Stranica 5 od 24 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu to je odlična vijest, nama koje smo još na čekanju daje nadu.... držim fige da bude dobitna!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

AuroraBlu, odlično, sretno!
    Jelena, nažalost, kako kaže linalena, daleko smo mi od nekih standarda. A da bi bilo pristojno, bi.
    pozdrav, i sretno svima!!!!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

AuroraBlu, savršena vijest! Ja sam oduševljena Nek ti i dalje ide sve u tom smijeru!!!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem danas transfer jedne oplođene odmrznute stanice (od 2 koliko ih je bilo). Danas je 5.dan i ona je na prelazu iz morule u blasticu.
    AuroraBlu, ovo je stvarno super vijest. Nisam niti znala da se čeka 5. dan s odmrznutim js.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vau AuroraBlu pa to je super

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jelena, ja ću kao PR od AB-ek napisati da je mlada dama sama to tražila, u iščekivanju ko će prije odustati, evo i ovdje ~~~~~~~da bude lijepo iznenađenje

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da javim da sam jutros ovulirala i mm je dao svoj doprinos, sada čekamo srijedu da vidimo što imamo.
    U razgovor sa doktoricom sam saznala da odmrzavaju novu turu zaleđenih js-a samo ako se od predhodnih 3 niti jedna nije odmrznula.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala ti Mare da, tražila sam transfer 5.dan s rizikom da ga uopće ne bude. I još jedna zanimljiva informacija je da u mojoj klinici još ne postoji trudnoća iz odmrznute jajne stanice - trebala bi bit nevjerovatni optimista kad bi se uz takvu informaciju nečemu nadala.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu svaka čast na hrabrosti....netko mora biti prvi...a zašto baš ne bi bila ti

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Znaci li to ipak da možemo same od doktora tražiti čekanje blastice?!
    I još jedna vijest za one koje nisu vidjele- Cito je na svojoj stranici objavio statistiku (uspješnosti) za prošlu godinu, među kojom je i sekundarni IVF (sa zamrznutim js) : postotak uspjeha je 17% do 35. god.! (Ja sam u onih 83% ) A od 35-40 god. je 20%... Iako je više nego duplo manji od stimuliranog IVF-a, ipak postoji šansa! Sretno cure!

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da li je 100% provjerena informacija da sekundarni ICSI (od odmrznutih js) ne ulazi u onih 6 postupaka na račun HZZO-a?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je 100% provjerena informacija da sekundarni ICSI (od odmrznutih js) ne ulazi u onih 6 postupaka na račun HZZO-a?
    Da.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

meni je dr rekao da će odmrznuti 3js, to je plan, ali ako ne uspije odmrzavanje idu i ostale dvije u ovom ciklusu...eto, iz prve ruke...sad - koliko to sve smije trajati i koliko će trajati u tom slučaju eventualnog duplog odmrzavanja, ne znam...vidjet ćemo uskoro...
    Sretno vama kojima se u bušici već migolje male mrvice

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje ženice meni je danas 7dnt ...apsolutno nemam nikakvih problema niti što osjećam...osim što me leđa malo bolkaju, al je to zanemarivo....jel netko možda u sličnoj situaciji pa da podijelimo iskustva!?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iva Mia, odi na Nakon transfera - tamo se piše o svim mogućim i nemogućim simptomima nakon transfera možeš iščitavati stare postove. a bol u leđima je ok i dobrodošla!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iva Mia , ja sam svaki put (7 transfera) iščitala Nakon transfera i zaključila da to kod mene nema smisla, da imam svakakve simptome, ali svaki put ne bih mogla odoljeti iskušenju. Sretno!

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo da se prijavim i ja za statistike , zamrznute 3 j.s., jedna se oplodila, transfer treći dan 24.01.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Dada-55 Sretno!
    Iva Mia, znam kako ti dani sporo pšroaze...drž se
    Slow kada ti krećeš?

Ja još čekam svoju vješticu, koja nikako da dođe, da krenemo više u taj postupak!
    Kako ironično, sad jedva čekam kad će doći, a poslije ću se moliti da ne dođe...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj dada-55 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se prijavim i ja za statistike , zamrznute 3 j.s., jedna se oplodila, transfer treći dan 24.01.
    dada-55 hvala puno sto si se javila!

Napisi nam jos u kojoj si klinici, kako je prosao postupak koji je prethodio ovome sa zamrznutim jajnim stanicama (kakva je bila stimulacija, koliko punktiranih JS, koliko oplodjenih, koliko su ti vratili embrija i koji dan nakon punkcije). Takodjer bi nas zanimalo koliko imas godina, koja je vasa dijagnoza, koliko dugo vec pokusavate, te koliko je postupaka iza vas.

Nadam se da ce ti druzenje na ovom forumu skratiti ili barem olaksati cekanje do bete i zelim ti svu srecu da beta bas ovaj put bude pozitivna!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

AB, ja vibram pa kud puklo!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    AB, ja vibram pa kud puklo!

dani82, čekamo tvoje izvješće danas ~~~~~~~~~~~~~~
    dada55 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i baš me zanimaju tvoji podaci
    Iva Mia, još malo pa testić, ha? ~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AB, vidit ćemo ko će se zadnji smijati...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sitno brojim do bete....ufffff....hvala vam curke što mislite na mene....ajd jedno pitanjce.....ja sam sinoć dobila nekakvu temperaturu...nisam je mjerila jer nije bila ništa strašno....jutros ništa.....jel netko možda imao nešto takvo....

spremam se laganini po uputnicu za petak

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moja kalvarija oko majčinstva kreće 1999 kad sam imala 23 godine , a sada 34 sa prvom vanmaterničnom u jajovodu naravno odstranjen, nakon tri mjeseca druga jajovod i drugi odstranjen.Suprugov spermiogram uredan
    1. ivf 2001 g.12 jajnih stanica, 11 oplođenih , transfer 2 blastociste( u to vrijeme 6 dan) za ostatak neznam gdje su završili , rezultat beta 0(gonal)-lagana hiperstimulacija
    2.ivf 2005 g.6 jajnih stanica , transfer 3 osamerostaničnih embrija (3 dan), beta 0(gonal+cetrotid)
    3.ivf 2009g. 6 jajnih stanica, transfer 3 osamerostaničnih embrija ,(3 dan) beta 0 (gonal+cetrotid)
    4.ivf 2010g. 6 jajnig stanica , transfer 2 osamerostanična embija+ 1 šesterostanični , beta nisam ni vadila jer sam dobila 14dpt(menopur+decapepyl)
    5.ivf 2010g. 11 jajnig stanica , transfer 2 osmerostanična embrija+ 1 šesterostanični( 3dan) , 3 jajne stanice zamrznute , beta 19 (menopur+decapeptyl+clexan iz razloga Genotip g5/g5 uPAI
    6.ivf 2010. 3 zamrznute jajne stanice , 12dc (folikuli 17 i 14 nisu punktiraniI dobila ovidrel i 17 dc transfer jednog zametka , beta u išćekivanju ali nade nikakve nakon pročitanih svih iskustava i naravno svojih 6 recimo dobrih a nikada pozitivna beta. Što se tiče endometrija uvijek 13 d.c. između 8-10 mm
    Svi postupci u Petrovoj.Ako imate savjet za mene rado bi ga voljela čuti, da li promjeniti bolnicu , dokotra ili vaditi kakve još nalaze

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala tally !!!!!

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ima li tko iskustva da li menga dođe 14.-ti dan nakon transfera kao kod stimuliranog postupka ili ranije kao u prirodnom ciklusu , jer je moj ciklus 25 dana što znači da bi brzo mogla znati rezultat.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uh dada, puno toga si prošla... ali mislim da je jako dobro to što si na ovom zadnjem ivf-u iz 2010 otkrila da ti je potreban clexan - tada si imala biokemijsku, i to je jako velika stvar. Dobro reagiraš, uvijek dobiješ puno stanica... mislim da je uz clexan samo pitanje vremena kad ćeš uspjeti. Jesi li vadila i hormone štitnjače? Što se tiče mijenjanja klinike, sad kad znaš u čemu je fora, - možda i nije potrebno. Petrova ima dobru opremu. A s druge strane, ako ti se mijenja, zašto ne?! Vili sada dobiva IMSI, ako imaš mogućnosti privatno probati - to sigurno nije loš izbor, isto kao i Centar ivf (dr.Lučinger)

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja smrzolina bude dobitna! Kada ćeš vaditi betu?
    dada ~~~~~~~~~~~~~~~ i dobrodošla! Betu možeš vaditi tek negdje 10 -11 dana poslije transfera. Prije nema nekog smisla, bez obzira na to kada bi trebala dobit menstruaciju.
    AuroraBlu ja sam odlučila krenut tvojim stopama, idemo na blastice. Danas imamo 4, 7 i 8 stanične embrije. Nadam se da će barem 1 dogurat do blatice.
    Inače imala sam 6 zamrznutih js-a, preve 3 nisu preživjele odmrzavanje, a s drugom turom sam (za sad) imala sreće.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dada, meni u pravilu kasni M nakon stimuliranih postupaka.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

he he, a meni urani. ja je dobijem 12 ili 13 dana nakon punkcije. dakle, ako je transfer bio 5.dan, procurim za 8 dana

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam sad u zadnje vrijeme vadila hormone štitnjače ali prije nekih 7 godina jesam i sve je bilo ok.Hvala na ohrabrenju da je pitanje vremena kad će uspjeti, samo ovaj put mi je dok.rekao da ću početi koristiti clexane kad se ostvari trudnoća .

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Meni je nakon postupka sa zamrznutim došla 17. dnt! Bila sam se debelo ponadalaCiklus (32-34)
    A u stimuliranim postupcima dođe ranije!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dada, svakako ponovi štitnjaču, to se jednom godišnje kontrolira, tsh ti ne smije biti preko 2. Zašto clexan tek kad se ostvari trudnoća, a ne odmah nakon transfera???

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~ da tvoja smrzolina bude dobitna! Kada ćeš vaditi betu?
    dada ~~~~~~~~~~~~~~~ i dobrodošla! Betu možeš vaditi tek negdje 10 -11 dana poslije transfera. Prije nema nekog smisla, bez obzira na to kada bi trebala dobit menstruaciju.
    AuroraBlu ja sam odlučila krenut tvojim stopama, idemo na blastice. Danas imamo 4, 7 i 8 stanične embrije. Nadam se da će barem 1 dogurat do blatice.
    Inače imala sam 6 zamrznutih js-a, preve 3 nisu preživjele odmrzavanje, a s drugom turom sam (za sad) imala sreće.

Petak je dan D....pa ćemo vidjeti....jel ova mala srzavica ostaje ili ne!!!! Ja se nadam samo dobrom...o lošem ni da bi pomislila ))

Curke sretno svima koliko vas ima

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sve vas sa zanimanjem pratim jer i sama imam 3 zamrznute js koje moraju čekati do travnja. Vidim info da u Cita ne punktiraju js iz prirodnog ciklusa kod mlađih žena znači mi ostale iznad 35 bi možda mogle s tim nešto napravit. Morat ću izvest blitzkrieg na dr da pokušam iskoristit i tu js. Cure puno~~~~~~~~~~~ za sve vas i da nas sve obradujete pozitivnim betama

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

AuroraBlu neznam zašto clexan kad se ostvari trudnoća, prvo mi je rekao ako dođe uopće do transfera a kada je došlo onda je rekao kad se ostvari trudnoća. Ja sam sama uzela si Andol 100 i pijem kažu da je to dobro za cirkulaciju.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj dada-55 prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraBlu neznam zašto clexan kad se ostvari trudnoća, prvo mi je rekao ako dođe uopće do transfera a kada je došlo onda je rekao kad se ostvari trudnoća. Ja sam sama uzela si Andol 100 i pijem kažu da je to dobro za cirkulaciju.
    Javi se dr.Radončiću u Vili na konzultacije (100 kn) s nalazima krvi - on će ti reći kada da počneš s clexanom. Andol je ok.

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala puno na savjetima . Kakvo je trenutno stanje kod tebe?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sutra imam prvi UZV, 8dc u postupku sa odmrznutim stanicama, probati ću se raspitati za sve detalje ako će mi htjeti odgovarati na pitanja

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dada-55, linalena, sretno!
    dani82, evo malo~~~, i jedno pitanje, da li si inzistirala na blasticama ili je to bila njihova odluka?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To je bio dogovor, po savjetu moje doktorice.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kopiram i ovdje:

Evo ja došla, sve je OK idemo na odmrzavanje, sljedeća kontrola ponedjeljak.

A sada razočaranje: na listu za lijekove mogu tek kada potrošimo sve zamrznute /doktor kaže da je tako odredilo ministarstvo) a po postupku odmrzavaju 3, s obzirom da mi imamo 9 to je za 3 mjeseca, pa onda još 3 mjeseca čekanja(pitala sestru koliko se čekaju) lijekova, koji je to onda mjesec, srpanj???? A onda im krenu godišnji???? Malo sam na rubu plača, ali opet ona sestra kod biologice je rekla da je dobra uspješnost u postupku sa odmrzavanjem. Jedino se nadam da ćemo nakon što potrošimo zamrznute do stimulacije bar vrtiti prirodne, al to nisam pitala doktora. Dakle, dok se ima zamrznutih ništa drugo ne dolazi u obzir

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Linalena sretno! Neznam na koju bolnicu ideš al samnom je bila ženska koja ima zamrznute jajne stanice i isla je u stimulirani postupak bez obzira na zamrznute. Meni naprimjer na otpusno pismo nisu ni napisali da imam zamrznute pa tako da ja nisam rekla mogla sam ići iz stimuliranog.
    sve je to meni klimavo, upravo sam dobila poštom otpusno pismo u kojem piše da sam 12dc imala folikule 18, lijevo, desno 17,14 i nisu mi aspirirali što je žalosno.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dada ja sam na Svetom Duhu, al ovo je još jedan dokaz kako se na svakoj klinici vodi neka druga politika umjesto da se svuda vodi ista bitka

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Dada ja sam na Svetom Duhu, al ovo je još jedan dokaz kako se na svakoj klinici vodi neka druga politika umjesto da se svuda vodi ista bitka
    debeli X na ovo..linalena sretno..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dada-55 ti si stvarno prosla vec puno toga i jako puno vremena vec traje vasa borba...

Iz ovoga sto si navela ocito dobro reagiras na stimulaciju i imas dobre embrija pa je stvarno pitanje zasto ne dolazi do trudnoce.

Jedini doktor za kojeg znam da se zeli pozabaviti, odnosno potraziti odgovor na to pitanje je dr. Radoncic, pa mozda stvarno da probas otici kod njega po savjet koje pretrage bi jos kod tebe eventualno mogli napraviti ako ih jos niste.

Ono sto meni pada na pamet, a sto ne vidim da si navela je kariogram, hormoni stitnjace i prolaktin.

Ako je sve to u redu, onda uz Clexan jedino jos s cime se moze probati je Dexamethason...

I ako imate financijskih mogucnosti ja bih vam preporucila odlazak u inozemstvo gdje nema zakonskih ogranicenja poput ovih nasih (oplodnja samo tri jajne stanice), te gubljenja vremena s necim kao sto je zamrzavanje jajnih stanica.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidim da postoje razlicita iskusta i misljenja o tome kako u nasim klinikama izgleda postupak sa zamrznutim jajnim stanicama:

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Ne odmrzava se 3 po 3, nego se odmrzne koliko ih već ima, npr. 5, a onda se smije pokušati oploditi samo 3. Nema nikakve zakonske prepreke da se bace preostale stanice.
    Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    U razgovor sa doktoricom sam saznala da odmrzavaju novu turu zaleđenih js-a samo ako se od predhodnih 3 niti jedna nije odmrznula.
    Citiraj dani82 prvotno napisa
    Citiraj slow prvotno napisa Vidi poruku
    meni je dr rekao da će odmrznuti 3js, to je plan, ali ako ne uspije odmrzavanje idu i ostale dvije u ovom ciklusu...eto, iz prve ruke...sad - koliko to sve smije trajati i koliko će trajati u tom slučaju eventualnog duplog odmrzavanja, ne znam...vidjet ćemo uskoro...

Pitanje koje se mene pri tome nametnulo bilo je:

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    ... ono sto ne znam je kako tocno izgleda taj proces odmzravanja, odnosno koliko vremena biologu treba da jajnu stanicu odmrzne i ustanovi da li je prezivjela odmrzavanje, te ima li dovoljno vremena za odmrzavanje jos jedne ture.
    Potrazila sam odgovor na internetu i evo sto sam nasla:

Video o tome kako izgleda postupak vitrifikacije

Cryotop protokol vitrifikacije iz kojeg izdvajam sljedece:

Thawing (taj postupak se vidi i na videu!)

1. Quickly immerse Cryotop sheet into TS. Leave it for 1 minute.
    2. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the BOTTOM of DS. Leave it for 3 minutes.
    3. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the BOTTOM of WS1. Leave it for 5 minutes.
    4. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the TOP of WS2. After the Oocyte(Embryo) free-falls to the bottom of WS2, do the same work twice in WS2.
    5. Transfer the Oocyte(Embryo) to a cultre dish containing the appropriate culture medium. Incubate the Oocyte(Embryo) in a 37℃ incubator to complete recovery.

NOTE: Oocytes for 2 hours and Embryos for 3 hours.

Iz ovoga se vidi da oko odmrzavanja jajnih stanica ima nekog posla i da ipak treba dosta vremena prije nego sto se vidi da li je jajna stanica prezivjela odmrzavanje. Ako pretpostavim da u tom jednom danu kada biolog odmrzava nase jajne stanice ima i drugog posla onda si nekako tesko mogu zamisliti da bi taj posao isao raditi dva puta...

Doduse, dok ceka ona dva sata da jajne stanice dodju k sebi od odmrzavanja moze raditi nesto drugo i u biti nije to nemoguce, ali onda je to valjda stvarno pitanje "guzve" u laboratoriju pa si mozda neki laboratoriji to cak i mogu priustiti (Rijeka), dok neki drugi (Sv. Duh) ne mogu.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 27.01.2011. at 14:17

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam 10 zamrznutih jajnih stanica jučer sam bila na pregledu 3.dan ciklusa idući pregled mi je 12.dan ciklusa i od jučer sam počela piti estrofem 3*1 ...

[/FONT]

Pitanje koje se mene pri tome nametnulo bilo je:

Potrazila sam odgovor na internetu i evo sto sam nasla:

Video o tome kako izgleda postupak vitrifikacije

Cryotop protokol vitrifikacije iz kojeg izdvajam sljedece:

Thawing (taj postupak se vidi i na videu!)

1. Quickly immerse Cryotop sheet into TS. Leave it for 1 minute.
    2. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the BOTTOM of DS. Leave it for 3 minutes.
    3. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the BOTTOM of WS1. Leave it for 5 minutes.
    4. Aspirate the Oocyte(Embryo) with the pasteur pipette and gently place it on the TOP of WS2. After the Oocyte(Embryo) free-falls to the bottom of WS2, do the same work twice in WS2.
    5. Transfer the Oocyte(Embryo) to a cultre dish containing the appropriate culture medium. Incubate the Oocyte(Embryo) in a 37℃ incubator to complete recovery.

NOTE: Oocytes for 2 hours and Embryos for 3 hours.

Iz ovoga se vidi da oko odmrzavanja jajnih stanica ima nekog posla i da ipak treba dosta vremena prije nego sto se vidi da li je jajna stanica prezivjela odmrzavanje. Ako pretpostavim da u tom jednom danu kada biolog odmrzava nase jajne stanice ima i drugog posla onda si nekako tesko mogu zamisliti da bi taj posao isao raditi dva puta...

Doduse, dok ceka ona dva sata da jajne stanice dodju k sebi od odmrzavanja moze raditi nesto drugo i u biti nije to nemoguce, ali onda je to valjda stvarno pitanje "guzve" u laboratoriju pa si mozda neki laboratoriji to cak i mogu priustiti (Rijeka), dok neki drugi (Sv. Duh) ne mogu.[/QUOTE]

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ups oprostite nisam htjela kopirati poruku a sad ne znam obrisati

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora stvarno si si dala truda- ali ovo pitanje će i dalje ostati visiti u zraku jer očito svaka klinika radi po svome. Meni su prošle godine zamrznuli skupa 5 js i sve ih skupa odmrzavali- samo su dvije preživjele. Što bi se dogodilo da ih je preživjelo svih 5? Vjerojatno bi 2 bacili a 3 oplodili. Ali za to postoji jako malo mogućnost...

Stranica 5 od 24 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •