kao osoba po prirodi paničarka moram priznati da se divim ženi koja je spremna tako riskirati da prepusti financijski doprinos obitelji samo na muža odnosno jednu stranu. Bez razmišljanja o tome što bi se moglo dogoditi.
Naravno da ima kućanica koje su sposobne i koje su spremne raditi bilo šta da prehrane svoju obitelj, ali u današnjoj krizi kad je teško naći i zadržati posao sa diplomom kako onda 40 godišnjakinja bez iskustva, bez te diplome i sa dvoje djece npr kod kuće. I kad netko zapošljava tetu čuvalicu postavi se pitanje obaveza. Kad sam tražila dadilju nije mi odgovarala žena sa dvoje male djece jer što ću ako se jedno od te djece razboli (a realno toga bi bilo)pa ne može doći čuvati moje a ja moram na posao i nemam koga da me zamijeni... A od čišćenja kuća i poslova koje ne traže neke kvalifikacije može li se platiti vrtić, kredit za stan itd? Mislim jako teško.
Osobno kad sam otvarala temu padale su mi na pamet ne samo vrijedne i sposobne kućanice već i one koje ne rade jer iako npr imaju samo srednju školu ispod časti im je raditi za 4 tisuće kuna pa će bolje biti financijski ovisne i zbrinute od strane muža.
Postavljam pitanje i ne daj bože borbe za skrbništvom. Znam da je zakon na strani majke, ali što ako otac traži djecu i ima stan (koji ne može podijeliti sa suprugom jer ga je npr dobio u nasljedsvo od roditelja), ako ima posao itd a majka nema..
To je sad druga tema znam.

Odgovori s citatom

). Na kraju krajeva, s tim aparatima smo dobili vise slobodnog vremena za druzenje s klincima, zar ne??

ili sam samo sretna zadnja 2 dana pa sve gledam pozitivno, ko bi ga kod mene znao
nisi zbanana (jer da jesi, ne bi mogla pisati
), nego si dobila upozorenje.
) koje su ostale doma s djecom na odredjeno vrijeme dok ova nisu poodrasla za koju god instituciju, vrtic ili skolu, to je tema onih drugih topika