Stranica 13 od 24 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam upravo u 4 postupku sa zamrznutim js i njaviše me ljuti što svaka klinika svoju politiku vodi

Na svetom Duhu svaki put samo 3 odmrzavaju, bez punkcije svježe js, ali se bar na tzv krio postupak ne treba čekati. Eto taman izašla iz neuspješnog stimuliranog i odma u krio. I da, dokle god ima zamrznutih ne može se niti u prirodni postupak a čak i nevoljko stavljaju na listu za nove lijekove, prvo su mi bili rekli da će me staviti tek nakon 3 ture ali s obzirom na 2 neuspješna ipak su me i prije stavili.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni na citu ce punktirati svjezu js , valjda iz tog razloga sto ja imam samo 2 zaleđene js , tko zna kolike su mi sanse da se obe odlede i oplode
    nego pitanje , jel se moze desit da ja taj ciklus uopce ne budem imala js ? toga me strah ....

adikice sjetila sam se , a sta ces od svega sam prolupala i pocela zaboravljat , sorry

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nije me dože vrijeme bilo na forumu, čitala sam Vas ali jednostavno mi se nije dalo i nisam imala snage niti volje pisati i biti aktivna. Nakon 4-te negativne ß jednostavno sam pala i mislila da ću odustati od svega, ali eto vračam se. Imam 3 zamrznute js pa početkom 11 mj krećem u sek ivf.
    Da li svi koriste klomifen sa smrzlićima?
    Meni su samo rekli da 10dc dođem na folikulometriju i ništa drugo.
    Ujedno da pitam, da li ima netko tko je između ivf-a išao na aih?
    S obzirom da su nalazi od mm i mene svi ok, mislila sam da bi mogla obaviti još koji aih, što vi mislite?

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

ptica1 ja nisam koristila klomifen niti bilo kakvu drugu stimulaciju, isto sam od 10 dc krenula sa folikulometrijama i 15dc primila štopericu i to je bilo sve što se mene tiče. Onda je bio na redu mm i čekanje da vidimo dali ćemo uopće doći do transfera i došli smo. Eto tako je barem bilo u mom slučaju.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

slatkice naravno da će biti ipak je u pitanju 15 js ,ja sam imala samo 4js i došla sam do transfera. Danas mi je 7dnt i podsvjesno se još uvijek nadam ,mada od simptoma ni s.

svim curama koje su u postupku držim fige za velike beturine

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Crvenkapice kada sam ja išla u postupak sa odmrznutim j.s desilo mi se da jedan mjesec nisam imala upoće ovulaciju.
    Kada sam išla na vraćanje odmrznutih j.s prvi put je to bilo u 02.mjesecu, i to ide ovako :dr.P.mi je pratio ovulaciju od 11- 17 dana nije bilo ovulacije , što je meni bilo jako čudno jer uvijek mi je sve bilo ok.kada sam pitala doktora zašto on mi je rekao Ah to će se dešavati sve češće.Odgodili smo postupak za 03.mjesec iz to razloga i tada je bilo uspješno.Nemoj brinuti doktor će sam ocijeniti dali je taj mjesec dobro vratiti stanice jer kako sam rekla prati se ovulacija i utvrditi će se kvaliteta j.stanica u tom ciklusu.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cek, kazes ako ne bude ovulacije onda se odgađa postupak??
    ptica,
    kakav klomifen i sek. ivf ? zasto klomifen ? meni je dr. rekao da se samo javim kad prođe menga hm....posto nisam nikad isla na sek.ivf i na prirodnjake kako to ide ? krene se samo na folikulometiju i to je to nema lijekova

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja kod sekundarnog nisam imala nikakve lijekove, čak ni štopericu jer je ovulacija krenula rano na dan prve folikulometrije. Dr mi skoro odgodio postupak al sam ga nagovorila da pokušamo punktirat i taj folikul, nadala sam se da ćemo uhvatit i tu js (imala sam 2 zamrznute). I uhvatili je, sve tri se oplodile, došle do blastice al na žalost nisu se zadržale kod mene. Dakle nikakvi lijekovi osim klasika utrogestana (ne sjećam se da li od punkcije ili nakon et)

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lijekovi (tipa Klomifena,Femare..) idu kad žena nema prirodne ovulacije-ja sam jedna od tih ,tako da smo išli s Femarom od 2-6 dc,pa UZV,kad je folikul bio 19 mm-štoperica-odmrzavanje stanica....

Adikica lijepo te je čitati,valjda će netko i od nas za tobom....

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Lua, hvala na odgovoru.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kakvu bi ja srecu imala kad bi meni uspio sek. ivf
    imala sam 3 x ivf -odlicne embrije -po 3 vracena i nista , eh kako da se nadam da ce mi sek. ivf uspjeti

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Vidim da vas ima dosta u postupku s smrzlićima i ja krenula ovaj tjedan, imam tri spremljene stanice, zadnji put su mi odmrznuli 6 i dvije vratili treći dan ali nažalost ništa od toga. Idemo probati opet. Neka vam je svima sa srećom!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Prvo pozdrav veliki za vendy nisam vidjela da si na ovoj temi , vendy nadam se da me se sjećaš iz zadnjeg sekundarnog postupka u Cita skupa smo ležale na stolu poslije transfera . Nadam se da ćeš i ti biti uskoro trbušasta kao i ja.

Crvenkapa ja sam u 02.mjeseciu išla na folikumetriju od 10 tog dana do čak 17 dana kada ustvari bude ovulacija ali dr.P mi je rekao da mi je endom. tanak i da mi taj mjesec neće biti ovulacija ili da je sve loše za taj period pa mu je bilo žao odmrzavati stanice kada mi nije dobar ciklus , sestra Janja dala mi lh trakicu da provjerim zaista ovulaciju taj mjesec i stvarno jedva je crta bila tamnija tako da smo odgodili za 3 mjesec u tom mjesecu sam imala ovulaciju doktor ocijenio dan kada trebam doć na transfer i eto bio uspješan.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

znaci svaka folikulometrija se mjeri lh trakicama u citu ?
    jesi taj mjesec morala placat adikice ?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma ne nemjeri se lh trakicama , nego je dr.P bilo malo sumnjivo za ovulaciju pa mi dao samo jednom lh trakicu da popiškim kod njih na poliklinici nesjećam se koji je dan bio ciklusa možda 14 dan. i pokazala se slaba ovulacija jedva vidljiva crta i dr.mi rekao da dođem za 2-3 dana tek da vidimo ima li išta i tada je dr.uzv utvrdio da je bolje da odustanem taj mjesec.
    Ja sam platila sek ivf , neznam sad točno, ima cjenik na njihovoj stranici ali mislim da je bilo 4.500 kn. Bio je transfer dvije blastice.Ali ja nisam išla preko hzzo-a tako da ti nećeš morat ništa plaćat.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure danas mi je 11dnt i sad me već lovi ludilo jer me ovo čekanje doslovno ubija. kaj vi mislite dali mi je prerano za napraviti test budući da je transfer bio 3 dan od odmrznutih js?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kiky kako god ti odlucila ja ti zelim srecu nek ugledas +

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Naš transfer bio danas...Sada čekamo. Sretno svim curkama koje čekaju betu ili koje tek kreću u sekundarni!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

test pozitivan sretni smo do neba iako znamo da je ovo tek početak i da nas čeka još puno straha i brige... već smo prošli i vanmateričnu i 4 kiretaže i svašta nešto ali ipak se nadam da će ovaj put sve završiti dobro i da ćemo napokon postati roditelji jer za to se borimo i mučimo već dugih 10 godina.

crvenkapice hvala ti na lijepim željama i ja tebi želim debeli plus i ogromnu betu pa da zajedno popravimo statistiku!

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiky prekrasna vijest!!Čestitam! Javi kada betu napraviš da vidimo neku mrak brojkicu!

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

miga 24 betu ću radit u pon 13dnt i naravno javit rezultat,a tebi isto želim i da nas sve ugodno iznenadiš 14.10.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma bravo curo bravo !!!!cestitam !!

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kiky pa to je supeeeeer!!! Čeeeeestitaaaaaam!!!!!
    Neka beta samo potvrdi u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure svima hvala na podršci i nadajmo se najboljem... a svima vama želim ovaj osjećaj što prije

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiky, čestitam, neka ti je sretna i uredna trudnoća . Daj mi reci gdje si imala sekundarni IVF? I ja se spremam ubrzo u sekundarni u CITO ( imam 3 j.s. zamrznute), ali se ne nadam baš puno ...a iz mog potpisa vidiš da sam imala svega od vanmaternične, biokemijske, x... postupaka, sa hrpom dijagnoza mene i MM

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

mury ja sam ti sek ivf imala u petrovoj,ni ja se nisam nadala prije transfera jer sam mislila da do njega nećemo ni doći međutim poslije transfera sve isto kao i u stimuliranim postupcima proučavanje simptoma,nadanje i molitva... vidim da cito ima odlične rezultate pa vjerujem da će i tebi uspjet tamo,oni čak i svežu js punktiraju u sek ivf-u tak da ima nade...
    gledam tvoj potpis ... i ja ti imam ovaj urođeni trombo problem,primala sam u prošlom postupku fraxiparine od transfera i opet missed tak da stvarno ne znam. sada ga nisam u postupku koristila ali mislim da ću početi kad se na uzv potvrdi trudnoća bar mi je tako rečeno no o tom potom....
    p.s. i ja sam bez lijevog jajovoda

uf,al smo se našle

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kiky fenomenalne vijesti, čestitam. Nadam se da će i nama ostalima uroditi plodom.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cestitam Kiky na trudnoci, rijetke su ovakve i uistinu me raduju bas zato sto su toliko rijetke, BRAVO!!!

Aj Kiky ako ti se da, malo vise detalja..... znam da to cure uvijek zanima, pa i mene koja nisam isla na IVF. Kakav ti je bio protokol u IVF-u, koliko si imala jajnih stanica, kako je prosao taj prvi, friski IVF, koliko je bilo embrija od 3 j.s. koliko su ti j.s. zamrznuli, koliko sad za ovaj sek. IVF odmrznuli, jel ti ostalo nesto j.s. zamrznuto itd.

SRETNO do uzv ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure hvala čestitkama! nije mi vrag dao mira pa sam jutros opet radila test ali sa prvom jutarnjom i odmah se pojavio plus s tim da je danas iste boje kao kontrolna crtica ( jučer je bio svjetliji)
    kadauna probat ću biti što kraća, u 5/2010 sam bila u postupku, protokol sa 2 gonala i 1 decapeptyl od drugog dc,(ne sjećam se koji je dc bila punkcija) imala sam 7 folikula od kojih je 3 oplođeno,a ostale 4 zamrznute. Et je bio 5 dan dvije blastice,a rezultat trudnoća. Beta se školski duplala,ni krvarenja ni ničega, mi presretni, međutim na drugom uzv 7+4 nema otkucaja i ostajem u bolnici na kiretaži koju mi rade dva puta u razmaku od nekoliko dana jer "nisu dobro očistili",a onda se smisle i naprave mi lpsc jer nešto vide al nisu sigurni šta. Ništa nisu našli. Trebalo mi je godinu dana da se psihički oporavim od svega toga. U 5/2011 krećem ponovno u stimulirani postupak jer si mislim veće su mi šanse nego sa odmrzavanjem js. Protokol isti kao i prošli put ali na punkciji mi kažu da imam samo tri js (a na folikulometrijama ih je bilo 8). Tak da nije bilo zamrzavanja, a et je bio jednog embrija treći dan.Beta 0. Tak da ja mislim da je" fenomen 3 js" počeo od ove godine,zašto,e to ne znam. Budući da sam čvrsto odlučila promjenit kliniku,a imam još te 4 zamrznute js od prošle godine reko idem ih potrošit ne ostavljam im ništa. I tako krenem u sek ivf bez imalo nade. Primila sam samo štopericu dva dana prije odmrzavanja. Punkciju mi nisu radili.Sve 4 se odmrznu,zbog zakona u oplodnju stave tri i sve tri se oplode. Tako da su mi vraćena 3 embrija treći dan.

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

sretno dorina,javljaj nam novosti

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiky, baš smo se našle , a daj Bože da se uskoro nađemo i sa velikim trbusima ...sretno draga!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 02.10.2011. at 13:15

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiky čestitam i neka ovaj put bude sretnih 9 mjeseci, stvarno si zaslužila
    Adikice naravno da te se sjećam, velika pusa za mrvicu u tvom trbuhu

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni danas 13dc i bila jutros na folikulometriji, očekivali sutra odmrzavanje i oplodnju

No danas nekaj čudno, u četvrtak 9dc bio folikul 10mm a danas ga NEMA (druga doktorica gledala), endo 9mm
    hmm ja pitala dal je već nastupila O jer me noćas baš bolilo na toj strani, no nije niš rekla
    kontrola opet sutra

jel moguće da ako nema O ne bude odmrzavanja i da ove 3 folikulometriej bezveze, ufffffffff

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

lina ja ti stvarno ne znam da li se u tom slučaju odgađa odmrzavanje ali mislim da je adikica nešto pisala o tome ali ona nije imala o taj ciklus,a tebi je već vidjela js na prošlom uzv tak da možda i neće biti odgađanja. Ono što mene više ljuti je taj njihov pristup i što ništa ne govore i sad si ti misli do sutra kaj će biti. Mislim komunikacija i odnos sa pacijentom im je nula (čast izuzecima). U svakom slučaju ako ti to smanjuje šanse za uspjeh rađe da se odgodi pa da sljedeći ciklus bude kako treba nego na blef da se radi,ali to je samo moje mišljenje. Držim fige!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je ovo već 4-ti krio postupak na SD ali prvi odmah mjesec iza stimulacije. A negdje sam čitala da se može desiti da onda ne dođe do O, ali kako Kiky kaže ak je jedan dr vidio folikul a drugi ne valjda je ipak do o došlo samo ranije. Hmm možda smo je čak i pokrili na onaj oldfašion-wej u subotu

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

beta 13 dnt 207,80

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kiky čestitam

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiky čestitke još jednom!!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kiky super čestitam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kiky, ako sam dobro shvatila, tebi su radili drugi stimulirani postupak a ostavljene su ti za to vrijeme te 4 zamrznute jajne stanice iz prethodnog postupka? Svakako ti čestitam na trudnoći, one su uistinu rijetkost iz ovakvih postupaka!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiky,super vijesti..čestitam

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kiki,još jednom čestitke!
    Linalena,a tko ti je danas radil ultrazvuk,meni jedanput na sd.ona plava dr. nije niš vidjela,onda je gledala ona crna,ona je odmah našla folikule(oprosti,al ja ti ne znam kak se te dr. zovu,uvijek imam na papirima br. B.)

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiky prvotno napisa Vidi poruku
    beta 13 dnt 207,80

čestitam))))

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Kiky, ako sam dobro shvatila, tebi su radili drugi stimulirani postupak a ostavljene su ti za to vrijeme te 4 zamrznute jajne stanice iz prethodnog postupka?
    upravo tako,niti tko šta spominjao te js dok ja nisam sama rekla da ih želim iskoristit

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

cure cijeli dan sam imala turneju pa vam se nisam uspjela svima zahvalit na čestitkama i naravno svima od srca poželiti isto~~~~~~~
    Između ostalog, morala sam kod doka zbog terapije fraxiparinom,pa u bolnicu po terapiju i tako,odužilo se.
    Poprilično su bili iznenađeni rezultatom i da bi stvar bila još bolja jedna cura u to vrijeme javlja na telefon da joj je test pozitivan isto iz sekundarnog ivf. Tako da vam želim svima reći da je u životu sve moguće pa tako i u ovim postupcima. Znam da smo tek na početku puta ali bilo kako bilo isplatilo se.
    J

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitam kiky na beti , dajes mi nadu

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kiky čestitam; ajde fala Bogu još jedna...dobro došla nova trudnice....ostala si zaleđena kao i ja sama zbog bete..

Bravo, bravooooo!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kiky, od srca čestitam i želim ti bezbrižnih i sretnih 9 mj.

Ja sam sljedeći mjesec ako Bog da u Petrovoj na sekundarnom, imam 3 zamrznute js.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uff današnji dan
    prvo folikulometrija, endometrij super (niš nisam papala ni uzimala)
    kaže drB žal ga ne iskoristiti
    al drT se ne sviđa neki kak je rekla ćupavi folikul
    i ostavili me da malo čekam (8-9) da se dogovore dal danas bude odmrzavanje i oplodnja
    i nakraju da, bilo, ajd sada mužu da hitno dođe
    I biologica mi rekla da ak će biti okej embriji da će me staviti na , no kak se sada to zove
    ono protiv trombofilije
    i tak, sutra zovem da vidimo kaj će bit

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Linea sretno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove