dakle, zlo i naopako, rođendan mom malom princu stiže za koji dan a ja i mm potpuno bez ideje. jučer malo obilazili dućane ali ništa nas nije inspiriralo. što ste vi svojima kupovali? možda se izrodi kakva ideja...![]()
dakle, zlo i naopako, rođendan mom malom princu stiže za koji dan a ja i mm potpuno bez ideje. jučer malo obilazili dućane ali ništa nas nije inspiriralo. što ste vi svojima kupovali? možda se izrodi kakva ideja...![]()
Bicikl sa pomoćnim kotačima.![]()
Posljednje uređivanje od Cathy : 05.08.2010. at 12:09
DVD za auto
i mi bicikl, i jednom i drugom.
a za peti. pa za sedmi veeeliki. sad smi mirni koju godinu.
Moj dječak je za treći rođendan dobio vlak Tomicu sa tračnicama, postajom za bojanje i praonicom( ili tako nešto ) , onako ne preveliki set, i bio je oduševjen , s tim se povremeno poigra i dan danas.
Romobil sa 4 kotača. Želio si ga je dugo - vozio ga je 1 dan.
Od baka je naručio bušilicu (već ima 2), motor (ima 3)...I ja pametna njega pitam.
veliki traktor na pedale - vozi ga još uvijek
bio je prilično skup, ali se svakako isplatio
šit. pardon maj frenč. bicikl imamo. trampolin mi ne stane u stan. setove za bojanje imamo i onu magičnu ploču za crtanje isto. tomica set isto. dvd za auto - ne vozimo se baš često. traktor na pedale ima kod mojih. bušilicu ima. hm. možda ima previše toga? ali mora nešto dobiti za ročkas od mame i tate. ajmo dalje...
hahahahahahahahahahah!!!!!!!!!! a baš si mislim kako sam trebala napisati da će ogromnu garažu dobiti od mog brata. legići, ha? a šta znači to ''duplo''?
To je vrsta Lega, veće kockice pogodne za manju djecu.
a da. proguglah i skužihmože biti u užem izboru.. samo vi šibajte dalje ideje!
ima onih pop-out satorica koji stanu u sobu. skroz malih "za jednu osobu"
nasa trogodisnjakinja dobila za rodjendan, jako joj se dopao...
ovako nesto: http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/O...t%280080492%29
ah, spora sam
dobila je i ovo: http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us...a%280045507%29 i isto joj se jako svidjelo (a i taman stane u gornji satorcic)...
Ako imate Tomica set, a zanima ga, nama je uvijek pun pogodak nadopunjavanje seta drugim vlakovima i dijelovima.
Ima i prekrasnih garaža i staza za automobile, ako ga zanimaju.
Pa s čim se najviše voli igrati?
Neke slagalice - puzzle (moj to voli), kockice (tad je počeo slagati), boje - vodene, flomiće, pastele, plastelin, ...
Posljednje uređivanje od Anemona : 06.08.2010. at 09:46
suprex,
gdje ste kupili trampolin?
ja sam za treci odlucila reci ljudima koji pitaju da hocemo one drustvene igirce za 3+ ima ih odsta u TurboL. L je zapikirala hide and seek jungle ali to ce dobiti kad skupi dovoljno smjeskica za odlazak na tutu. ( OT Svaki dan kad piski idemo napisati smjeskica i onda svima govori piskimo na tutu dobijemo smjeskica i kupimo junglu.) ali ima jos dobrih igrica a cini mi se da ce biti korisne u nadolazecim danima.
Njoj se jako svidja i klavir dora u one2play ali em je poskup a mozda je jos mala pa ako joj bude interesantan jos kupit cemo ga za Bozic.
Sator nam se pokvario pa cemo mozda uzeti novi jer se zimi pokazao kao nezamjenjiv u kuci![]()
ono sto L jako voli je velika karta svijeta sa zivotinjama isto iz TL moze satima sjediti i gledati zivotinje. Buduci da je imamo vec pola godine sad "ganjam" novu pa ih periodicno mjenjamo.
MM i ja cemo je (nadam se) napokon nparaviti kuhinjicu jer je luda za kuhanjem "jukaca" a pravimo je od Bozica pa cemo valjda do rodjendana uspijeti![]()
zaboravila sam i drvene kocke ima neki grad koji je dobila jako rano ali joj tek sad zanimljiv pravi kucice ima mali vlakic drvece bas je fora. Od bake je dobila magnetna slova i brojeve koja su je odusevila i sad ih stalno stavlja na hladnjak.
Bicikl, malo veći (imao je stari i već polupotrgani mali bicikl) jer je to htio...
Sad već govori sa za 4. želi eole![]()
viš, viš. taj šatorčić mi se čini baš fora... sunčane ne bi ni mrtav stavio na glavu pa niš od toga. puzzle obožava ali imamo ih već hrpu, nadogradnje za tomica set dobio za božić, imamo flomiće, vodene, drvene - i sve ih svakodnevno koristimo. u biti zato i je problem... ima sve! ima hrpe autića i sve ih obožava, ima vlakiće i prugice i slaže ih i vozi, ima alata hrpu pa sve navedeno popravlja, ima lječnički set, čarobnu ploču, sve za pijesak, bazenčić za balkon, traktor na pedale, bic... ma šonjo mali, fakat ima sve! sviđa mi se ideja šatorčića i legića - to još nemamo :shy:
kupili šator za igru - vidjet ćemo šta će mališa rećihvala vam svima na prijedlozima!
Haljinicu Mini (Disney) s rajfom-ušima. Sama ju je jzabrala, zajubila se u nju u trgovini. Dobro je poslužila, za sve karnevale, ljetne i zimske,i za plesanje po kući.
Trampolin kupili u konzumu,a ima i u kauflandu i metrou.
hvala saljem mamu navedene ducane da pogleda cim se vrati s mora![]()
ne sjećam se
ali od kumova je dobio ovo i bio jako zadovoljan i svi se još uvijek rado s tim igraju
bilo je u mulleru nekada a inače ima u toysu
čak nije ni preskupo
http://cgi.ebay.de/New-Fisher-Price-...-/260514685384
može se nadograđivati do besvijesti, pogledajte na fisher price stranicama
moj ivan to kombinira u bezbroj kombinacija koje se ja ni u snovima ne bih sjetila
od Playmobila veliki vatrogasni kamion.
Svaki odgovor sam pomno procitala al i dalje nemam ideju sta da mi kupimo malcu. Ima i biciklic i tracnice i bezbroj lokomotiva iz Tomicine ekipe, klavijature, bubnjeve.... Eto, nema trampolin al nemam ga ni ja kud stavit.
Svida mi se ovaj link od yasmin, al me malo strah, jer smo mu bili kupili one Thomas tracnice koje se nadograduju, ima toga brdo i vec mjesecima sve stoji u kutiji, bilo je zanimljivo cijelih 5 dana. Pa me malo strah tih nadogradujucih sa tisucu djelova stvari. Jer nakraju se pola djelova pogubi... Tak da, predlozite i meni nesto!
dobio je bicikl bez pedala
najdraže igračke su mu lego duplo (set s vatrogascima, a sad je dobio i lego munjeviti jurić), razni alat, drveni vlakić s tračnicama i životinjice Schleich
Cura je za 3. dobila bicikl s pomočnim kotačima (al nije još zainteresirana za pedaliranje, a za mjesec dana će 4g...) i ogromni trampolin promjera 3m (pun pogodak...)
Sad ćemo im obojici kupiti like-a-bike....
koliko koštaju ti veliki trampolini? Mislim da bi moji bili oduševljeni time.
ja baš gledam, zanima me taj trampolin
skup je...
vidjela sam u mercatoru jedan mali za 300 kn, može biti i bazenčić kad se preokrene
ali nema zaštitne mreže pa se pitam kako spriječiti nezgodne padove, možda bi bio ok za veći uzrast
i mene nešto goni taj trampolin.........skupo.......:/
Za treći dobila laptop Doru i pali se bar jednom na dan još uvijek
Je, skup je taj veliki trampolin,
al moji skaču na njemu sad s dvije/tri/četiri godine....
A zanimlljiv bude im i s deset.....
like a bike,promašaj.prodan je odmah jer mu je bio premali visinom.a i nije mu nešto fora.playmobil bolnica za životinje.i danas liječimo.
![]()
Naša cura je dobila drvenu kuhinjicu i malo posuđe (metalno i drveno) koje izgleda kao pravo (a može i poslužiti kao pravo).
čeka spremno rujan: http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/50021076
i još moramo po lego duplo na jurića
quad na akumulator (tatina želja) i tobogan.
Moja je pišuljica od nas dobila ovu kuhinjicu http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/L...itchen(0035335) , autić na daljinski koji je bio pun pogodak, šator koji joj je tkđ jedan od interesantnijih darova i nezaobilaznu veliku bebu.