Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
evo ja se vratila kuci i dokopala se interneta. jeee. uglavnom drage cure evo kratkog update-a: odledile su se sve 3 js, 3 su se i oplodile ali se jedna nije pravilno razvijala, tranferirali su mi 2 3dn embrija. biolog ih nije pohvalio pa ne gajim neke velike nade. ali uvijek postoji mogucnost da to bude to. sestra mi je rekla ako ne dobijem m kad bi ju inace trebala dobit da vadim betu.

najcudnija stvar je sto stalno osjecam jajnike iako nije bilo nikakve stimulacije. pijem jedino estrofem pa je mozda od njega. s obzirom koje nuspojave ima taj ljek bit ce dobro ako mi rogovi na glavi ne narastu

e da, jucer su mrvice imale prvi test izdrzljivosti, naime let zg-du i slijetanje po buri. inace se volim voziti avionom ali sam se sinoc tako us.... od straha. nadam se da stres nece utjecati na implataciju.
Hvala bogu da si se i ti javila! Ja mislila da ti uopće nije ni došlo do transfera kad se ne javljaš!
Dva embrijića su super! Nema veze kaj ih nisu hvalili! Meni moje nikad nisu hvalili...jer nisu baš imali ni zašto jel.. Nego koka samo ti sad bez stresa i brzo bu došao i taj 6.02.! Pusa i sretno!