evo da se i ja prikljucim...mi smo nasem Evoletu sve izganjali od rodnog smrtnog i UVJERENJU da je domovnica postojala zbog te rijeci UVJERENJE!!!! je muz prehodao kilometre i od jedne zgrade do druge od telefono do mobitela da bi na kraju se mi sjetili pa da nazovemo u Maksimir i zena kaze pa vi imate pravo dobiti uvjerenje da je domovnica postojala...o hvala draga zeno a ostatku nek pas hebe mater...svasta smo prosli ali uspjeli to jes muz uspio...dobili smo od zdravstva 2200 od grada smo dobili 300 kn zato sto je dijete umrlo i povrat novca sto smo isli po njega u zg.da ga sahranimo 2200 (toliko nas je kostao prevoz iz Zg do naseg groblja...e i to su lopovi) s time pokrili sahranu i posto su svekar i moja mama dali nesto ostatak novca smo stavili spomenik + smo mi platili dozvolu sto cemo staviti spomenik 560kn i onda žena kaze pa sta hocete tak i tak malo placate spomenik...pa da imam placu 10 000 kn onda bi valad stavila dijetetu spomenik od 10 000 a tebe to briga a posto imam mizeriju dobro je i ovako..on ima u mom srcu veci spomenik nego ovo sto je vani....i 3 mjeseca porodiljnog ali hebes sve to kad ga nisam dodirnula jer su ga odma uzeli i stavili u inkubator đabe mi i onaj pogled i ono sve kad nisam ga dodirnula i to necu nikada prezaliti... pogled je jedno,one male crne okice i ona sarena kapica na glavi mala sicusna stopala dok su mu krv vadili sve je to nista kad ga nisam dodirnula,da ga osjetim... ah dobro idemo dalje... sretna sam i s tim po gledom netko ni to nije dozivio![]()

Odgovori s citatom