Danas 10 dan beta 2.5
Tapatalk u trku HTC hd2
Danas 10 dan beta 2.5
Tapatalk u trku HTC hd2
Jel ima neko link na onu stranicu di je opisano sta se dogadja koji dan poslje transfera
Tapatalk u trku HTC hd2
hebemu misha, Tomek...
Baš mi je žao...ljubi dragu i glavu gore...bit će jednom, mora
a ovo po danima imaš na pdf-u nakon transfera...malo odi unatrag...
Ja isto s mobitela pišem pa nemrem stavljat linkove...
95. stranica na "nakon transfera", negdje na sredini stranice imaš točno opisano što se događa nakon et-a.
Proso sam od 90 do 100 i nema nista.bila je neka stranica di je opisano tocno po danima ako jsjsca stara 3 ili 5 dana kad dolazi do implatacije i slicno.neznam jel nama mozda bilo malo rano vadit betu posto su vratili 4,6,8 stanicne 3 dan
Tapatalk u trku HTC hd2
tomek evo ovako ide za 3dnevne
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Ok hvala ti.znaci 10 dan bi ipak moro bit hcg povisen jer kod nas je 2.5
Tapatalk u trku HTC hd2
tomek baš mi je žao - nikako da netko popravi statistiku sa ovim odmrznutim! Držite se![]()
A bice.nadamo se i dalje.sad cekamo ponovno ljekove.jel krenulo to na s.duhu
Tapatalk u trku HTC hd2
da podignem malo topic,
u srijedu idem na prvi uzv, radujem se što se nešto dešava ali ne nadam se previše od sekundarnog
ne daju mi postupak sa stimulacijom dok ne pokušamo sa zamrznutima pa eto što je tu je
bolje išta nego ništa, bar se neću pikati![]()
ja sam isto shvacala sekundarni kao ubijanje vremena do "pravog" postupka. a na kraju jedino u sekundarnom dosla do pozitivne bete. koja je na kraju zavrsila kako je zavrsila.
ali uglavnom nade ima. nikad ne znas.
kao što vidiš u mom potpisu iz stimuliranog ivf-a nisam ni ja bolje prošla, jedino što sam ja imala 2 bebe, jedna je otišla u 5tt, druga u 15+5tt koju sam rodila.
nadam se uspjehu, zato i pokušavam opet, ne dam se baš zato jer nikad ne znaš
ovisno u kojoj si klinici neki u sekundarnom punktiraju i svjezu js sto je super jer znacajno povecava sanse za uspjeh. mislim da cito radi na taj nacin. neka me netko ispravi.uglavnom pitaj svog doca, ne moze skoditi sigurno. sretno!
joj rasplakala sam se sad kad sam procitala tvoj post. olivera zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da sljedeca trudnoca bude skolska do kraja.
ja sam u ri
hvala legal alien na lijepim željama, i ja tebi isto želim od srca, neka mi tvoja beta ojača volju 9.7.
Cure moje ja sam bila uspjela iz prvog IVF i dogodio se spontani u 9t.t. to je bilo prije mjesec i pol. Tuga i očaj u mom srcu ali i nevjerovatna snaga tako da nema predaje. Spremam se u 8 mj. na moje smrznute j.s ostalo mi ih 12 kom pa valjda će se što izroditi iz toga.
Petra zašto je došlo do spontanog? šta misliš na prvi ivf ili ili prvi sekundarvi ivf?
Hello cure ja sam ovdje nova pa trebam pomoć već treći put pišem istu poruku a nikako mi ju objaviti trbam pomoć ako ikoja zna da mi odgovori bila bi jako zahvalna dosta je hitno.Jučer sam bila na zadnjem uvz i danas mi je javljeno da je oplodnja uspjela(imala sam 3 zamrznute js) i da u utorak dođem na transfer ali nitko mi nije rekao što sa tabletama koje pijem od 2 dana ciklusa estrofem dali da ih i dalje pijem do transfera ili kako?Nisu me slali ni krv vaditi niti su mi dali štopericu.A prošli put su mi dali samo što nije došlo do transfera pa je nisam ni koristila.Hva unapred pozz
Bila sam na stimuliranom ivf koji je bio uspješan a sad se spremam na sekundarni. Čeka me 12 j.s. pa valjda će neka i preživjeti. U mene je bio blighted owum.
Marijaxx, ne znam ti pomoći jer ja nisam na nikakvim lijekovima. u mojoj klinici se ne daje štoperica jer se čeka da prirodno pukne folikul u tom ciklusu što je meni žao jer smatram da je on kvalitetniji od zaleđenih i žao mi je propustiti tu priliku ali tko me pita
evo ja sad čekam četvrtak transfer ako bude sve ok, eventualno subotu ako bude savršeno
Marijaxx i petraP sretno objema, javite kako vam ide da budemo u toku![]()
Hello curke hvala ti na željama olivera zvala sam jutros petrovu i rekli mi da nastavim piti estrofem i da mi štoperica netreba ja sutra idem na transfer pa se nadam nečemu.Javim vam ako bude pozitivno.Sretno svima pozz
da i ovdje napišem, vraćena su mi 2 osmostanična zametka 3.dan![]()
moja prerano vađena beta 12dt je 25.8, nadam se najboljem i čekam da prođe par dana da ju ponovim
priznajem da me strah, ali trudim se bit pozitivna
bilo je prerano, jer je transfer 3. dan, pa ima mjesta za nadu - držim ti fige na sve četiri
našla sam baš da je raspon za 15. dan od ovulacije (punkcije) vrijednost bete između 17 i 147, tako da eto vibram u tvom pravcu ~~~~~~~~~~~~
hvala vesnare, u svakom slučaju mislim da ću se onesvjestiti u ponedjeljak kad dobijem novi nalaz ß
mora biti dobar, mora biti dobar, počet ću mantrati, zapravo bi trebala radit jogu jer će mi glava eksplodiratikao ovaj balon
da završim priču do kraja, vanmaterična je bilaidemo dalje...
Imamo 5 zamrznutih jajnih stanica.... krećemo u postupak.... znam da su šanse jako male ali ipak se nadam još jednoj bebi....
Mravak draga ima nade,ima...ja sam primjer...i ja nisam davala velike šanse ali me ipak iznenadilo...držim ti fige za još jednu bebu!!!!
Hvala...za mjesec dana ćemo znati rezultatDaj Bože da me ugodno iznenadi kao tebe
![]()
Imam jedno pitanje.... u postupku sa zaleđenim jajnim stanicama, na dan transfera da li ste dobili inekciju brevactida??
Hvala!
Hvala![]()
ni ja nisam dobila ništa, sretno cure, volim dobre završetke na ovoj temi![]()
Mislim da kod mene neće biti sretan završetak...vratili su mi jedan 4stanični 3.dan ....vidjet ćemo za 2 tjedna....
podižem temu..
još jednom sam doživjela transfer u sekundarnom
svi na fet, a ja na sekundarni
od 6 js preživjele su 3, vratili mi dva embrija 3. dan!!
ajoj kameleon, ostade ti sama na ovoj temi...pa sekundarni ti više nisu in
Neka bude zadnji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ej, ljudi!
kaj nitko od vas ne ide na postupak sa zamrznutim js?
jel mi može netko reći kako znati u kojem stadiju dijeljenja su zamrznute?
ja se spremam uskoro...imam 6 oocita...transfer mi bio 5-dan i vraćene blastice, jel to znači i da su zamrznute u tom stadiju?
rekao dr da vraćaju 3 po tri, ako koga zanima![]()
Tenks, bubekica... malo sam se pogubila čitajući tuđe postove od cura koje su imale zamrznute embrije...
Bila sam na konzultacijama, rekao dr B da se odmrzavaju 3 po 3...ako nekog zanima...
Sad sam u fazi razmišljanja bi ili ne bi...![]()
Idi nemaš sto izgubiti,ja bila u 6 mj po svoje js i lijepo se iznenadili sada sam u 21 tijednu , još nam ostalo 8 od 2010.