ne, nismo se razumijeli skroz. Ja shvaćam da je fizički i psihički teško raditi i biti sam ( ili sa suprugom koji radi dosta) s djecom.
nije se radilo o priči o jednom danu-svi imamo dan D. I mjesec D. A nekad i D godinu. Radilo se o tipičnoj priči o životu-kakvu živi ovdje nas jako puno posto. Sami u gradu bez roditelja i pomoći ikakva tipa. S poslovima koji traže određeni dio nas. Manji ili veći, al određeni.
I dolazimo doma takvi da bi najradije legli i ugasili svjetlo na tjedan dana. Al ne može.
Htjela sam reći da je stvar u tome da je to naš život-i to su nam dobri dani. Loši su kad su djeca bolesna, kad smo mi bolesni, kad nema para, kad XYZ.
Ja želim na dobre dane gledati kao na dobre dane i naglašavati loše u tim dobrim danima-time neću postići ništa, to ne dolazi u obzir.
Valjda me sad kužiš??
Rekla bi da te jako dobro razumijem, možda me nitko ne gazi na poslu, al znam gaziti kilometražu i teren i gaziti se psihički. Svi mi nešto gazimo-zato i primamo plaću.
I imam dvoje i jedno još sisa i to dvoje treba na 2 dana ostavit tati i jaslicama/vrtiću jer ja moram na službeni put, i treba se u javnom WCu izdojit da ne plačeš od boli na seminaru.
I treba doć doma i dat im organskiuzgojenu hranu, jel, ne bilo šta, friško skuhanu. I treba nadoknadit i put i posao-pa sve to peglat, čistit, kuhat usput i raspremit se i sutra doć pravzdrav radit. I onda treba nespavat danima, jer štaš-dijete od godinu i pol mora nadoknadit jad i čemer neviđanja matere na 2 dana.
Eto, mogu i tako napisati. Al neću. Zašto bi?
Ja ne želim tako gledati na svoj život, a mislim da ni ti ne gledaš zapravo tako.