anestezija, eg to je bolilo jaaako a sestra mi je tek nakon 3 sata dala analgin kad sam počela da si čupam kosu s glave, i od te inekcije sve prošlo i više nije onako boliko samo prva 3-4 dana prilikom ustajanja....
Sve sam ovako opširno napisala jer znam kad sam ja trebačla na carski sam to tražila a nisam mogla naći, uglavnom cure ne treba se bojat, sve na kraju prođe tako brzo, i tamo izgubite svaki sram, nije vas briga za ništa već samo da vam je beba u redu....))sretno svim caricama