Sonječka prvotno napisa
Evo još jedne primjedbe na naš sustav zdravstva. Drage moje suborke što mislite kolike šanse mi imamo ovdje da ostanemo trudne ili da se izliječimo od nekih bolesti tipa kroničnih i malignih??? A čisti dokaz kakvo nam je zdravstvo je bio kad je tadašnji ministar zdravstva ("gospodin ne istina") Hebrang otišao na liječenje karcinoma prostate u Švicarsku. Ili kada je tadašnji premijer gospodin Račan otišao u njemačku na liječenje. Mogla bi nabrajati do sutra takve slučajeve. Pa si vi mislite!!!
Mi smo najobičnije pokusne štakorice ovog novog zakona a naši liječnici pioniri u otkrivanju novih metoda u MPO. Mi smo zadnja rupa na svirali i naši problemi nikoga s ne tiču jer to nije njihov problem a ni problem države. Koga zanimaju neki pacjenti koji ne mogu imati djecu? Kosoricu???? Milinovića??? Šeksa??? Bebića??? Moš mislit!!! J_ _ _ se njima za nas i naše probleme. Drže oni svoje gaće i stolice da ne iskliznu iz njh a njihovi poznanici, prijatelji i familija neke stvari obavljaju bez pol muke i čekanja odmah preko reda. Pa naravno da onda nitko u državi ne čeka na redove i grize nokte od jada kada oni znaju samo za slučajeve koji se obavljaju odmah. Mamicu im.
Pojavljivati se na televiziji i govoriti protiv ovog sustava je kao da stavljaš glavu na giljotinu jer živimo u mafijaškoj-udbaškoj državi gdje se svi provjeravaju. Netko ko ima problem i javno govori o tome a radi u državnoj firmi može bez problema zbog toga dobiti otkaz i staviti svoju egzistenciju u pitanje. Pa tko će se pojavljivati i prozivati moćnike na televiziji SAM!!!?! Nitko. Da nas je 10 000 koji prosvjedujemo možda bi se nešto i desilo ovako se ništa neće promjeniti.
Trebalo bi naše državnike tužiti sudu za ljudska prava u Strazburu ali tko će to napravit?????