cure moje još jednom sam jučer pročitala cijeli forum kako ne bi pitala sto puta isto ali na neka moja pitanja nema konkretnog odgovora ili mi nisu do kraja jasna pa evo redom pitam i nadam se odgovorima
1. nakon početka ciklusa cca. 10 dana ne treba ništa?
2. nakon toga ultrazvuk i trakice do ovulacije?
3. kada javlajte doktoru kad se započne vidjeti crtica ili kad je jednake jakosti kao i kontrolna
4. kolika bi trebala biti debljina endometrije na prvom ultrazvuku i kasnije (koliko je vama bila i da li je to ok)
5. kolika bi trebala biti debljina endometrije na dan transfera (koliko je vama bila i da li je to ok)
6. što mislite da li je bolje 3 ili 5 dan vratiti embrije (prema vašem iskustvu, trudnica pogotovo)
7. koliko cca vode popiti da mjehur bude pun za transfer (a da je dovoljno i da ne pretišće)
8. koliko ste na stolu mirovale kad stave embrije, kada se dignule i kad otišle piškiti (ja sam mislim popila previše pa me jako stiskalo i poslije ginekološkog stola morala sam ići piškiti pa sam tek onda legla na krevet, ima netko da mu je bilo isto tako?)
9. da li ste ležale na leđima ili na trbuhu, koliko dugo
10. da li ste pile šta za smirenje i cirkulaciju (normabel, andol100 ili neke druge tablete prije, za vrijeme ili poslije transfera)
11. koliko dana ste strogo mirovale nakon transfera (doslovno ležale)
12. kada ste prvi put otišle u šetnjicu
13. poslije najbolje sve normalno raditi (prema onome što ste pisale čini mi se tako)
14. kada najranije napraviti test a kada betu

mislim da nisam ništa izostavila ali ako jesam slobodno dodajte, sve informacije su dobro došle pogotovo one koje su bile dobitne kod Vas trudnica