Meni to izgleda ko tihi bunt nekolicine lijecnika kako bi statistikom pokazali da je zakon sranje. Naravno zrtve smo mi al mozda je to za opce dobro i pad zakona. Ja svom dr vjerujem i da mi je htio prodat pricu mogao je reci da je svjeza js bila ne zrela. Morate znate da se privatne poliklinike nece dovoditi u takvu situaciju jer one zele pokazati svoju uspjesnost sto boljom. Iz istog razloga vecina privatnika ni ne smrzava js a vjerujte mi da znam koji su to i jasni su mi motivi. Kad punktiras js lakse imas kontrolu nad odmrazavanjem nego to ovuliras usred noci pa onda sutradan krenes s odmrzavanjem. Konacno, javila sam vam se da vas ohrabrim. Moguce su trudnoce iz odmrznutih js i dogadaju se. Nesto je niza uspj implantacije. Kod mene se vj radilo o krom aberaciji sto se dogada i u prirodnim trudnocama. Na pubmedu sam nasla samo 1 case o triploidiji iz odmrznutih js. Premalo je podataka za konacnu statistiku. Tko nema druge mogucnosti svakako treba pokusati i s ovim sto nam se nudi. Docekat cemo bolja vremena. Ako nekog jos nesto zanima odgovorit cu na pp.