Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, e vidiš, to nisam znala...Kaj fakat ne daju štopericu? I što ako onda ovulacija nekim slučajem prođe prije nego što je očekivano, kaj od transfera onda ništa? I kak onda znaš kad trebaš doći na transfer ako nema zvanja laba? Hm, kak je to sve različito od klinika do klinika...
    Ne daju. Zato dolaziš češće na folikulometriju, pretežno svaki dan do same ovulacije, tako da ti se ne desi da je prošla. Kažu ti da dođeš 3. dan, možda imaš tad ET, možda ne. Mogu ti reći da se vratiš 5. dan (velika rijetkost za krio postupak). Ugl., dođeš kako je Butterfly napisala i čekaš da te prozovu. Malo je bed, pogotovo kad nisi iz Rijeke, ali čovjek se na veća čuda navikne, pa i mi na ovo.

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne daju. Zato dolaziš češće na folikulometriju, pretežno svaki dan do same ovulacije, tako da ti se ne desi da je prošla. Kažu ti da dođeš 3. dan, možda imaš tad ET, možda ne. Mogu ti reći da se vratiš 5. dan (velika rijetkost za krio postupak). Ugl., dođeš kako je Butterfly napisala i čekaš da te prozovu. Malo je bed, pogotovo kad nisi iz Rijeke, ali čovjek se na veća čuda navikne, pa i mi na ovo.
    Moram priznati da mi sve to čini užasno neorganizirano. Ko da cijeli postupak već sam po sebi nije igra sa živcima nego ti baš treba i dodatno išćekivanje te nedavanje informacija...Baš bezveze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •