-
naknada
pozdrav svima.ja imam jedno pitanje i bila bih zahvalna ako mi možete pomoći.trenutačno sam na roditeljskom dopustu i za 20 dana trebam se javiti na posao.inače to je posao na neodredjeno vrijeme i bez prekida sam radila 5 godina u tom poduzeću.sada sam opet trudna i morat ću odma otvorit komplikacije zbog rizične trudnoće.zanima me kolikoj se naknadi mogu nadati kad otvorim komlikacije.
-
ako bi mogla zmisliti najmanje dvije isplate prije mjeseca kad bi išla na komplikacije dobila bi svoj prosjek, ali najviše do 4266 kn, a porodiljski bi prvih 6 mjeseci bio u prosjeku tih novih plača.
u prevodu trebala bi plaču za tih par dana u 8 mjesecu ( to je isplata u 9), pa cijeli 9, ( isplata u 10), znači kad bi išla od 01.11. bila bi na prosjeku, za sve manje dobijaš neki minimum.
-
znam da kad ideš s rodiljnog na rodiljni da dobivaš isto kao i do sada.znači koliko si dobivala dobivaš i dalje.
e sad, da li to vrijedi i za komplikacije nisam sigurna
-
znači - ako s rodiljnog moraš na komplikacije u novoj trudnoći i nakon toga bez povratka na posao na rodiljni - sve se dobiva minimalna naknada?
Posljednje uređivanje od Neli : 06.08.2010. at 14:12
-
Neli - onako kako ti je Jelena napisala. Da ako produžiš odnosno ako s porodiljnog ideš na komplikacije dobivaš minimalac.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma