-
Kopiram i ovdje:
Evo ja došla, sve je OK idemo na odmrzavanje, sljedeća kontrola ponedjeljak.
A sada razočaranje: na listu za lijekove mogu tek kada potrošimo sve zamrznute /doktor kaže da je tako odredilo ministarstvo) a po postupku odmrzavaju 3, s obzirom da mi imamo 9 to je za 3 mjeseca, pa onda još 3 mjeseca čekanja(pitala sestru koliko se čekaju) lijekova, koji je to onda mjesec, srpanj???? A onda im krenu godišnji???? Malo sam na rubu plača, ali opet ona sestra kod biologice je rekla da je dobra uspješnost u postupku sa odmrzavanjem. Jedino se nadam da ćemo nakon što potrošimo zamrznute do stimulacije bar vrtiti prirodne, al to nisam pitala doktora. Dakle, dok se ima zamrznutih ništa drugo ne dolazi u obzir
-
Linalena sretno! Neznam na koju bolnicu ideš al samnom je bila ženska koja ima zamrznute jajne stanice i isla je u stimulirani postupak bez obzira na zamrznute. Meni naprimjer na otpusno pismo nisu ni napisali da imam zamrznute pa tako da ja nisam rekla mogla sam ići iz stimuliranog.
sve je to meni klimavo, upravo sam dobila poštom otpusno pismo u kojem piše da sam 12dc imala folikule 18, lijevo, desno 17,14 i nisu mi aspirirali što je žalosno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma