Stranica 22 od 56 PrviPrvi ... 12202122232432 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pozz
    ja sam nova na forumu. s dijagnozom rane menopauze, idemo na donaciju j.s. na proljeće u Pronatal. Vidim da većina sada ide u PFC al i Pronatal je za svaku pohvalu. Doktor Mardešić je ljubazan kao i Danica. Imamo riješenje od hzzo. p.s. kad istekne rok od 60 dana malo prije isteka se predaje zahtjev za produženje izvršenja te se isti produži opet za 60 dana pa ako ni tada ne dođete na postupak opet produžite

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    guram,nadam se da ću možda uspjeti po smrzliće u 12 ili 1 mjesecu,sve ovisi o situaciji
    Pozdrav đurđa 76,što ima kod tebe kad planiraš na put...ja isto imam smrzlića samo još ne znam kad ćemo po njih?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga prag, sretno! U PFC-u se dođe na red u tom roku, al vrijedna je informacija da se može produžavati.
    đurđa, držim fige, možda ćemo onda skupa u Prag? Mi ćemo krajem siječnja.
    venera, javi kad obavite UZV.
    Svim Pražanima-ajmo zatrudniti u 2011.

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Svim Pražanima-ajmo zatrudniti u 2011.
    Ajmo!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ženske moje,ja ne znam još kad ćemo,nadam se kraj prvog ili početak drugog mjeseca,ovisi kakva će biti situacija na ultrazvuku na koji idem iza nove
    želim vam svima sve najbolje u idućoj godini i da se sve prebacimo na forum trudnica,bit će to plodna godina ja vjerujem
    Mare bilo bi zgodno da nas potrefi isti termin,na ljeto smo bile malo u razmaku,nekih tjedan dana

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, ako bude sve ok-mi smo gore krajem 1., nadam se da će i tebi biti sve ok pa ajmo opet skupa (ovaj put uspješno).

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Želimo svima sretnu i uspješnu 2011. godinu uz ostvarenje svih želja.....a posebno one što nas sve veže

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretna Nova i puno uspjeha u 2011.svim Prazanima i Prazankama!!!!!!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sretna Nova 2011. i da se svi iz Praga vratimo kao trudnice!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

******sretna Vam svima Nova godina neka nam se ostvare sve naše želje koje nas vežu******

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sretna Vam Nova 2011 g.

monja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Sretna vam svima nova 2011.g.
    ...a onima koji nisu uspjeli prošle godine ostvariti svoje snove želim da im se u ovoj novoj ostvare...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sretna vam svima Nova godina i da vam se ostvari najveća želja!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Šťastný nový rok i uspješne postupke s veelikim betama!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

đurđa, maret, m arta i ostali neka vam ova 2011 bude uspješna i ubuduće u Prag putovali samo kao turisti ako budete to željeli

amaria 23 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje suborke zelim vam sretan Bozic i plodnu novu 2011 godinu!Tek sam sad uspjela doci do interneta.Evo i tu cestitam Milivojima na pozitivnoj beti,za svih se radujem a za njih posebno jer smo bili zajedno u Pragu...
    Kod nas nema planova do daljnjega...pusaaa

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Drage curke svima želim sve najbolje u Novoj Godini i da nam se posreći da u ovoj godini ostvarimo svoje težnje i budemo trudnice.
    Pozdrav i sve najbolje svima onima koji se polako slatko debljaju i iščekuju prinovu!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bog curke!
    Prije svega sve najbolje u Novoj da vam se sve želje ostvare.Ja sam jedna od vas sa dugogodišnjom borbom.U 10mj.predala sam papire na HZZO i dobila pozitivan odgovor za insem.doniranim sjemenom.IVF mi nisu odobrili jer su mi nalazi u redu i po zakonu nakon 3 insem.ako budu neuspješne odobravaju mi IVF.Sad napokon kada sam krenula sa dogovorima za ovaj mjesec Danica mi javlja da ne mogu u postupak prije 4mj.jer dolazi do izmjene zakona o donaciji sjemena u Češkoj i ne mogu obavljati postupke.Da li je koja od vas čula za to,da li će te izmjene imati veze sa nama iz Hrvatske?

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam poslala Mirni u Pfc upit u vezi toga, pa ću vidjeti što će odgovoriti.
    Neznam što da kažem, u šoku sam, ako je to tako, jer dosta mi je više čekanja.
    Od srca vam želim sve najbolje u Novoj 2011 i da nam se ostvare naše želje!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

evo sam i ja poslala mail Mirni u PFC u vezi tog "navodnog novog zakona" pa ću vidjet šta kaže iako smo se čule jučer i nije ništa spominjala,ja sam taman u toku pripreme za Prag,trebala bi biti gore krajem ovog mjeseca,valjda se neće ništa iskomplicirat jer sam počela sa stimulacijom

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da i ja se cujem s njom,ali nista ne spominje...Jel bi se to odnosilo samo na donaciju sjemena,a sto je s jajnim stanicama?Brr,vec se jezim cim cujem rijec-promjena.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jer sam cula da se opet mijenjaju i HZZo tiskanice za lijecenje u inozemstvu-konkretno svaki dan bi trebalo osvanuti u Narodnim novinama i na webu valjda,a to vec znaci,opet neka mozebitna promjena na gore u zakoniku.U principu stopirano je zaprimanje zahtjeva dok ne izidje ta nova.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure mala pomoć,ako ima koga..
    počela sam sa stimulacijom,radi se o dugom protokolu i 21 dan ciklusa sam započela sa decapeptyl inekcijama,nakon dva tjedna (meni 7.01) prvi UZV da se vidi kad bi trebala počet sa menopur inekcijama,naravno u tom razmaku sam trebala dobiti redovitu menstruaciju ali evo kasni već 2-3 dana
    obično je točna u dan a sad kad je čekam ni na vidiku...
    ima li ko sa sličnom situacijom,mogu li inekcije decapeptyla utjecat na kašnjenje?
    prije početka stimulacije bila na pregledu i sve je bilo ok

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

i samo da javim,javila mi se Mirna,kaže da oni nemaju nikakvih informacija o novom zakonu i da se postupci odvijaju bez problema

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rose, nije neuobičajeno kašnjenje menge pod decapeptylima, doći će, meni je kasnila 3 dana, al čula sam i za duže. Možda samo kasni da možemo biti u Pragu skupa 31.1.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    rose, nije neuobičajeno kašnjenje menge pod decapeptylima, doći će, meni je kasnila 3 dana, al čula sam i za duže. Možda samo kasni da možemo biti u Pragu skupa 31.1.
    hvala mare,već sam mislila da je kod mene sve krenilo naopako po običaju...možda se i vidimo ko zna...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne znam cure šta se dešava, ovo je prvi mail koji mi je Danica poslala, odmah ispod i drugi.
    Odgovorila mi u prvom mailu ovako:" Poštovana gospodjo,
    Zbog promjene zákona ovdje u Češkoj republici,
    Na IUI sa darovanom spermom možete doci tek u 4.mjesecu.

Srdačan pozdrav
    Danica Vignjevic
    Sanatorium Pronatal"

A u drugom : "Poštovana gospodjo,
    Tu informaciju imam od liječnika.O kakvoj promjeni se radi to Vam ne mogu
    reci,ali
    Svakako cete moci na IUI AID u 4.mjesecu.
    Srdačan pozdrav
    Danica Vignjevic"
    Sanatorium Pronatal

I ja sam u komi jer na ovo čekam dugi niz godina pa mi ova 4mj.izgledaju kao 4 godine.Što je najgore meni je HZZO odabrao kliniku tako da nemam izbora.Pa mi je sada i čudno da u PFC-u ne znaju ništa.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

samo da se javimo sa prvog uzv...6+2
    vidi se jedna mrvica koja ima mali eho
    dr. je zadovoljna, kaže da je sve školski za ovu fazu...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

milivoji, prekrasno
    spa, nadam se da će se to brzo otpetljati

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pozdrav svima,nemogu vjerovati kakav sad oni zakon mjenjaju a ja se baš veselila što mi je polovica čekanja prošla još ovoliko i idemo mi opet put praga ,poslala sam gospodi u hzzo nalaz od hsg-a(žene moje što li mi sve moramo proći užas bolovi)koji i nije baš dobar tako da ćemo sad čekati što će odobriti ,što da vam kažem držimo se i nadajmo da će nam Nova 2011 biti uspješnija
    pozdrav

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I mene su tražili HSG koji je takođe bio bolan ali urdni nalazi pa na osnovu toga mi nisu odobrili IVF.Ako ti jajovodi nisu prohodni onda ćeš vjerovatno dobiti ivf

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sretna Nova Godina svim curkama koje su u postupcima,onima koje su nam sretno blažene da bude sretna trudnoća!

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

dragi forumaši ! zanima me koliko se čeka na red u PFC, od slanja maila do termina

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam cekala tri mj. ali zbog pauze od prijašnje stimulacije. Najpametnije ti je poslat meil il nazvat. Kad sam ja išla prije tri mjeseca nije bila gužva, mislim da ni sad nema al sigurno ce ti se javit cure koje su u kontaktu sa njima.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja isto mislim da zavisi od prethodne stimulacije ako se radi o klasicnom IVFu. Za donacije je cekanje bilo do 2 mjeseca ako si cista(nisi bila barem 3 mj u stimulaciji).

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nama je Lazrovska u 11. mj.rekla da ako se odlučimo za donaciju js da imaju slobodne termine već krajem siječnja

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

draga hello kitty, ti bi mogla ići odmah slijedeći ciklus.
    drago mi je da si krenula u nove akcije, želim ti puno sreće.
    samo im pošalji mail, javit će ti se jako brzo, ako ne sutra dan, za dan -dva.
    javi se.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

helo kitty pozdrav ti...baš kao što kažu cure ne čeka se puno jave ti brzo najduže za tri mjeseca si već kod njih...ide to zaista brzo.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sela nadam se da ti uživaš u trudnoći i da si dobro. Sad se sjećam da si spominjala da si putovala u Prag vlakom ako se sjećaš hajde mi malo pojasni kako možda mi to kad budem trebala ići bude opcija...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

venera, Sela više nije trudnica nažalost. Draga Sela, šaljem i ovdje puno zagrljaja.
    rose, kako je?
    cure, ko je prvi putnik? kakav je raspored postupaka da možemo navijati?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Sela oprosti mi nisam znala......baš mi je žao!
    SORRY!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Maro hvala ti draga.....jel se pripremaš polako

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala vam , rodila sam u 10.mj. (izgubila sam svoje dječačiće ) i poslije toga sam , nemarom liječnika imal 2 kiretaže, pa moram napraviti pauzu ali eto polako kad sve pripremim na jesen bi startala jer moram napraviti neke genetske pretrage.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sela puno puno pozdrava i pusa utjehe,

ja sam danici poslala meil da bi ja i mm došli na postupak u travnju,odgovorila mi je odmah da je termin uredu i da se javim prvi dan m,a od dr.MARDEŠIĆA sam zatražila da mi on pošalje upute tj.postupak uzimanja ljekova za stimulaciju,pa sad čekam da mi odgovori.
    pozdrav svim curama

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

evo me...
    kako sam i rekla kod mene sve naopako krenilo tako se i nastavilo... procurila sa zakašnjenjem ali ajde bar je krenilo a danas na pregledu kad smo trebali odlučit kad krećem sa menopurom novi šok,nedovoljna supresija jajnika i najvjerovatnije prekidamo sa terapijom
    u četvrtak ponovo pregled pa ako se do tada folikuli ne smanje dovoljno nema smisla nastavit tako da kako stvari stoje odgađamo Prag zasad

svim ostalima više sreće
    mare 41 izgleda da se ipak ne vidimo ovi put...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav,drage..ma nista se ja ne ljutim;normalno da ne znaju svi.Hvala sto brinete.Nesto mi se PFC nije javljao ovih dana,jesu bili spajali preko Tri kralja?
    Mare ti si mozda prva.Ja racunam u april.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    evo me...
    kako sam i rekla kod mene sve naopako krenilo tako se i nastavilo... procurila sa zakašnjenjem ali ajde bar je krenilo a danas na pregledu kad smo trebali odlučit kad krećem sa menopurom novi šok,nedovoljna supresija jajnika i najvjerovatnije prekidamo sa terapijom
    u četvrtak ponovo pregled pa ako se do tada folikuli ne smanje dovoljno nema smisla nastavit tako da kako stvari stoje odgađamo Prag zasad

svim ostalima više sreće
    mare 41 izgleda da se ipak ne vidimo ovi put...
    Meni ti je isto tako bilo, ja sam vec pomisila da niš od toga al na kraju bingo, rezultat i više nego odlican.
    U glavnom ja ti držim palceve da bude sve ok!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Venera vlakic Zagreb-Wien-Prag, i natrag od jednog dana vikenda do drugog vikenda,placas samo 50% karte u Croatia Expressu.Otvoreni datumi putovanja,jedino za polazni moras imati rezervaciju.U Becu za presjedanje imas 40 min.Cijena 1450 kn za oba s rezervacijom.
    Posljednje uređivanje od Sela : 11.01.2011. at 16:45

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi smo sa autom potrošili 200 E. Ispada da je vlakom skuplje a putovali smo benzincem samo kaj nismo mogli tražit od hzzo-a povrat za prijevoz.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mozda ce nekom biti korisna info o tiskanicama,zahtjevima HZZOu za upucivanje na lijecenje u inozemstvo.Nedavno sam rekla da ce biti nekih promjena;bilo je ali samo kozmetickih;u Narodnim novinama izasla je nova tiskanica koja se sad koristi ali jedina razlika od stare je u samom naslovu tako da se mogu koristiti i stare.
    Medjutim samo do veljace,onda ce se opet nesto mijenjati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •