-
nova/stara/izdanja knjiga
konkretno-neki dan od skolske knjige narucim moj sretni broj 4-udzb,radna i zbirka-kad sam otvorila na prvoj stranici pise da je izdanje 2009 g/jesu li to oni meni uvalili staro izdanje ili ima li uopce razlike u tome
-
Ako na popisu koji ste dobili od škole piše da je izmijenjeno i/ili dopunjeno izdanje onda godina mora biti 2010.
(provjerit se može na unutrašnjoj strani knjig gdje obično negdje piše npr. 3. dopunjeno i izmijenjeno izdanje, godina izdanja 2010.)
-
provjerila sam u katalogu i MOJ SRETNI BROJ 4 nema niti jedne od ovih oznaka, znači da je izdanje 2009 dobro.
-
a onda je to valjda ok jer na ostalim narucenim knjigama mi pise 2010 izdanje a uostalo zovnit 'u ih pa pitati
-
mi smo dobili više knjiga 2009 izdanje, ali na onima koje su izmijenjene uredno piše 2010.
-
Pa ako nema izmjena, onda vjerojatno prvo prodaju 2009-ta izdanja, da ne tiskaju nova, a ovo im propadne.
-
zvala sam skolsku knjigu i rekli mi da nema promjena i da je to ok
-
A zna li netko za Happy House New Edition (1. razred), na popisu piše da je izmijenjeno i dopunjeno izdanje, a ne znamo kako provjeriti. Izdavač je Algoritam. Zna li netko?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma