Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Tuče nas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mene ela ugrize za rame kad ju nosim gdje ona ne želi ili ako ju ne odnesem gdje bi htjela. mislila sam da si to samo umišljam ali nije tako, već mjesec, dva kad se naljuti ugrize me. nekako vjerujem da će ju proći. tatu ponekad tuče od ljubavi a nekad kad se ljuti na njega, sve kad ju obuzmu snažni osjećaji.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mamitzi, nemoj krivo shvatiti ali drago mi je što to čujem.
    Još su maleni pa vjerojatno ne znaju drugačije, pomalo ćemo ih naučit kako da pokažu osjećaje a da se ne tuku.
    Mi evo par dana radimo na tome, nije se još naljutio već je samo pala koja pljuska iz ljubavi, ne ona silovna.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bijelko prvotno napisa Vidi poruku
    Još su maleni pa vjerojatno ne znaju drugačije,
    Ovo je točno. Kad je previše emocija one imaju tendenciju preći u fizičko. Moramo ih naučiti da to rade na društveno prihvatljiv način, jer udaranje to nije.

Moj mali bi udarao i kad bi bio u negativi a i kad bi ga naglo puknula pozitiva (sreća zbog nečeg). Čak i dan danas kad je totalno presretan (vrlo neka nagla i neočekivana sreća) zna nešto totalno blesavo izvesti - gdje vidim da je i on sam bude iznenađen i apsolutno je svjestan da ga je ponijelo i da nije trebao tako odreagirati. No takve situacije su sve rijeđe i rijeđe.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 06.08.2010. at 14:32

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mamitzi prvotno napisa Vidi poruku
    mene ela ugrize za rame kad ju nosim gdje ona ne želi ili ako ju ne odnesem gdje bi htjela. mislila sam da si to samo umišljam ali nije tako, već mjesec, dva kad se naljuti ugrize me
    tako je i kod nas
    mene grize i kad je recimo na krevetu i ja držim ruku da ne može past s kreveta, prvo mi makne ruku, a kad vidi da neću maknut ruku (moram ju držat da ne padne), onda me ugrize

ja sam isto počela na to griženje govorit jasno i glasno NE, bez drame, samo kažem ne, ali ozbiljnim tonom
    prvo sam dvoumila da li da joj tako govorim ne, djelovala mi je premala za ne , možda me stvarno ne grize namjerno, ali onda sam skužila da ona jako dobro kuži kad gristi i jako dobro razumije ne
    nakon toga ona sama sebi kaže ne, ne, onim preslatkim glasićem i prestane, ali za par minuta me opet grize

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •