chris, držimo fige, javljaj kako ide, super kad se ide na drugo![]()
chris, držimo fige, javljaj kako ide, super kad se ide na drugo![]()
Hvala, valjda će biti sada više sreće
Evo samo da javim, žalba je otišla danas. Baš me zanima šta će mi odgovoriti.
Pozdrav Chris!Oprosti za ono jer nisam razumijela da ste bili na inseminacijama s donorom u HR.Nije mi palo na pamet.
Samo sam mislila kako to da dr salju na inseminacije za koje treba dobar spermiogram a vi ste za donora!
Sretno sa zalbom i nadam se da ce je ubrzo uvaziti!pozz
Ma nema veze.
Borba se nastavlja dalje.
Svim mojim suborkama i suborcima Želimo sretan i blagoslovljen boŽiĆ.
Dragi naši Česi
Malo smo se pritajili ovih dana ali ne mirujemo...imamo 4 pozitivna testića počevši od od 8 dnt4d...
Druga crtica je svakim danom sve deblja i deblja
Na betu nećemo ići do 28.12. kakva je preporuka iz PFCa...
Svima želimo sretan i blagoslovljen Božić te ostvarenje najveće želje
Nama je evo došlo pod bor što želimo svim našim suborkama i suborcima!
imam čast prva čestitati ,super ova vijest mi je samo još više razveselila badnjak,super milivoje i tž sve najljepše,a sada samo školski ..
milivoj i ž. ...presretna sam zbog vas...čestitam, čestitam
![]()
Koje vijesti, dragi Milivoje i NŽ čestitam od
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu 28.12.
Neka vam je svima blagoslovljen Božić
moram i ovdje...čestitke milivoji,bravo za vas...![]()
Sretan Božić svima!
Milivoji čestitam, super vjesti!
Čestitam, milivojii ~~~~~~~~~~ za veeliku betu!
milivoji, čestitke! jako sam se razveselila ovom vješću! sretno, sretno!!!!!!
i svima želim sretan Božić!!!!!!!
milivoji čestitam na pozitivnim testićima i želim Vam svima sretan i blagosovljen Božić,neka nam se ostvare sve želje koje smo zaželili noćas kad je prošla ponoć pozdrav...
čestitam milivoji,baš lijepe vijesti.
Svima sretan i blagoslovljen Božić i da nam se ostvare naše najveće želje!
Sretan i blagoslovljen Božić i da nam se svima u novoj 2011 ispune naše želje, da budemo majke!
I naravno, čestitike milivojma, što reći, nego PREKRASNOOOO!
Milivoji i ovdje cestitke na najljepsem poklonu,a takodjer svima koji gravitiraju Ceskoj,puno puno cestitaka za Bozic!!!!!!![]()
Dragi Milivoji, od srca čestitam! Sori što malo padam s neba... pratim ovaj topic, čitala sam o vama (a bome i čula sve najljepše!) i u tišini navijala. Baš sam sretna zbog vaše sve deblje crtice. Božićne lampice su mi odmah sjajnije.![]()
I ostalim češkim suborkama puno dobrih želja!![]()
Dragi milivoji čestitam ma super vijesti,mogu mislit koliko ste sretni u ove Božićne blagdane .Sve vam od srca najbolje!
Kako je milo čuti ovako dobre vijesti.....uživajte!
Milivoji naši!!!!!!! Potpisujemo sve već gore napisano!!!!! Sretni smo zbog vas!!!!! Sljedeća kavica u našoj Slavoniji!
Eto cure, ja sam bila na hsg-u, to što su me tražili iz hzzo-a i nisu mi uspjeli napraviti u bolnici, jer piše, kod pokušaja sondiranja ne može se proći kroz unutarnje ušće.
Što sada, neznam, budem im poslala to, piše da sej avim svom gineklogu, da mi napravi dobar ultrazvuk al on je sada tjedan dana na godišnjem.
A ja imam rok do 30.12 da im pošaljem taj nalaz, je rprvo su mi poslali da im pošaljem u roku 8 dan ai onda nisam mogla zbog druge faze ciklusa i onda sam im poslala da ću u roku 20 dana i to mi sada istjeće u četvrtak, poslat ću im taj papir iz bolnice, što mi preostaje.
I bolilo me jako i krvarim, a ništa od pretrage.
Ufff, hop, baš mi je žao zbog te gnjavaže koju proživljavaš, a što se tih rokova tiče, jako me ljuti što se rokova pridržava samo jedna strana tj. pacijent ... ti MORAŠ sve napraviti u roku i na brzaka e da bi te oni dalje mogli zavlačiti! Ma![]()
Aaaaaa, pa tek sada vidim, čestitam Milivoji i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!!![]()
Na prijedlog Mare41, ponavljam post sa teme o PGD-u (koja nije baš tako aktivna kao ova).
Uglavnom, u potrazi sam za srodnom dušom...
Drage moje... nakon duuugo čitanja evo i mene (nažalost) na ovoj temi... Dakle, nakon 2 godine pokušaja, testiranja i kombiniranja, i 5 neuspjelih trudnoća (bikomeijske i 1 b.o.) - opet smo na početku. Ali bar sad znamo razlog - mužu su utvrdili balansiranu translokaciju 5/14 kromosoma.
Da stvar bude gora, moja doktorica otišla iz klinike, otvara svoju, pa sljedećih 6 mjeseci ne možemo baš na nju računati...
Dakle, tražimo novog doktora, i odgovore... Ona nam je preporučila da se javimo u Pronatal u Pragu...
Vidjela sam po forumu cure po različitim temama, koje su spominjale probleme slične našima ... Jel ima tko da je bio na PGD-u? Gdje? Molim iskustva (i po mogućnosti pozitivne rezultate ).
Pozdrav!
Hvala svima na lijepim željama i podršci!
Upravo mi je tatica javio da nam je beta 998,6 18 dpt. Puno sreće svima ma u kojoj fazi bili.
Mili će sigurno još nešto imati za dodati kad stigne kući
Ž od milivoj
Draga A., čestitkeeeeeeeee! Pozdrav sretnom tati!
milivoj,šturo sam pratila tvoje postove i vaš postupak ali čestitam od srca i neizmjerno mi je drago zbog uspjeha ,pogotovo što se i mi spremamo u PFC![]()
Milivoji ma svaka čast.....SRETNO BILO!
skandy kad se vi spremate....?
milivoji sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
milivoji, suuuuupppeeeerrr, čestitam još jednom!!!!!!
jako mi je drago zbog vas!!!!!!!
![]()
Draga patuljchica, ja bi mozda imala neku informaciju , ako ti moze pomoci , bilo bi mi drago. Dakle i ja i mm imamo problema tako da nam je ponudjen PGD. Posto je to u zemlji gdje ja zivim zabranjeno , kao i svakoj zemlji u kojoj se govori njemacki . znaci ostaje nam opcija Prag. nedavno su nesto pregovarali u Njemackoj dali to dozvoliti ili ne . Nisam sigurna sto je odluceno pa ti nemogu nista reci.
Mi idemo u PFC , to je dogovoreno , zadovoljni smo razgovorom , idemo u martu . .
U kontaktu sam i s jednom djevojkom koja je na ovom forumu a imala je PGD u PFC
Mozda bi ti ona mogla bolje pomoci. Kasnije cu je svakako zamoliti da ti se javi.
Nadam se da sam bar malo pomogla.
Pozdrav
Milivoji, ajme sreće, ČESTITAM, i baš mi je drago za PFC!!!
Je li A. Ona koja ne piše? Čestitam - ko je da je!!!!
Hvala bubana na odgovoru! Odmah mi je lakše kad vidim da nisam sama... Koliko sam ja proučila, u Pragu ima Pronatal i PFC (koji su se odvojili od Pronatala). I meni se na prvu PFC činio nekako bolji izbor... (ne znam to objasniti objektivno, jednostavno mi se učinio kao mjesto gdje će nam napokon pomoći da dobijemo našu bebicu), ali onda mi je moja doktorica tu u zg preporučila Pronatal. Kaže da je PGD dosta komplicirana procedura, i da je dobro da klinika ima što više iskustva... Obzirom da je PFC otvoren prije godinu dana, preporuča nam ipak Pronatal, kao kliniku s više iskustva u ovim postupcima... Ne znam... poslala sam upit i jednoj i drugoj klinici, ali izgleda da su svi na praznicima... još čekam odgovor. Jedan embriolog kojeg poznajem također mi je preporučio Pronatal (bez da sam mu objašnjavala naše dvojbe - samo na temelju dijagnoze). Sad čekamo još jedne konzultacije nakon Nove godine u zg, pa ćemo onda valjda znati više...
Ta cura koja je bila na PGD u PFC-u, jesu oni uspjeli? Imaju li zdravu bebicu?
patuljchica, važan je embriolog za izbor klinike, a embriolog iz PFC-a, dr Hlinka je došao iz Pronatala, i jedan je od začetnika ICSI metode u Češkoj (kao i PGD-a). Manja su klinika od Pronatala, al baš im to daje šarm. Inače, Postoji i još Reprofit u Brnu, sve treba izvagati i proučiti prije odluke. E da, PFC počinje raditi 3.1.
Posljednje uređivanje od mare41 : 29.12.2010. at 10:38
i moj izbor su PFC, prvenstveno jer su i embriolog i dr došli nakon višegodišnjeg rada u Pronatalu (i naravno sve što je mare41 napisala) , a meni je i jezik sporazumjevanja tu prevagnuo (hrvatski), jer nisam baš s engleskim u tolikoj mjeri.
uostalom, sve jako lijepo piše na njihovoj web stranici.
mare, hvala za info, ja od 23.12. čekam odgovor.![]()
patuljchica daj neki mail da te spojimo sa našom forumašicom u vezi PGD...
Hej! Hvala vam svima na brzim odgovorima! Stvarno ste super!![]()
Milivoj - prije svega, čestitam vam na beti!
pod 2. evo mail za kontakt : patuljchica13@gmail.com
Još jednom, pozdrav svima!
Draga Patuljchica , ja sam formasicu koja je imala PGD zamolila da ti se javi, mislim da je jos na godisnjem odmoru. Ali poznavajuci nju sigurna sam da ce cim stigne se sigurno javiti. I mi smo bili u nedoumici gdje da idemo PFC ili Pronatal, medjutim brzo smo dobili odgovor od PFC ,a od Pronatala jos nista do dan danas od naseg upita.
Tako da smo se odlucili za PFC, prvi razgovor s dr. Lazarovskom je trajao skoro 3 h, sve detaljno objasni i jako je ljubazna.