sutra transfeeeeeeerrrrrrrr!!!
bravo zrinkič, čestitam i navijam za beturinu![]()
zrinkič, kako je prošlo?
Bok cure...treban savjet od vas...ubrzo idem, ako sve prođe kako treba na transfer u Split (inače sam iz istre - 500 km udaljene) što mislite koliko bi trebala ostati u Spliti? doktor je rekao samo prenoćiti pa da se drugi dan vratimo? meni to izgleda malo prerano.
suncica, "oni" kazu da mirovanje nema nikakve veze..... a za duuugu voznju autom sam svasta cula.... ja sam nakon 1.transfera (2 super blastice) isla na 900km put dan poslije, i 0. 2.put, sek+prir, sam odlucila ne vozit se u autu, nego sam bila u istom mjestu s mamom 3 dana....pa na avion. u potpisu vidis kako je proslo. Split je predivan, sto ne bi ostali 2 dana i setali po rivi i nasuncavali sesretno!!
ej!! evo i mene!!! na poslu sam od danas...pa do bete!!! u srijedu je bio trenasfer tri super zametka!!! mislim da ću u subotu napravit testić. simptoma nemam nikakvih...a i prerano je za bilo koji!!
bolucka me trbuh....tupo..ko pred mengu.....počelo je već dan-dva nakon transfera koji mi je isto bio bolan!!!
ZRINKIČ navijam za tvoju betu i želim da nam popraviš prosjek sa smrzlićima
u kojoj si poliklinici?
ja sam ti u Petrovoj! nisam ni pomišljala mijenjat......baš zbog onog kaj mi se desilo....mislim da će mi oni neku buduću-narednu trudnoću znat najbolje voditi.
Cure može mi neko pomoći ,naime u trečem mj.sam išla u postupak sa zamrznutim jajnim stanicama no nažalost nije došlo do transfera.Koristila sam estrfeme i sad mi kasni 11 dana da li je to normalno hvala unaprijed pozdrav
meni su ti se ciklusi skroz promjenili nakon stimulacije za par dana i sad jos za par dana nakon estrofema, ali ako ti uskoro ne dode, definitivno nazovi doktora i odi na pregled
I meni su se promjenili prošli mjesec mi je kasila tri dana a sad nakon estrofema tak puno šta bi to moglo biti
Da se i ja javim nakon dužeg izbivanja...
Idemo po naše preostale smrzliće kojih ima sve skupa 6 u dvije slamčice - jučer prvi UZV folikul od 13,6 mm i endić od 7 mm, pa ćemo vidjeti hoćemo li doći do transfera. S obzirom da imamo dvoje djece iz IVF-a odmrzavamo sve pa što bude.
Navijam za sve cure u postupku![]()
vesnare super, ovakve priče dižu moral, navijam i ja za tebe!![]()
prošao transfer dvije blastice, a ostale su nam 3 js u rezervi za slučaj da ovaj put ne uspije imamo još jednu šansu za bebu br. 3![]()
Bok cure...vidjela sam da se kod dosta njih poremetio ciklus nakon stimulacije ali ja poslije neuspjelog postupka koji je bio u 12 mjesecu uopće nema ovulaciju i doktori kažu da bi se to trebalo izregulirati ali po mojem mišljenju prošlo je previše vremena. da li ima netko slična iskustva ili neka saznanja.
evo da se i tu prijavim
u četvrtak tj sutra(12dc) prvi UZV za sekundarni postupak iz zamrznutih, imamo 6js zamrznutih
Posljednje uređivanje od anaši1507 : 02.05.2012. at 09:14
i ovdje prijavljujem negativan test - idemo nadam se uskoro po preostale smrzliće
Evo i ja ču po drugi put u sek.IVF krajem ovog miseca kad dođe druga M. Sve sam se dogovorila sa dr. Poljakom i jedva čekam opet krenuti.
jučer bio uzv, dr.rekao rekao da je sve ok, rekao je da misli da bi ovuloacija mogla biti u srijedu, sutra ponovno na uzv![]()
Evo i mi idemo u pon na transfer ako je doslo do oplodnje.rekli su da ce odmrznut 3 komada 2 ostavit za jos jedanput,u pon moramo bit gore oko 10:00
tomek,anaši sretno!!!
ja čekam transfer u srijedu, ako sve bude ok!!!
pravim sei želim sretno našim stanicam u lab-u!!!
za najbolji tulum do sada!!!
corina,vesnare jeste vi krenule dalje u sekundarni??
:suncica, meni su se ciklusi skratili za dva dana nakon stimulacije, ali događa se ovulacija,
samo šta jedan mjesec kasni, jedan na vrijeme, jednom folikul pukne, drugi put su mi dali injekciju da pukne...svaki put drugačije..
tomek sretno sutra
kameleon tebi sretno u srijedu
meni prvi uzv nadam se u petak, a anaši ti nije uspjelo i sad je na polustimuliranom(pratim je na potpomognutoj st)
vracene 3 js 8,6,4 stanicne.sad cekamo![]()
tomek sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
ja idem sutra, pa ćemo vidjeti šta će biti...
pozdravi!!!
da i ovdje javim...ništa od transfera!
nemamo više smrznutih js, tako da ćemo 7 mjesec u prirodni..
nadam se da bude taj dobitni!!!![]()
tomek
kameleon baš mi je žaoali zato će sigurno 7. mj. biti dobitni
mi u sekundarnom ipak na jesen... onda se tipkamo na ovoj temi
Evo napokon i mene.Nisam se javljala cili tjedan bilo me je strah što če ispasti od moga sekundarnog ivf-a s obzirom da sam imala samo 4j.s pohranjene. Prošli sekundarni na S.Duhu od 9 js samo je jedna bila dobra. I tako ja danas u Cita i sva sretna što mi imaju za vratiti i tu jednu malu mrvicu i mislim se ma kakva je takva super da ima išta. Kad ono meni Poljak kaže čestitam imamo ih 3. 2 odlične i 1 malo lošije. Ajme meni ja još ne mogu virovati. Ma svaka čast Cito timu sve pohvale najbolji ste![]()
corinaII i ovdje navijam i držim fige da popraviš statistiku![]()
corinaII odlične vijesti, puno ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
vesnare brzo će 9 mj...odmori se i uživaj na go od mpo!!!
tomek za betu ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
puno pozdrava i sreće svima!!!!!![]()
evo curke da se i ovdje javim...
Ja evo čuvam svoju malu curicu...rekla je biologica da je mrvica odlicna...razvijena taman kak treba bit za treci dan...
Sretna sam jer zbilja nisam ovo očekivala...s obzirom da sam imala samo 2 smrznute js.
Corina, nadam se lijepim vijestima od tebe uskoro...
Pusa svima...
Bab draga moja ajmo se nas dvije dogovoriti i lipo popraviti statistiku iz zamrznutih. Neka nam bete budu velike![]()
Tomek i tise pridruži nama s velikom betom![]()
ajmo ajmo ljeto je naše vrijeme![]()
cori...ja sam za...
Evo dogovor je pao...a i tak su mi danas i dr i biologica rekle da mi cestitaju, da sam trudna...hehehe...e pa onda cu se toga i drzati...
Daj mi reci jesi ti bila doma nakon et- a ili si odmah isla radit?
Ja sam cijelo vrijeme sama sebi govorila da cu odmah ici radit a sada kad je moja snjeguljica samnom sad vise nisam pametna.
Bab ja sam ti na bolovanju od transfera pa sve do bete jer radim takav posao da stojim cijeli dan na nogama i dižem kutije tako da sam doma. A vrijeme kratim malo na kompu, malo tv, pa malo šijem...
a nakon transfera sam taj dan malo mirovala i sve ostalo po normalno. Nisam tip osobe da mogu ležati cili dan na kauču- poludila bi.
Mi idemo sutra vasiti betu.to je 10 dan ako racunamo transfer kao nulti.znam da je rano ali ako je ici cemo ponovno kroz par dana ako nije,to je to do sljedeceg puta
Tapatalk u trku HTC hd2
Sretno curama u sekundarnim postupcima. Da vas utjesim ja sam jedino u sekundarnom imala pozitivnu betu. Tako da sam se sada malo razocarala sto su mi uspjeli punktirati tek 4js jer do jednog jajnika nish mogli.znaci nece biti nista za fridge. A meni se taj sekundarni pokazao kao dobar, mozda zato jer nema stimulacije pa je tijelo u ravnotezi
Legal alien hvala ti na lipin željama... A i ja tebi draga moja želim da ti uspije ovaj postupak![]()
Vidim da smo iste diagnoze bez oba jajovoda...... i kaže meni Dr. Poljak i Dr.Bauman da imam najbolju diagnozu za IVF. A vidi evo i 6 put prolazim postupak pa nikako trudnoća.
E da, i ja sam to cula od par mpo-vaca kad evo gulim 5.postupak. Cak mi je i histeroxskopija napravljena i uklonjena nekakva pregorada iz maternice koja je mogla smetati. Jedan jajovod je otisao sa vanmaternicnom a drugi je izvadjen laparoskopski prosle godine. Ali znas sto, moramo im vjerovat! Uspit cemo ovaj put. Prosla me ljutnja od jucer. Sad je samo ostao taj strah hoce li se oploditi. Ali saznat cu za s koji sat. Sretno corina!