stvarno ne kužim, zašto bi nama koji imamo drugačije posložen život bio važan razlog koji je nekom drugome dovoljan ili odličan za ostati doma?
ili uvreda, čak?!

zašto je nekome uvreda čuti da je netko drugi ostao doma jer mu je malo 4 sata dnevno s djetetom?
pa šta je to laž da zaposleni roditelji uživaju u društvu djeteta kraće nego nezaposlen? to je činjenica.
i meni je bilo malo kada sam se nakon godine porodiljnog vraćala na posao. čak sam dijete stavljala leći kasnije nego obično, samo da bih što dulje uživala u njenom društvu. i da, nisam joj davala ni doručak ni ručak

nego ev. neki kasniji ručak i večeru. nisam ju gledala u jutro kada bi se budila, ali sam ju navečer uspavljivala.
i što onda?
što onda što je neki roditelj upravo zbog toga ostao doma? pa nije vrag da to ne smije reći? zašto se itko ovdje osjeća prozvanim zbog toga?
pa čak i da netko misli da je
moje dijete, da su sva djeca zakinuta jer su u vrtiću i jer ih u školu vodi baka, teta koju plaćamo, susjeda... zašto bi to mene zabrinjavalo?
to je njegovo mišljenje i on je u skladu s tim postupio prema svom djetetu. moje je mišljenje da žene trebaju raditi i da djeca trebaju, od 3. godine biti u vrtiću. i da bi zaposlene žene trebale kupovati pekmez, a ne ga kuhati do 4 u jutro kao aleks

nitko nam ne brani da radimo ili budemo doma uz djecu, radimo kako mislimo da treba ili kako smo prisiljeni raditi, a za to nam nitko drugi nje kriv kakvo god bilo njegovo mišljenje.