Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: Planirate dojiti?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Planirate dojiti?

Ako ste trudni, planirate dojiti, želite saznati još informacija nakon “Male škole dojenja”, te si osigurati uspjeh s dojenjem, voljeli biste vidjeti i druge majke kako doje, onda je grupa za potporu dojenja pravo mjesto za vas. Ako ste majka djeteta koje doji bez obzira na dob, treba vam mjesto na kojem ćete riješiti probleme s dojenjem, pomoći drugima svojim iskustvom ili jednostavno družiti se u okolini koja je prijateljska prema dojenju, svakako potražite u grupi svoje mjesto.

Naša grupa sada postaje mjesto na kojem ćemo nadograđivati znanje stečeno kroz dojenje ili kroz edukaciju u “Maloj školi dojenja”, mjesto na kojem ćete dobiti odgovore na pitanja koja često ostanu neodgovorena. Naravno, sve će se to dešavati uz ugodnu atmosferu kao i do sada, s prvenstvenim ciljem da pružimo podršku jedna drugoj. Zajedno ćemo razgovarati o temama koje vas najviše zanimaju.

Datum sljedeće grupe je 2. ožujka 2010. Sastanci će se održavati svakog prvog utorka u mjesecu u Rodinu gnijezdu, u Čanićevoj 14 u Zagrebu, a vodit će ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas.

Početak susreta je u 17:30 sati, predviđeno trajanje je 90 min.

Radionice su besplatne.
    Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se isključivo na mail adresu: grupe@roda.hr

Veselimo se zajedničkom druženju!

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Samo da pohvalim Malu školu dojenja iako možda ima negdje drugdje o tome. Predavačice mog termina (prije godinu i pol!!!) su bile odlične i bilo je lijepo čuti da je nekome zaista stalo da žene doje, a ne kao neka floskula koju slušamo okolo. Sve su nam lijepo objasnile, pokazale, odgovorile na pitanja... Svaka čast. Grupi za potporu dojenja nisam prisustvovala, ali vjerujem da je jednako dobro osmišljeno. Nastavite tako!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Handy

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podižem

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozivamo vas na susret Rodine grupe za potporu dojenju u Zagrebu

U utorak 6. travnja u 17:30 sati u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14 u Zagrebu, održat će se sljedeći susret Rodine grupe za potporu dojenju.
    Tema ovog sastanka je: Dojenje – utrka s preponama?
    Kroz temu ćemo odgovoriti na mnoga pitanja - zbog čega je toliko teško uspješno dojiti u današnje vrijeme, koje su to prepreke na putu koje je teško prijeći, kako ih uspješno zaobići i uspješno dojiti usprkos svemu.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se isključivo na mail adresu: grupe@roda.hr.

Sastanci se održavaju svakog prvog utorka u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas. Predviđeno trajanje je 90 min. Radionice su besplatne.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam propustila predavanje u ST-ovog vikenda. A to mi je definitivno nešto što bih htjela teoretski proći prije poroda...Zna li se sljdeći termin, hoće biti do kraja svibnja?
    Posljednje uređivanje od linolina : 01.04.2010. at 00:17

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Predavanje?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovo:
    U nedjelju 28.03.ponovno dojenje u čak dva termina

u 16.30.h RODINA GRUPA ZA POTPORU DOJENJU

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sastanci se održavaju svakog zadnjeg vikenda u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas.
    Tako da je sljedeća za mjesec dana.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Aha, nisam ubrala...odlično, jedva čekam

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

odlično

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U utorak 4. svibnja u 17:30 sati u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14 u Zagrebu, održat će se sljedeći susret Rodine grupe za potporu dojenju.

Tema ovog sastanka je: Nestaje li mlijeko kao aralsko jezero?

Kroz temu ćemo pokušati odgovoriti na mnoga pitanja, neka od njih su: Zbog čega malo žena uspješno doji? Nestaje li majčino mlijeko? Tko je za to kriv i kako to spriječiti?

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se isključivo na mail adresu: grupe@roda.hr.

Sastanci se održavaju svakog prvog utorka u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas. Predviđeno trajanje je 90 min. Radionice su besplatne.

Posljednje uređivanje od anchie76 : 19.04.2010. at 16:48

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

hahahaha, kreativan naslov sastanka, uljepšao mi noćne sate
    Posljednje uređivanje od devet_mjeseci : 20.04.2010. at 03:00

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

S nama vam nikad neće biti dosadno
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 20.04.2010. at 10:25

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Susret Rodine grupe za potporu dojenju održat će se u SRIJEDU 2. lipnja u 17:30 sati u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14 u Zagrebu.

Tema ovog sastanka je: Koliko dugo treba dojiti?
    Kao i svaki put do sada, osim što ćemo obrađivati temu, kroz razgovor i pitanja rješavat ćemo i vaše svakodnevne nedoumice i dileme, kako bismo vam pomogli da dojite uz što manje problema.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se isključivo na mail adresu: grupe@roda.hr .

Iako se iznimno ovaj put sastanak održava prvu SRIJEDU u mjesecu, inače se održavaju svakog prvog utorka u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas.

Predviđeno trajanje je 90 min. Radionice su besplatne.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

steta, nece me biti u zg, ali doista sam primijetila da sve manje zena doji, u stvari doje, ali najcesce po mjesec, dva... da li je to jer nestaej ili ipak iz lijenosti i komfora, ne znam...ima negdje rezime oko teme iz svibnja?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj marta26 prvotno napisa Vidi poruku
    steta, nece me biti u zg, ali doista sam primijetila da sve manje zena doji, u stvari doje, ali najcesce po mjesec, dva... da li je to jer nestaej ili ipak iz lijenosti i komfora, ne znam...ima negdje rezime oko teme iz svibnja?
    Nema rezime nigdje.

Stvar se svodi na to da je sistem takav da mamama podmeće nogu na svakom koraku. A sve je krenulo s proizvodnjom adaptiranog u svrhu što većeg profita.. Pa doktori u današnje vrijeme ne znaju dati kvalitetne savjete o dojenju, posvuda su (slike) bebe koje se smiješe i jedu svaka 3 sata a u međuvremenu blaženo spavaju, mame/bake više ne možemo pitati za savjete o dojenju jer ni one same nisu dojile (boom adaptiranog bio u njihovo vrijeme) itd itd Ukratko šanse da će žena uspjeti s dojenjem u takvom sustavu su apsolutno minimalne (što i dokazuju naše stope dojenja).

U ovom filmu je to sve predobro sažeto. Iako nije sniman kod nas, naše stope dojenja su otprilike kao i njihove Pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=SNYDPKQOVUE

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozivamo vas na susret Rodine grupe za potporu dojenju u Zagrebu!

U utorak 2. studenoga 2010. godine u 18 sati održat će se susret Rodine grupe za potporu dojenju u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu.

Tema ovog sastanka je: Kako osigurati uspjeh u dojenju?“

Da bi osigurali uspjeh u dojenju potrebno je imati znanje, podršku, želju, volju i ponekad uložiti puno truda. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane trudnice koje imaju pitanja vezana uz dojenje da dođu na sastanak grupe. Također pozivamo sve mame koje žele svoje iskustvo dojenja podijeliti s trudnicama i ostalima da nam se svakako pridruže.

Na grupi ćemo zajedno pokušati odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Zbog ograničenog broja polaznica prijave su obavezne i primaju se isključivo na e-mail adresu: grupe@roda.hr.

Sastanci se održavaju svakoga prvog utorka u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz vašu veliku pomoć. Predviđeno trajanje je 90 minuta. Radionice su besplatne.

Veselimo se druženju!
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 26.10.2010. at 16:30

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nedavno me posjetila patronazna sestra i pozvala da dodjem 18.11. na sastanak "grupe potpore dojenju" sto me jako ugodno iznenadilo...svakako cu otici da vidim o cemu je rijec...ovo mi je druga trudnoca (1. missed ab) i moram priznati da nisam znala da se to i u mom gradu odrzava (Osijek)...citala jesam ovdje na Rodi dosta o tome, i kada mi je to spomenula odmah sam se sjetila Vas i nasmijala...ne znam da li to ima veze sa Rodom, ali u svakom slucaju mislim da je izuzetno korisno i veselim se sastanku...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super da patronažne i u OS imaju grupe )

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozivamo vas na svečani susret Rodine grupe za potporu dojenju u Zagrebu

Zbog zimskih praznika, ovaj mjesec će se susret Rodine grupe za potporu dojenju održati drugi utorak u mjesecu, tj. u utorak 11. siječnja 2011. godine u 18 sati u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu.

Točno prije dvije godine započeli smo s održavanjem rodine grupe za potporu dojenju u Zagrebu. Na naše susrete su ponekad dolazile mame i trudnice koje su bile nesigurne i pune pitanja, a odlazile su sigurne i s podrškom oko sebe. Pridružite nam se i vi i podijelite svoje iskustvo s nama ili nas slobodno pitajte sve što vas zanima.

Ovim putem pozivamo sve mame koje su dolazile na Rodine grupe za potporu dojenju da nam se pridruže na ovom malom obilježavanju naših druženja. Također, pozivamo trudnice i mame koje nam se žele pridružiti da to učine baš u utorak kada smo priredili malu proslavu za sve nas koje ovakva druženja vesele i ispunjavaju pozitivnom energijom, te da iskoriste ovu priliku za rješavanje svojih dilema kroz ležeran razgovor s članovima grupe.

U svakom slučaju dođite s nama puhati svjećice na torti!

Prijave se primaju isključivo na e-mail adresu: grupe@roda.hr.

Sastanci se održavaju svakoga prvog utorka u mjesecu, a vode ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz vašu veliku pomoć. Predviđeno trajanje je 90 minuta. Radionice su besplatne.

Veselimo se druženju!

stanam avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

veliko hvala za Malu školu dojenja.
    a grupe su super jer uživo vidiš kako se to radi.(onda ih nije bilo, ali mi je cimerica u rodilištu pokazala)
    a mi ćemo izgleda i tandem doživit...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na malim školama dojenja se jako sažeto dobiju sve informacije. Kroz dolaske na grupe trudnice imaju vremena saznati sve što ih zanima, sve dileme razriješiti, izgraditi svoje samopouzdanje i saznati sve što ih zanima iz prve ruke.

Moja topla preporuka svim trudnicama bi bila da odu na Malu Školu Dojenja (što prije) i tada nakon toga (i milion pitanja koja će im se pojaviti ) nastave dolaziti 1xmjesečno na grupu i usavršavati svoje znanje tako da do poroda nema ama baš nikakvih niti dilema niti strahova oko dojenja

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A kad se održava slijedeća škola dojenja? Trudna sam drugi put, no prvo dijete baš i nije bilo ludo za sisanjem, a ja je nisam ni prisiljavala...tako da sam dojila sve mjesec dana... Istu grešku ne želim ponoviti sa drugim djetetom.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

anna24 slijedeca skola je ovaj tjedan, prijavi se
    Rodina Mala škola dojenja u Zagrebu
    U četvrtak 10. veljače 2011. u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu održat će se radionica o dojenju.
    Radionicu vode Rodine savjetnice sa SOS telefona za pomoć pri dojenju, a pozvane su sve trudnice i njihovi partneri.
    Početak radionice je u 17 sati, predviđeno trajanje dva sata.
    Zbog ograničenog broja sudionika molimo da se (uz podatak o terminu poroda i kontakt broju telefona) obavezno prijavite putem e-maila: dojenje@roda.hr
    Radionica je besplatna! Veselimo se vašem dolasku!
    Posljednje uređivanje od srecica : 07.02.2011. at 21:20

anna24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vrlo rado bi došla, no trenutno sam kod svekrve u Garešnici.... U Zagreb dolazim tek u trećem mjesecu.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U utorak 1. ožujka 2011. godine u 18 sati održat će se susret Rodine grupe za potporu dojenju u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu.

Tema ovog sastanka je: Prvi dani s djetetom

Prvi dani često budu kaotični - prinova je u kući, s raznih strana dolaze razni savjeti, "on ti je gladan" je rečenica koje ne silazi s mnogih usta, dileme nerijetko budu češće nego smo se nadali. Ako ste trudnica (čak i u vrlo ranom stadiju trudnoće) svakako dođite na ovu radionicu i pripremite se za ono što vas čeka, a majke koje su prošle sve to će vam pomoći svojim savjetima i iskustvom.

Zbog ograničenog broja polaznica prijave su obavezne i primaju se isključivo na e-mail adresu: grupe@roda.hr.

Veselimo se druženju

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U utorak 3. svibnja 2011. godine u 18 sati održat će se susret Rodine grupe za potporu dojenju u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu.

Tema ovog sastanka je: Kako spriječiti i liječiti zastoj mlijeka?

Noćna mora većine majki koje počinju s dojenjem je zastoj mlijeka, kvržice, bol u dojci i pojava mastitisa (upale). Kako spriječiti zastoj mlijeka, kako pomoći sebi kada dojenje boli, kako prebroditi mastitis i nastaviti uspješno i sretno dojiti saznajte na rodinoj grupi za potporu dojenju.

Trudnice svakako dođite na ovu radionicu i uspješno se pripremite se za dojenje i saznajte kako izbjeći moguće probleme. Mame, koje su imale problema sa zastojem i mastitisom, kojeg su uspjele uspješno riješiti, pozivamo da nas se pridruže i svojim iskustvom pomognu drugim mamama.

Veselimo se druženju!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podižem

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U utorak 7. lipnja 2011. godine u 18 sati održat će se susret Rodine grupe za potporu dojenju u Rodinu gnijezdu, Čanićeva 14, u Zagrebu.

Tema ovog sastanka je: Prvi tjedni s djetetom

Dojenje je jednostavno, prirodno, zdravo i daje osjećaj sigurnosti i majci i djetetu. No ponekada se mame susretnu s problemima koji dojenje pretvore u nešto neugodno, bolno i komplicirano.
    Trudnice i mame s malom djecom dođite na rodinu grupu za potporu dojenju i pokušajmo zajedno zaobići probleme.

Zbog ograničenog broja polaznica, prijave su obavezne i primaju se isključivo na e-mail adresu: grupe@roda.hr.

Veselimo se druženju!
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 01.06.2011. at 09:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •