pokust cu odg. na neka pitanja
1. ja sam isla 9dc na folikulometriju , ok netko ide i kasnije, nista ali mozes,m trebas piti sok od cikle naravno vec 2-3dc i ananas jesti
2.ja nisam koristila lh trakoice osim zadnji dan pred ovulaciju, ti si u cita ha ? ako si blizu ne trebaju ti trakice ides na uzv , ja sam malo dalje , osim ako dr. kaze

3.crtice trebaju biti jednake , onda nastupa ovulacija , ne brini nazoves dr. i kazes

4.meni endic bio 9dc samo oko 5mm , pozeljno je vise ali eto meni je uspjelo, valjda se stigao dovoljno podebljati
5.koliki je meni bio to ne znam ali kazu najmanje 8mm bi trebao , sve vise je super
6. 5 dan naravno ali kod mene je bio 3 ipak nema pravila
7.e sad....tesko odg. nismo svi isti, ja tesko trpim , prije se nisam mokrila od kuce ( 2h) onda sam vidjela da nema smisla pa sam mokrila i pila u cekaonici vodu , brzo se mjehur napuni , cak sam ga i praznila kod dr. jer me bolilo , vidjet ces, ako te boli ides u wc i ispustis malo mokrace, nemoj trpit bol
8.na stolu mirujes oko 10min, onda ides mokrit , pa legnes na krevet , na trbuh, i jos tako 15min,
10.od odmrzavanja uzimas utrice, ostalo ce ti dr. reci -napisati ne brini
11.doslovno lezala 2 dana , treci isla u kratku setnju , uvijek mirovala pa odlucila da vise necu , naravno sve laganini

betu mozes raditi 14dpt vec