-
Lani sam CR-om rodila kćer. Bio je hitni carski, iako ne neočekivan budući da je beba bila na zadak. Imala sam veliku želju roditi vaginalno, no bebica se nije spuštala u ušće.. Nebitno, to je bio najbolji način na koji sam ja mogla roditi.
Sada me zanima, budući da se radi o riječkom rodilištu - lijepo su me pozdravili, zamolili da dvije godine ne zatrudnim :D i rekli - vidimo se drugi put, probat ćemo opet vaginalno..
Eh.. Slijede pitanja! Sa mnom u sobi je bila ženskica sa drugim CR koju su isto probali vaginlno poroditi i rekla je da je nisu stavljali na drip jer može doći do oštećenja maternice? Ima li u tom istine? Nadalje, vežem se na prvo pitanje.. Ako oni započnu (i ja zajedno s njima euforično kao zadnji put) vaginalno, smijem li odbiti infuziju? Znači, ako ne smiju davati drip, a još nisam na operaciji? Znam da me treba hidratirati, ali.. Ali!!
Naime, strašno se bojim igle. Tokom prvog vaginalnog pokušaja me više boljela ruka gdje je bila igla (znam da je guma - meni je to igla) no sami trudovi koji su išli do 130..
Znam da većini to zvuči suludo uz bezbroj komplikacija koje se mogu desiti, ali meni je to najgore tokom poroda (vaginalno ii CR).
Nadam se da netko ima neka iskustva koja ne uključuju infuziju, nakon prvog CR.. Ili ni ne mora biti u priči CR. U svakom slučaju - hvala na odgovorima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma