Nisam uopće to pretpostavila, nego sam napisala ono što sam mislila- da majka kućanica ne znači nesposobna žena koja nema pojma o tome kako zaraditi novac- kao što je uostalom ova tema pretpostavila. A to ti se nije učinilo nepravedno? Zamisli ironije i dvostrukih mjerila!
Iskreno-čini mi se da samo provociraš na ovoj temi jer ne vidim ni jedan tvoj konstruktivan post, samo čista podbadanja.
Krumpirić, kad smo već kod čišćenja stubišta i kafića- znam ženu koja hrani muža, 2 sina, 2 snaje, 4 unuka i svekrvu s tim. Pa sad ti vjerovala ili ne. Žena je vrijedna nije je strah posla i istina je da se ubija od posla, ali da nije nje crkli bi davno od gladi. A kad misliš da je toliko ljudi u Hr spremno čistiti kuće i stubišta, pogledaj samo temu o tetama čistilicama- traženije su od bilo kojih doktora nauka![]()
S druge strane znam hrpu ljudi (ne samo žena) koji su završili pravo pa sjede kod kuće već 10 godina i čekaju da im Bog dadne posao u struci. Niti ne pada im na pamet ići raditi nešta drugo.
I da, koliko god to tebi bilo nepojmljivo, vjeruj da žene kućanice vrijeđa tema koja govori o tome kako su nesposobne, ne znaju raditi, zaraditi, prehranjivati obitelj i ovise o mužu kao dojenče o majci. A s druge strane se gospođe ljute kad ja pretpostavim da ima i pokoja žena koja da ostane bez svog posla bila bi na sirotinjskom štapu i ne bi znala ni prstom mrdnuti.

Odgovori s citatom