Imamo još jednu trudnicu iz sekundarnog
Lua čestitam!
Imamo još jednu trudnicu iz sekundarnog
Lua čestitam!
Baš je lijepo vidjeti pozitivne bete iz sekundarnih...![]()
odmrznule se sve 3 ali još nije krenula oplodnja
moram ponovo sutra zvati
ajde staničice sada vam je več toplo, kreniiiteeeee
Lua![]()
Lua
evo ja danas obavila uzv,imam 3 folik. od 14,u subotu opet idem,pijem estrofem,a bit će punkcija idući tj.,a kad punktiraju odlučuju oće li odmrzavati
Transfer u ponedjeljak
2 embrija
al nemam pojma kakvi su a kamoli kakvi će biti onda
Crvenkapice vidim da se nas dvije pratimo s postupcima. I ja krečem s zaleđenim za 10-15dana.
Kad ti krečeš u akciju
moja corina u 11mj kad menga dođe
gdje si u postupku ? SD? a u cita 4mj ?
ja sam , neces vjerovat upisana u 5mj u citastvarno uvijek smo blizu
![]()
danas odrađen drugi uzv,3 fol.-17,u ponedjeljak još uzv,štoperica i u srijedu punkcija,dalje ćemo vidjet,nadam se dobrom ishodu
Crvenkapice ja sad kad dobijem M. kroz nekih desetak dana idem u zagreb na S.Duh po svoje smrzliče a u Splitu sam u 4mj.hmmmmm tko zna možda nam se poklopi pa budemo skupa u Splitu![]()
Cure moje, da se i ja prijavim na ovoj temi.Danas LH test pozitivan, sutra se očekuje ovulacija, i nadam se transfer čet. ili subota
![]()
mury,bravo !!!da i tebi sekundarni donese sreću najveću ~~~~~~~~~~
Ja sutra ujutro idem po moje smrzliće, oplodnja bila u srijedu
ja ću se odvaliti, opet imam embrije bolje u krio-postupku nego kada su bile js bile svježe
1 blastica cc
![]()
i jedan mališan od 6 stanica, danas je 5dan od oplodnje
i da, stavili me na Fr
lupetam pa lupim
stavili me na fraksiparin
Drage moje hvala svima , veliko hvala
Linalena,super~~~~~~~~~~~~~~~1das etaj mališan čvrsto uhvati i ne pušta,samo odmaraj i pazi i mazi bušu....meni je sad baš žao kaj mi one dvije nisu zamrznuli
1das etaj(da se taj),danas nisam baš sva svoja,boli me za poludit,a curi ko na pipu,užas
Linalena,super!![]()
linalena, predobra vijest![]()
Linalena za male krio borce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
meni danas javili iz CITA da je transfer u subotu, dake, idemo na blastice. Mada nisma pitala koliko ih je, ali nije niti bitno, jedna je dovoljna!
Mury želim ti da i ti budeš jedna od cura koje su uspjele iz sekundarnog IVF-a![]()
Hvala vam suborke moje![]()
Bravo Mury presretna sam zbog tebe![]()
mury,super![]()
linalena , mury -vi ste sljedeće sekundarne trudnice![]()
hej cure,da javim,bila punkcija,al su 2 folik. otišla,3 je bio prazan tako da od svježih ništa,pa su odmrzavali,i odmrzli sve stanice koje sam imala 15,od toga su se 2 oplodile,sutra je transfer
punkcija je bila jučer,toliko mi je žao što su toliko čekali sa punkcijom,pa su 2 folikula otišla,ali nisu se previše zabrinjavali jer ih kao imam puno zamrznutih,pa su prvo htjeli 3 odmrznut,pa su rekli 5,da bi danas zvala biologa i kaže odmrzli svih 15,a samo 2 se oplodile al još nije siguran kako će biti sutra,samo kad pomislim da je moglo biti 15 embrija,koliko bi imala više šanse(u 1mj. imala 26 stanica-3 oplodili i vratili,a 15 zamrzli,a ovo je sad rezultat-20 stanica otišlo u ništa)
Slatkice sretno sutra na transferu
A što se tiče ovoga kako su ti sve odmrznuli umjesto da se lijepo sve moglo oploditi, nemam komentara. u mojoj klinici nisu ni htjeli sve odmrznuti nakon kaj nije bilo ni da su se odmrznule ni da su se oplodile, tako da je meni tek treći krio dao i embrij. Tri mjeseca smo zaredom išli na po 3 folikulometrije, muž je davao sjeme, ja nosila sve uputnice.....
slatkice ovo je zalosno![]()
sretno na transferu i ~~~~~~~~~~~~~~~za betu ,za +
Evo da se javim i ovdje jer tu spadam.
13 dnt beta 434,92 IU/L...![]()
miga, pregenijalno...čestitam trudnice
bome je Eskimić pravi pobjednik...svaka mu čast
sretno dalje i želim ti sve po školski
jaaaaaaaako sam sretna zbog tebe![]()
Miga čestitaaaaaam....ekipa se povećava![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve male eskime u pupicama svojih majki![]()
miga, i ovdje čestitek
A ja sutra idem po svog eskima/e![]()
![]()
miga čestitam
koliki su ti bili embrijići i koji dan?
meni je danas bio transfer 2-staničnog i 4-staničnog,sad čekamo čudo
Cure hvala Vam svima. Jako smo sretni i moram priznati skroz iznenađeni...
No moram priznati da mi je ovaj put bio prvi put da sam zametak nekako nazvala i da smo mu ćak i tepali...Netko da nas je čuo mislio bi da smo sto posto munjeni...
Mury sretno sutra i neka bude još eskimića pobjednika!!
Slatkice tebi želim da ti vrijeme do bete što prije prodje i da se bar jedan mališa zalijepi! Meni je transferom vraćen jedan petostanični zametak i to treći dan...
miga, čestitam od srca!!!
Tvoj je mali eskimić bio vrlo obziran i odlučio vas pustit da radite ono što si napisala da ćeš raditi poslije pokušaja u 6 mj.
Ne znam za druge mpovke, ali ja sam zaboravila što je to i čemu služi![]()