Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1125

Tema: Razmisljaju li o tome kucanice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zanimanje ne znači previše kad se netko prvi puta zapošljava sa npr. 40. godina.

Činjenica je da se žena koja nije radila u slučaju rastave nađe u vrlo teškoj situaciji; postoji koliko znam i uzdržavanje bračnog druga, ali ne znam točno koliko to traje i pod kakvim se uvjetima može dobiti.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimanje ne znači previše kad se netko prvi puta zapošljava sa npr. 40. godina.

Činjenica je da se žena koja nije radila u slučaju rastave nađe u vrlo teškoj situaciji; postoji koliko znam i uzdržavanje bračnog druga, ali ne znam točno koliko to traje i pod kakvim se uvjetima može dobiti.
    Prijateljica ima pravo na uzdrzavanje bracnog druga, ali, kao i puno drugih stvari, nema to od koga i gdje naplatiti. Jedino privatnom tuzbom, no ni tako ne bi dosla do novca, najvjerojatnije. Pravo je stekla rastavom i skrbnistvom nad djetetom, ali zbog cinjenice da je privremeno nesposobna za rad zbog teske bolesti. (Dakle, kad bi, zapravo, mogla dobiti novac od bivseg, dobivala bi ga jedno relativno kratko vrijeme. Iznose tj. postotke ne znam.)

Inace, ne mogu zamisliti situaciju u kojoj sam trajno novcano ovisna o bilo kome, a skole i zvanja stvarno znace skoro-pa-nista ako nema radnog iskustva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •