čestitke Jim na malom dječaku!!!!
LilyOfTheValley
potpis ti je za krepati
Ima jedan ministar. Trebalo bi ga javno kastrirati. Bez anestezije.
Hvala Kadauna, heheheh
A evo i moj report.....
Danas sam imala transfer dva embrija
Jedan 4 i jedan 5 stanicni, kazu mi da je to super obzirom da su nastali iz vitrificiranih stanica i da se takvi sporije dijele ali da je pravilnost diobe tu bitnija od broja stanica i da bi ih oni od 1 do 5 ocijenili s vrlo dobrim
Informacije se prije dana predvidjenog za transfer daju na kapaljku, tako smo u utorak znali "samo" da su od 4 "odmrznute" tri prezivjele otapanje i oplodile se.
Bili smo presretni ali i puni straha od mogucih scenarija, nisam imala hrabrosti da se tu pohvalim evo sve do sad kad su nasa mala cuda tamo gdje trebaju biti
Inace, u stimuliranom postupku sa svjezim oocitama imali smo samo jedan embrio, tako da ispada da smo bolje prosli ovako i cini se da smo dobili maksimum koji se moze dobiti s ovako usranim zakonom kakvog imamo.
Sada treba prezivjeti ta dva strasna tjedna cekanja u nadi da ce se nastaviti ovako lijepo kako je pocelo
Moram jos jednom pohvaliti rijecki tim, cini se da su oni postali pravi maheriza ovakve postupke, ma Rijeka rulz opcenito, to sam se uvjerila vec i u mnogo drugih stvari.....
PS. ne lebdim previse, da me netko pogresno ne shvati, i znam da se svasta jos moze desiti i da je ovo samo uspjesno odradjena prva etapa, ali opet, ne mogu si pomoci da se bar danas otvoreno i iskreno ne poveselim ovom nasem potpuno neocekivanom uspjehu.....
lily,super![]()
neka završi sa odličnim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno!!!
linelena~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu
Jim čestitam!!
Linalena držim fige da ovaj put upali!
Lily i tebi želim sreću i da budeš naša slijedeća riječka trudnica iz sek.ivf-a![]()
Hvala vam curice![]()
linalena
Sad vise ni ja nisma optimisticna.....
Jos su tvoji embrijici imali vise stanica....a da ne spominjem da je dani imala cak dvije blastociste.....
Ali barem sam jucer bila sva sretna......
Evo, samo da i tu javim da kod mene vjerojatno nista novo. 10 dnt. kucni test negativan. Mislim da vjestica stize sutra ali ic cu u utorak izvadit i betu cisto da vidim je li bilo icega uopce nekon transfera ili je sve odmah propalo
I apropos teme, bez obzira na moj sadasnji neuspjeh sa vitrificiranim stanicama, oslucila sam da u sljedecoj stimulaciji opet naciljamo da imam jedanu turu za sekundarni, vjerujem da su oni u tome sve bolji (osobito Rijeka) a i puno mi je lakse ako stimulirani ne uspije znati da jos nije gotovo i da imamo jos aduta u labu za transfer u prirodnom ciklusu kada tijelo ipak bolje reagira.
Nadam se da ce ovdje biti sve vise prijava uspjeha iz pingivnki i svima vam sretno!!
Ja se opet ponavljam... NE VJERUJTE testovima za trudnoću. Meni je bio negativan i kad mi je beta bila 1500.
Curke jel ima novih trudnoća od odmrznutih j.s....opet sam u postupku; pa bi mi bilo drago da čujem nešto pozitivno na ovoj temi![]()
Evo da ovdje prijavim trudnoću iz odmrznutih jajnih stanica.Transfer dva embrija jedan se primio .Sada sam 12 tjedana trudna što od srca i Vama želim .Postupak odradlila u poliklinici Cito u Splitu.
Posljednje uređivanje od Adikica : 24.05.2011. at 09:44
Prijavljujem trudnoću iz odmrznutih jajnih stanica ,transfer dva embrija jedan se primio .Sada sam 12 tjedana trudna što od srca i Vama želim.Postupak odradila u poliklinici Cito u Splitu.
Posljednje uređivanje od Adikica : 24.05.2011. at 09:47
Bravo Adikica !!! Mjesec dana poslije mene, ja sam isto bila u Cita!!!
Iva Mia, Morskavila sretno cure!!!
bravo za Cito!!!
cure nadam se da cemo i Iva Mia i ja biti vaše sreće
Čestitam Adikica![]()
Ovo je super vijest i za mene......ja isto imam 3 smrzlice u Citu...nadamo se,nadamo se....![]()
Ajmeeeeeeeee....čestitaaaaaaaaam Adikica...uf ovakve vijesti mi daju snage da se borim![]()
Evo mene s svježim vjestima...od moje 3 mrvice jedna je preživila odmrzavanje i oplodila se; sad sam zvala i dobro se nastavila dijeliti...u ponedjeljak smo na ET-u...idemo pa jedan ali vrijedan hrabri komad![]()
Evo nas s jednim zametkom cc u pupici...sad 12 dana preživljavanje ... Nadamo se![]()
iva mia, neka tih 12 dana čekanja bude u znaku troznamenkastog broja!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna, možda ovo:
http://www.advancedfertility.com/blastocystimages.htm
Iva mia, sretno!
Posljednje uređivanje od ježić : 30.05.2011. at 18:40
Pozdrav cure!
Drago mi je za čuti da ima pozitivnih rezultata sa odmrznutim j.s.
Iva Mia želim da ti tih 12 dana prođe što brže i da beta bude ogromna!!!
Ja prijavljujem svoj svoj prvi postupak od odmrznutih j.s...sada čekam da m. dođe pa brojim 9 dana do prvog UZV-a. Imam samo dvije zamrznute i nadam se da će nešto od tog uspjeti...znam da su šanse minimalne, ali treba se nadati...
mistic sretno! U kojoj si klinici?
Ja cuvam dvije mrvice i nadam se![]()
mistic, ja sam isto u Ri bila u sekundarnom sa smrznutim stanicama i iako moj postupak nije urodio trudnocom ipak da te malo ohrabrimNaime meni su odmrznute cetiri od kojih se tri oplodilo (nisam ni pitala sto je bilo s cetvrtom) i dobili smo dva embrija za transfer treceg dana. U nasem slucaju ispalo je da smo u sekundarnom ivf-u imali tri oplodjene stanice, a u "friskom" samo jednu. Ponekad stvarno ispadnu stvari naopako, a ja sam si u ovom idijotskom zakonu ipak pronasla tu minimalnu satisfakciju da sam dosla barem do transfera. Zelim ti sto bezbolnije iscekivanje i da bas te dvije stanice budu dobitne.
Nadam se da ces se javljati s reportima
![]()
Hvala Lily! Kad sam počela malo čitati i informirati se kako stoje stvari sa smrznutim j.s., malo mi je sve splasnulo...ali vidim da ima i pozitivnih situacija pa se nadam najboljemu. Što se više bliži postupak nekako imam pozitivnije misli.
HM...moje stanice su oplodili...3...2 su se primile,jedna odlično druga malo lošije,no na dan transfera mi ipak nisu mogli vratiti jer mi se nije popravilo stanje od hiperstimulacije,stoga su ta 2 zamrznuli.....pa smo odlučili čekat sljedeči ciklus za transfer. No kako to obično biva sljedeči mjesec nije bio dobar endometrij,kao ni mjesec iza ni mjesec iza....tako da je to meni bilo zamrznuta oko 4 mjeseca prije 2 tjedna sam bila na transfreu konačno!!!! Danas sam vadila betu pa čekam 13h za nalaze,neki kažu da je bolje kad je 'friško' a neki kad je zamrznuto...
stalno pratim ovaj post u nadi za dobrim vijestima
Frida~~~~~~ ~~~~~~ da nas razveseliš!!!
ako sam dobro shvatila, Fridi su zbog hiperstimulacije zamrznuti EMBRIJI, NE JAJNE STANICE. tako da je fulana tema...
Crvenkapica, ja planiram po svoje 3 zamrznute js ići u 7 mjesecu ( tako mi najzgodnije iskombinirati jer ću tada biti na GO), mada ne polažem skoro nikakve nade![]()
Crvenkapice, zasto tek u 11 mj?
Dovoljan je jedan ciklus pauze nakon stimulacije, sekundarni ti dodje kao prirodni skoro![]()
Curke evo malo ohrabrenja za smrzliće...16 dnt beta 420.....nadamo se daljnim uspjesima![]()
Iva Mia čestitam i ovdje!
ja ovaj put nisam ni dočekala betu...
Iva Mia čestitam i ovdje!
ja ovaj put nisam ni dočekala betu...
Nisam često tu, ali da javim da mi je jučer 3. dan vračen jedan 8-stanični embrij. Imala sam dvije zaleđene j.s. samo se jedna uspjela oploditi...nisam vjerovala da ću stići do trasfera, ali eto, iznenađenje...još uvijek mi je sve to nekako nestvarno...
Posljednje uređivanje od mistic : 23.06.2011. at 09:11