Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: grčenje kod beba-nisu kolike

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno grčenje kod beba-nisu kolike

Moj mali sin,star tek dva tjedna,pred jutro se zna toliko grčiti da se sav zacrveni. Kad pusti vjetar ili se pokaka,lakše mu je,ali do tad se jadan muči. Ima li nešto što bi mu pomoglo? Ne mogu ga gledati kako se muči

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ako dojiš, možda mu smeta nešto što jedeš, pokušaj nešto izbaciti iz svoje prehrane. Kravlje mlijeko im zna smetati. Ili se naguta zraka pa ga to muči.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dojim,i željela bih nastaviti isključivo dojiti. Nisam primijetila vezu s hranom,nekad ga muči,nekad ne,čak i ako sam pojela nešto potencijalno nadimajuće. Možda ima veze s podrigivanjem,nekad uspije,nekad ne,pokušat ću pratiti je li to povezano. Samo mi ga je žao stavljati da podrigne ako zaspi na sisi,jer se probudi kad ga podignem

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Tako sam i ja u početku noću je stavljala da podrigne, ali sam poslije odustala, žao mi je bilo buditi je.

Jedno je vrijeme i moja mala imala takve smetnje, oko 7 bi se razbudila, malo plakala. Onda bih je presvukla i opet bi zaspala. Ne znam, kombinirajte, uglavnom, znaj da će proći.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

moj je isto tako od početka - napola je u snu ali se grči i stenje dok ne obavi nešto i onda dalje mir... sad ima skoro 2,5 mjeseca i dalje je isto ali sve nekako kraće traje, brže to obavi i spava dalje... ili sam se ja navikla ja ti to gledam ovako - i mi isto stišćemo i crvenimo se na wc-u samo se ne gledamo i to ne primjećujemo
    ne podrigujem ga skoro nikad jer mi uvijek nekako zaspi kod dojenja pa mi ga je žao budit, a nikad nismo imali nekih većih problema zbog toga... a kad sam ga par puta podrigivala onda mi je štucao cijeli dan

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proći će uskoro
    dok im se probava malo regulira
    mojima je svima oko trećeg tjedna situcija bila bitno bolja, prestalo je to grčenje, lakše su počeli podrigivati...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala svima na savjetima. Noćas ni mi nismo podrigivali,osim kad sam primijetila da se nagutao zraka,a tad se odmah podrignuo i zaspao mi na ramenu
    Ujutro smo se opet malo mučili,ali tješi me da će to uskoro proći... a i ja ću dodatno pripaziti šta jedem
    Hvala još jednom svima

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene strah ako mi beba ne podrigne zato što poslije ako ga stavim na bok on se uvik nekako prevrne na leđa, nekako se iskoprca.. a naravno isto se probudi većinu puta zbog podrigivanja nakon šta zaspe na cici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •