Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: postroženi tehnički pregledi

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno postroženi tehnički pregledi

auto nam nije prošao tehnički, a stvarno zbog gluposti - jer mu jedna žarulja nije radila (obično bi izlazili u susret i rekli kupite si i stavite ju tu) i zato jer je tip tvrdio da nam kuka na autu nije eurokuka, a je, samo ne možemo naći certifikat jer je stara

u međuvremenu sam čula da su postrožili tehničke jer je kao recesija, pa im fali love

jel imao netko sličnih iskustava u zadnje vrijeme?

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa Vidi poruku
    auto nam nije prošao tehnički, a stvarno zbog gluposti - jer mu jedna žarulja nije radila (obično bi izlazili u susret i rekli kupite si i stavite ju tu) i zato jer je tip tvrdio da nam kuka na autu nije eurokuka, a je, samo ne možemo naći certifikat jer je stara

u međuvremenu sam čula da su postrožili tehničke jer je kao recesija, pa im fali love

jel imao netko sličnih iskustava u zadnje vrijeme?
    Mi smo imali slično iskustvo ovaj tjedan isto zbog žarulje + kao ručna nešto šteka s lijeve strane pa je potrebna intervencija majstora Uglavnom prvo smo se šokirali, a zatim obavili potrebno ... ne znam jesu li postrožili kriterije

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vec sam ti rekla, ali ajde da spomenem i ovdje - ocuhu nije prosao tehnicki ispravan auto, samo zato sto je s lijeve strane imao povecu ogrebotinu i malo udubljen lim. Ne hrdjav ili raspadnut, samo ostecen. Pustili su ga kad je sam pokitao i prelakirao (nisam vidjela na sto to sada lici).

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni nije prošao jer mi je falio komadić stakla na maglenki. kupila, promijenila...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo na kraju prošli an način da smo tražili voditelja smjene, požalili se na bezobrazluk tehničara (plus mm svašta rekao), pa su nas pustili

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

NAs su prije 5 god vratili jer nije radila žaruljica iznad registracijske pločice..i jedanput zbog crte na faru
    Posljednje uređivanje od (maša) : 26.08.2010. at 12:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •