-
Hvala još jednom na informacijama, osim tebe crvenkapice i gecete vidim da ove godine nema baš aktivnih na forumu, čak ni na drugim temama
, nadam se da nije sječanjska depresija već da skupljaju snage oni koji se spremaju za ponovne postupke ili da uživaju oni koji više to ne trebaju prolaziti.
da, i ja sam u citu ali isto tako nisam blizu, odnosno daleko sam pa ću ultrazvuke odbavljati kod svoje ginekologice a kod dr. P otići na dan ovolulacije sa mužom.
čitala sam da je puno bolje 5 dan ali na prvom postupku dobila sam na čuvanje jednu lijepu blastocistu i nije uspjelo, tako da neznam što da mislim ali o tome odručuju oni pa se neću zamarati, kao što kažeš nema pravila, voljela bi čuti još koje iskustvo trudnice ali malo tko se vraća na ovo temu kako vidim...
ono što se dosta raspravljalo na forumu ali bilo ih je puno za i protiv su tablete za smirenje, znam da ih dr. P neće propisati ali neznam da li bi svejedno bilo dobro nešto uzeti jer po mom mišljenu psiha najviše utječe na sve a ja u tom vrewmenu jednostavno ne mogu biti smirena ma koliko se trudila pa me strah da to bude razlog neuspjeha. S druge strane ne želim ništa na svoju ruku raditi jer ipak doktori bi trebali najbolje znati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma