Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Heeeeeej curke, da vam se javim nakon prilično dugo vremena. Vidim da ste doznale moju slatku sretnu vijest. Na veeelikooo iznenađenje transfer embrija iz odmrznute js ipak je bio uspješan i trenutačno imamo jednu malu mrvicu u stomačiću.
    Za sada se dobro držimo i jaaakooo se molimo da tako i ostane.
    Za sve vas koje se pripremate za postupak sa smrznutim js evo malo nade.
    Držim vam svima fige i želim da mi se javite sa svojim veeeliiikiiim betama.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ejj cure,ja sam nova tu ali moram se pohvaliti da nakon teške borbe sa neplodnošću prije 15 mijeseci ostala trudna nakon ivf.sad imam prekrasnu curicu.jako želim još jedno dijete pazato me zanima ova tema jer imam 10 zamrznute js.planiram na jesen ići pa kako bude.Lp

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj mala aleksandra prvotno napisa Vidi poruku
    ejj cure,ja sam nova tu ali moram se pohvaliti da nakon teške borbe sa neplodnošću prije 15 mijeseci ostala trudna nakon ivf.sad imam prekrasnu curicu.jako želim još jedno dijete pazato me zanima ova tema jer imam 10 zamrznute js.planiram na jesen ići pa kako bude.Lp

čestitam na prekrasnoj curici,nadam se da uživate i želim ti puuuno sreće da ti sve ide kako treba...
    ja čekam betu i nadam se da ću je doćekat...nisam baš neki optimista po pitanju tih zamrznutih, voljela bi da se varam
    sretno svima

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav!!! ja imam 5 js zamrznutih....lani smo krenuli u rujnu, ali nije bilo ovulacije. Sad idemo ponovno!!! Malo sam čitala.....i vidim da se nesmijem puno nadati!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav!!! ja imam 5 js zamrznutih....lani smo krenuli u rujnu, ali nije bilo ovulacije. Sad idemo ponovno!!! Malo sam čitala.....i vidim da se nesmijem puno nadati!!!
    Pozdrav,
    da te pitam gdje si na postupku? Ja prošli mjesec nisma bila na sekundarnom jer mi je endometrij bio pretanak a kasni mi i ovaj mjesec. Što ti je rekao doktor ako nema ovulacije. Moj je rekao da za sljedeći ciklus pijem estrofem i kad bude endometrij dovoljno debeo da mu javim bez obzira na ovulaciju.
    Da li može sekundarni uspijeti ako nema ovulacije?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •