Baš ste me nasmijale vi dvije, jeste se na kraju dogovorile?
Koliko ima različitih mišljenja, ajme, pa i do toga ko kućanica je, a ko nije.
Naravno da žena koja ima djecu, kuha pere, pegla čisti, odgaja i brine se za djecu bez teta čuvalica i k svemu tome ima još veeliki vrt, polje sa krumpirom, kukuruzom koje obrađuju... ne za prodaju na placu već samo za sebe... JE kućanica, a da i prodaje nešto od toga na placu jer još i to stigne je kućanica plus!
Uglavnom prema svim postovima, ja bi bila nekakva kućanica sa stažom
i nikakvim čistilicama, čuvalicama pa tako i prihodima.
Nije lako, teško je, ponekad živa katastrofa...ali na to smo se zajedno odlučili samo zbog djece i stvarno sam sretna zbog toga jer djeca mi sve nadoknade sa svojim osmjesima i srećom.
Ne osjećam se bezvrijedno jer jaaako cijenim to 'zvanje' i isto tako sam svjesna da to zvanje nikad neće biti cjenjeno na način koji zaslužuje.
Ne bojim se rastave i nezaposlenosti, jer sam sposobna, ništa mi nije teško raditi, snašla bi se u bilo kakvom poslu.
A isto tako znam i poznajem svog muža tako da se ne bojim da bi svoju djecu ostavio na cijedilu pa mislim da o tome kakav je muž i kakvu odgovornost ima prema životu i djeci, da o tome dosta ovisi i da li se žena treba bojati za egzistenciju u slučaju rastave ili ne.