Ja držim još uvjek palceve da beta bute velika!
Kad vadiš betu, 18 dan od transfera?
Ja držim još uvjek palceve da beta bute velika!
Kad vadiš betu, 18 dan od transfera?
Milivoji malo cemo zavibrati da dodje ta divna m i da i vas bude troje,cetvoro....uskoro![]()
Betu trebam raditi 19 dan od transfera, dakle 26.11., ali mi je dr L. rekla da mogu i 1-2 dana ranije, pa ću vjerovatno u srijedu popodne ili četvrtak u jutro, jer u petak s tim idem kod dr zatvoriti ili (nadam se!) produžiti bolovanje...
Milivoji naši dragi ~~~~~~~~~~~ za M!
i ja vibram do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu!
anđeo, do nedavno je dr tražila betu 17. dan, a ovo 19. mi se stvarno čini puno, slobodno je radi 17. dan.
ma je, 18. dan. Krivo sam stisnula!
Ma mora biti Velikaaaaaaa. Evo za sve, a i za mene, čekalice praških beturina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
stigla je M napokon...od sutra je pikanje i krećemooooo
anđelak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
pozdrav najdražem pdfu iz Praga![]()
naprid naši milivoji, javlja kako ide, iščekujemo...
anđeo~~~~~~~~~~
Bravo za osjecke Prazane!!Ocekujemo iscrpne izvjestaje i odlicne rezultate!Kako nam je dr Lazarovska?![]()
Ajmo Milivoji samo hrabro!
Drage moje, ja nisam zašla u studenački vlak trudnica, jutros sam dobila vješticu!!!
~~~~~~~~~~~ vibram za čekalice bete i za nas koje smo.
anđeo
mi smo spremni ko puške
dr. L je odlična kao uvijek
Anđeo baš mi je žao
Milivoji...za dobar start![]()
Andjeo nas bas mi je zao
Odtugujte i bacite se na planove za dalje..
![]()
anđeo, draga, baš mi je žao, ima li već planova za dalje?
Evo, odtugovala, bar za sad. Kuća blista, jer sam cijeli dan spremala, od tuge (to inače radim u PMSu).
Naravno da ima planova za dalje, ne odustajemo mi tako lako!!!! Ne znam kada, ali najvjerovatnije na proljeće, samo da nađem banku koja će me primiti!
Vidjet ću što je sa stimulacijom, ali planiram privatno kod dr. Lučija, šta mislite o tome?
Još jedno pitanje, jesu li lijekovi jeftiniji u Srbiji, Bih i Mađarskoj?
Još jednom veliko hvala svima!
andjeo tako mi je zao na proljece idemo skupa po nase smotuljke
ja prije svega moram obaviti imunologiju da vidim sta nestima
milivoji moji sretno,kod vas ne sumnjam u uspjeh!!
Dobro nam došla Olea77 i što prije otišla (na trudnički forum). Što se tiče tvog pitanja,mislim da da,ali najbolje da ti se jave koji su to već radili pa će ti sve točno objasniti.
Veliki pozdrav i puno sreće.
I naravno, svima![]()
http://www.jutarnji.hr/ana--milinovi...0-eura/906048/
evo i ovdje ako je kome promaklo
cure ,žene, definitivno bi trebale sve podnijeti zahtjev za plaćeni postupak,ja nažalost iz neke lijenosti nisam,ali nakon što odradimo sa smrzlićima koji nas čekaju,bude li neuspješno za novi postupak sigurno predajem zahtjev i to godinu unaprijed da se osiguram,to će valjda biti dovoljno vremena za rješenje
anđeo hebemu...
mž je jutros piknula prvi diphereline...nisam čuo nikakvo zapomaganje i jaukanje pa mislim da ju nije jako bolilo
malo sam se vozao danas po prohladnom Pragu i počelo je kićenje...advent se bliži![]()
andjeo zao mi je,nemam ti drugo sto za reci osim da te grlim!!
Pozdrav svima,
nova sam ovdje ali vas već dugo pratim...
moja dijagnoza je menopauza....u 29g. je sve krenulo..i traje evo već 3g....planiram ići u Prag ali ću svakako prije poslat zahtjev u HZZO..
ima li neko od vas iskustva s tim zahtjevima što se tiče donacije jajnih stanica...naravno pozitivnih...)
nemam osobno ali ima cura jedna kojoj je upravo donešeno rješenje od HZZO-a i to ni tri mjeseca nakon što je predala svoj zahtjev.
Mogu te povezati s njom pa da se osobno il čujete ili dopisujete te razmijenite iskustv......... pošalji mi mail na kadauna@net.hr
Ona inače aktivno čita ali nije registrirana na forumu.
Ako je takva dijagnoza, vjerujem da ni kod tebe ne bi trebalo biti problema i da bi se to moglo riješiti u vrlo kratkom roku.
Inače HZZO plaća postupak kao i iznos dvije najjeftinije karte prijevoza do Praga (čitaj autobusne karte). Ne plaćaju smještaj koji ćete sami morati isfinancirati.
Stoga se javi pa da vas povežem.
A tu curu koja samo čita i ne forumira molim također da mi se čim prije javi na mail) veliki pozdrav i pravim dunavske valove kad se vratite iz Praga za tebe i bebače
)) držim fige
![]()
joj, milivoj, medena pita, jedva čekam opet doći...
a da zapakirate vi malo tih vltavskih valova
pardon dunavskih
šala mala nemojte da vas carinici masiraju a i ovdje ima ludilo kolača...
Kadauna poslal sam ti mail..bilo bi super saznat informacije iz prve ruke![]()
Moj zahtjev čmrlji u ladici 4.konzultanta jer se 3.nije htio izjasnjavati mjesec i pol dana,takodjer treci mjesec pa vi koje planirate u Prag
ako vam ne igra ulogu mjesec,dva ili pet,pricekajte to rjesenje pa put pod noge i trbuhom za bebom!
tu treba ostati uporan vjerujem i iz tjedna u tjedan pitati, pa zvati i pisati ministarstvu, sigurna sam u brzo rješavanje!
U Hzzo-u kazu da ta kasnjenja nisu do njih vec do lijenih konzultanata i da tu oni nista ne mogu vec samo slati pozurnice na koje se ovi
(konzultanti lijecnici)prave ludi!Po nekakvom pravilniku kod jednog konzultanta zahtjev moze biti max 14 dana ali to naravno ni u ludilu nije tako.
Pitala sam da li postoji neki rok do kad mi moraju izdati rijesenje negativno ili pozitivno,-ne postoji...
mail na Milinovića, mail na HZZO i na Golema, sigurna sam da se to riješi u vrlo kratkom roku.
Ja sam ionako rekla da treba donaciju da bih tužila njih sve redom jer mi zakonom nešto omogućuju što je u praksi nepostojeće i to više od 1,5 g..............
Za mene je sad svejedno,ali druge cure trebaju znati da ako ce trazit od HZZO placanje postupka neka se naoruzaju agresivnoscu u pristupu jer drugacije ne ide.
Treba se izboriti za svoja jamcena prava jer ih oni ne da nece dati na pladnju vec jos i otezavati ostvarenje.
Kaj se tice toga rješenja, ja baš nemogu reci da sam imala problema sa tim. Cekala jesam tri mj. al mislim da je to bilo zbog godišnjeg. Uglavnom dobila sam pozitivno rješenje ali ja sam već mj. dana doma a klinici nisu još nista platili jer kao nisu dobili račun. Meni je sad neugodno kad se cujem sa Mirnom, opce neznam kaj da velim, pa baš mi je nekako glupo da pismo iz Praga putuje 3 tjedna!
vjerojatno će se riješiti...samo malo kasne...
a jesi li isto bila na donaciji js? i kako je prošlo?
opa hvala na informaciji,znaći mogu obrazac skinuti sa interneta ne trebam ići tamo.molim te možeš mi napisati gdje mogu skinuti obrazac?
da li mi ga može ispuniti moj ginekolog socijalni ili mora specijalist MPO,pošto nisam ovdje nigdje isla na liječenje več mi je moj ginekolog napravio pripremu za insem.pa sam isla u Prag prošle godine.Od mm imam samo par spermiograma zadnji od prošle godine i povjest bolesti jer je prije 12 god.išao na kemoterapiju od kada je neplodan.jel znaš ako nam hzzo odobri zahtjev (daj bože) da li gdje oni vode kod sebe da je to bila donacija jer bi to trebalo biti anonimno barem je u Pragu tako.
Jel kod tebe ista situacija donacija sjemena i jesi isla na koji postupak u Prag? Puno češ mi pomoći sa informacijama,jel gdje sam pitala ništa ne znaju.Još samo nešto na koju adresu si poslala zahtjev (nisam iz zg pa nisam sigurna).Opa puno hvala,
pozdrav svim curama,
da da naravno skini obrazac sa interneta i ispuni,evo cure su ti napisale svoja iskustva ja isto mislim da ti treba potpisati dr MPO specijalist tako je navedeno u obrascu i da naravno da to oni nebi trebali to držati u anonimnosti, a što se tiče troškova neznam kako to ide,meni je danica iz Pronatala napisala da mi platimo postupak kod njih a onda da tražimo povrat novca u Hr,adresa na koju šalješ je sljedeća
DIREKCIJA HZZO-A MARGARETSKA 3
10000 ZAGREB