Kiky, od srca čestitam i želim ti bezbrižnih i sretnih 9 mj.
Ja sam sljedeći mjesec ako Bog da u Petrovoj na sekundarnom, imam 3 zamrznute js.
Kiky, od srca čestitam i želim ti bezbrižnih i sretnih 9 mj.
Ja sam sljedeći mjesec ako Bog da u Petrovoj na sekundarnom, imam 3 zamrznute js.
Uff današnji dan
prvo folikulometrija, endometrij super (niš nisam papala ni uzimala)
kaže drB žal ga ne iskoristiti
al drT se ne sviđa neki kak je rekla ćupavi folikul
i ostavili me da malo čekam (8-9) da se dogovore dal danas bude odmrzavanje i oplodnja
i nakraju da, bilo, ajd sada mužu da hitno dođe
I biologica mi rekla da ak će biti okej embriji da će me staviti na , no kak se sada to zove
ono protiv trombofilije
i tak, sutra zovem da vidimo kaj će bit
Imamo još jednu trudnicu iz sekundarnog
Lua čestitam!
odmrznule se sve 3 ali još nije krenula oplodnja
moram ponovo sutra zvati
ajde staničice sada vam je več toplo, kreniiiteeeee
Lua![]()
Lua
evo ja danas obavila uzv,imam 3 folik. od 14,u subotu opet idem,pijem estrofem,a bit će punkcija idući tj.,a kad punktiraju odlučuju oće li odmrzavati
Transfer u ponedjeljak
2 embrija
al nemam pojma kakvi su a kamoli kakvi će biti onda
Crvenkapice vidim da se nas dvije pratimo s postupcima. I ja krečem s zaleđenim za 10-15dana.
Kad ti krečeš u akciju
moja corina u 11mj kad menga dođe
gdje si u postupku ? SD? a u cita 4mj ?
ja sam , neces vjerovat upisana u 5mj u citastvarno uvijek smo blizu
![]()
danas odrađen drugi uzv,3 fol.-17,u ponedjeljak još uzv,štoperica i u srijedu punkcija,dalje ćemo vidjet,nadam se dobrom ishodu
Crvenkapice ja sad kad dobijem M. kroz nekih desetak dana idem u zagreb na S.Duh po svoje smrzliče a u Splitu sam u 4mj.hmmmmm tko zna možda nam se poklopi pa budemo skupa u Splitu![]()
Cure moje, da se i ja prijavim na ovoj temi.Danas LH test pozitivan, sutra se očekuje ovulacija, i nadam se transfer čet. ili subota
![]()
mury,bravo !!!da i tebi sekundarni donese sreću najveću ~~~~~~~~~~
lupetam pa lupim
stavili me na fraksiparin
Drage moje hvala svima , veliko hvala
1das etaj(da se taj),danas nisam baš sva svoja,boli me za poludit,a curi ko na pipu,užas
ja ću se odvaliti, opet imam embrije bolje u krio-postupku nego kada su bile js bile svježe
1 blastica cc
![]()
i jedan mališan od 6 stanica, danas je 5dan od oplodnje
i da, stavili me na Fr
Linalena,super~~~~~~~~~~~~~~~1das etaj mališan čvrsto uhvati i ne pušta,samo odmaraj i pazi i mazi bušu....meni je sad baš žao kaj mi one dvije nisu zamrznuli
Linalena,super!![]()
linalena, predobra vijest![]()
Linalena za male krio borce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
meni danas javili iz CITA da je transfer u subotu, dake, idemo na blastice. Mada nisma pitala koliko ih je, ali nije niti bitno, jedna je dovoljna!
Mury želim ti da i ti budeš jedna od cura koje su uspjele iz sekundarnog IVF-a![]()
Hvala vam suborke moje![]()
Bravo Mury presretna sam zbog tebe![]()
mury,super![]()
linalena , mury -vi ste sljedeće sekundarne trudnice![]()
hej cure,da javim,bila punkcija,al su 2 folik. otišla,3 je bio prazan tako da od svježih ništa,pa su odmrzavali,i odmrzli sve stanice koje sam imala 15,od toga su se 2 oplodile,sutra je transfer
Slatkice, želim ti svu sreću ovoga svijeta za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~ ali evo upravo je tvoj primjer jedan od tužnijih vezanih za zakon. Od 15 j.s. su sve odmrznulli (ZAŠTO??) i od toga su se 2 oplodile!? Koliko je prošlo od punkcije iz ovog pripremnog klomifenskog ciklusa?
punkcija je bila jučer,toliko mi je žao što su toliko čekali sa punkcijom,pa su 2 folikula otišla,ali nisu se previše zabrinjavali jer ih kao imam puno zamrznutih,pa su prvo htjeli 3 odmrznut,pa su rekli 5,da bi danas zvala biologa i kaže odmrzli svih 15,a samo 2 se oplodile al još nije siguran kako će biti sutra,samo kad pomislim da je moglo biti 15 embrija,koliko bi imala više šanse(u 1mj. imala 26 stanica-3 oplodili i vratili,a 15 zamrzli,a ovo je sad rezultat-20 stanica otišlo u ništa)
Slatkice sretno sutra na transferu
A što se tiče ovoga kako su ti sve odmrznuli umjesto da se lijepo sve moglo oploditi, nemam komentara. u mojoj klinici nisu ni htjeli sve odmrznuti nakon kaj nije bilo ni da su se odmrznule ni da su se oplodile, tako da je meni tek treći krio dao i embrij. Tri mjeseca smo zaredom išli na po 3 folikulometrije, muž je davao sjeme, ja nosila sve uputnice.....
slatkice ovo je zalosno![]()
sretno na transferu i ~~~~~~~~~~~~~~~za betu ,za +
Evo da se javim i ovdje jer tu spadam.
13 dnt beta 434,92 IU/L...![]()
miga, pregenijalno...čestitam trudnice
bome je Eskimić pravi pobjednik...svaka mu čast
sretno dalje i želim ti sve po školski
jaaaaaaaako sam sretna zbog tebe![]()
Miga čestitaaaaaam....ekipa se povećava![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve male eskime u pupicama svojih majki![]()
miga, i ovdje čestitek
A ja sutra idem po svog eskima/e![]()
![]()
miga čestitam
koliki su ti bili embrijići i koji dan?
meni je danas bio transfer 2-staničnog i 4-staničnog,sad čekamo čudo