Stranica 24 od 56 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mare, hvala. malo sam dezorijentirana zbog gripe

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    ako dobijete odobrenje od HZZO u Pronatala ne prihvaćaju da im naš HZZO to plati već moramo mi platiti pa nama refundira HZZO. Obrazlažu kako nemaju Češka i Hrvatska sklopljen neki sporazum na temelju kojeg bi oni mogli prihvaćati jamstveno pismo naše države i našeg HZZO-a. Međutim to nije istina, PFC ga prihvaća dakle to je od klinike do klinike. Nezgodno je iskeširati toliko novaca iako će nam HZZO to refundirati, bilo bi puno lakše da prihvate jamstveno pismo kao što čini PFC...ali što je tu je..
    šta se ne govori stalno da HZZO ne refundira troškove i bilo je primjera da su cure otišle dok nisu još dobile rješenje i da nisu mogle vratit sredstva?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Đurđa, u pravu si, kao i forumašica prag, samo ne pričate o istom, ona govori o plaćanju prema klinika kad je već dobijeno odobrenje od HZZO-a, Pronatal ne vjeruje papiru odobrenja pa pacijent njima plati pa dobije povrat od HZZO-a, a PFC prihvaća papir i pacijent im ne plati ništa nego čekaju da se naplate od HZZO-a.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ali Mare po toj logici znači refundiraju,koja razlika ako sam ja u postupku primjerice 1.4 a dobijem pozitivno rješenje 3.4.,znači vratili bi mi lovu?ili zašto ne bi,to je ono što mi nikako nije jasno,ako ja imam na nešto pravo kakve veze ima ako ja i riskiram i odem na dogovoreni postupak ,platim a oni mi vrate

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

upravo to sam i pisala u onom mailu i ministru i onom Golemu,naravno da mi nijedan nije odgovorio

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, MORAŠ dobiti rješenje prije postupka, svejedno je da li je pozitivno ili negativno, jer ako je negativno-možeš se žaliti nakon postupka i ako u žalbi prihvate-tada ti novac refundiraju, ali ako rješenje dođe nakon postupka-novac ne isplaćuju, to si i sama napisala gore.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ako odeš 1.4. a rješenje dobiješ 3.4 neces dobit nikakav povrat. Mirna je iz PFC-a morala sama slat u HZZO termin mojega postupka tako da oni otprilike znaju kome placaju. Valjda nemaju love najedanput za sve.
    Nekako je lagocino ( bar meni ) da necu ulazit u nešto ako potvrdno neznam dal ce to netko platiti il ne.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ali ljudi moji niste me shvatili,ja samo govorim da je upravo to ono što me najviše ljuti!!!glavna stvar iz ove priče je da li ja imam ili nemam pravo na nešta preko zdravstvenog,znači ako imam koja je razlika da ja to 1.4. platim iz svog đepa pa mi oni vrate,a ako nemam onda nemam i gotovo
    jer ja ću kao i većina nas svakako ići na taj postupak,

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, to se zove birokracija, i mene tu svašta ljuti, al nam to ne pomaže.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

znam Mare sve mi je jasno al si ne mogu pomoći,ljutnja je tnažalost zbog puno stvari,samo sam komentirala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj đurđa76 prvotno napisa Vidi poruku
    ali ljudi moji niste me shvatili,ja samo govorim da je upravo to ono što me najviše ljuti!!!glavna stvar iz ove priče je da li ja imam ili nemam pravo na nešta preko zdravstvenog,znači ako imam koja je razlika da ja to 1.4. platim iz svog đepa pa mi oni vrate,a ako nemam onda nemam i gotovo
    jer ja ću kao i većina nas svakako ići na taj postupak,
    mislim da nema zemlje u kojoj bi to tako radilo. iznimno samo za hitne slučajeve možeš mimo procedure i onda ti često pokriju onoliko koliko oni u toj zemlji za takve stvari izdvajaju (isprobala osobno na zapadu...)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam si vec razmišljala da možda se ode na zahvat prije rješenja pa ako je klinika susretljiva napiše racun sa kasnijim datumom koji bi se nosio u hzzo. Hzzo je sve dogovarao sa Mirnom i nitko živ mene nije zvao i pitao dal sam ja bila u postupku ili nisam a nisam cak ni potpisala gore nikakav racun nit niš .

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure,na tiskanici koju sam ja poslala u hzzo za troškove plaćanja,najzadnja stavka br.12 glasi
    osoba koja je otišla u inozemstvo na lječenje bez rješenja hzzo o upućivanju na lječenje u inoz. nema pravo ostvariti to liječenje na teret hzzo i to sam morala potpisati

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jesi dobila odgovor?

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nisam još dobila odgovor,poslala sam im 28.12.2010 s nalazom od HSG-a pa ćemo sad vidit koliko će im još proći vrimena
    Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    jesi dobila odgovor?

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav svima,evo mi bili danas u Petrovoj i dr D.P.Baldani mi je ispunila zahtjev za refundaciju troškova za liječenje.Svu sam dokumentaciju kopirala i šaljem u HZZO.
    Dr mi kaže da hzzo refundira troškove nama za postupak,inekcije,trošak putovanja pa mi nije jasno zašto ne plaćaju direktno kliniki u Pragu za postupak?
    Ja sam mislila sutra nazvati hzzo da još pitam.Jel ima netno nekakav tel broj i kontakt osobu zaduženu za to?
    Dr je na zahtjev navela obadvije klinike Pronatal i PFC iako bi mi htjeli u PFC jer smo u Pronatalu bili i nisam baš zadovoljna.
    Recite mi da li da kontaktiram Mirnu u PFC ili da čekam dok vidim šta će mi hzzo odgovoriti.Jel netko zna koliko otprilike treba da odgovore na zahtjev?
    Mi ne bi išli dok ne odobre riješenje jel nemamo toliko love,a pošto smo toliko čekali ništa mi ne znači mjesec-dva dok ne odobre.
    Znam da to nema logike,ali eto oni mogu kako hoču ali treba biti uporan i dočekat čemo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj opa prvotno napisa Vidi poruku
    cure,na tiskanici koju sam ja poslala u hzzo za troškove plaćanja,najzadnja stavka br.12 glasi
    osoba koja je otišla u inozemstvo na lječenje bez rješenja hzzo o upućivanju na lječenje u inoz. nema pravo ostvariti to liječenje na teret hzzo i to sam morala potpisati
    Da,ali ne samo to lijecenje nego i eventualno drugo, na koje bi isla ako ti rijesenje dodje prekasno,pa ti prvo sama platis.
    Mi mislili da rijesenje iz 12.mjeseca mozemo koristiti za neki sljedeci postupak(otisli smo u 10.mj i sami platili i nisam za to trazila povrat),ali ne,malo sutra,birokrati sebi protumace kako zele-ukinuli
    nam rijesenje.
    I iako nisam potrosila lipe HZZO novaca , i imala rijesenje,moram pisati novu molbu.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Olea sto se tice PFCa,HZZO placa klinici,ti dobijes jamstveno pismo sa rijesenjem koje nosis u Prag i time jamstvenim pismom
    HZZO garantira svoju obvezu placanja tvog lijecenja.Jedino se refundiravaju naknadno(mislim,ispravite me ako grijesim) troskovi puta
    i po to se ide u Branimirovu 37,Odsjek za medjunarodnu suradnju HZZO.
    Za Pronatal ne znam,iz par postova iscitava se da nisu skloni garantnim pismima HZZOa.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala Sela,tako sam i ja shvatila i bilo bi mi super kada bi mi odobrili PFC jer je lakše tako nego čekati novac pa ići u Pronatal.A za put i inekcije mi se nekako snašli.Jel hzzo ne vrši isplatu na tekuću račun,a ne da još moraš tamo ići?Pošto mi je dr na zahtjevu navela obadvije klinike jel mi možemo birati gdje ići ili moramo tamo gdje oni odobre?Sela jel imaš broj tel od hzzo da mogu nazvati i informirati se jel su zaprimili zahtjev (ne znam jel bolje zvati ili ne pa čekati sa se oni jave)?cure da li ste uz zahtjev i nalaze slali i kakav dopis kopiju knjižice ili osobne?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne znam jesi li ti dobro shvatila.HZZO ti nece dati novac da ides u Pronatal.Ti sama moras imati svoju hrpicu na stednji!Time placas.
    Za refundaciju troskova puta moras ici tamo u Branimirovu a lovicu onda dobijes na tekuci valjda.
    Po meni trebala si sama izabrati kud ces ici i ne navesti obje klinike.
    Ovo ti je broj na koji pitas kako stojis sa zahtjevom.tel 01/4848-866
    Ne trebas nista slati,osim tog sto vec jesi;ako ce im nesto nedostajat-zvat ce te da dostavis naknadno u Dalmatinsku 8.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Joj pa šta sada,ja ne bi išla u Pronatal jer muka mi je od Danice,a i lakše mi je što sa riješenjem možeš ići u PFC.Da tražim moga ginekologa da ispravi?
    Na koju adresu šaljem zahtjev prvi puta i jel na nakoga treba nasloviti?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zahtjev se mora urudzbirati u Margaretskoj 3,pa pisi na Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje,Direkcija Zagreb-urudzbeni.
    Najbolje je osobno urudzbirati,cak ni ne znam jel se moze postom.
    Ispraviti bi trebala dr Baldani.Ili probaj Pronatal sama staviti u zagradu(to bi znacilo nesto kao drugi alternativni prijedlog)ili
    njezno izbrisati korektorom ako se moze.
    Olea jel si ove 2 inseminacije iz potpisa sama financirala?
    Posljednje uređivanje od Sela : 17.01.2011. at 18:17

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pa nemoj mi reći da moram osobno odnijeti,jer ču poludit.Meni je to problem jer nisam iz zg,a sada da opet idem nositi papire u zg ne pada mi napamet.
    Da oba puta smi išli na svoj trošak što nas je izašlo 900 eur svaki puta.ma ne bi mi bilo žao da je uspjelo,ali valda če ovaj puta treća sreća.
    Nisam onda ni znala da imamo pravo ići na teret hzzo-a dok nisam slučajno saznala od jedne doktorice,nije mi zno reći ni moj ginekolog.
    Jel se i ti spremaš ići u Prag i kada?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ha,ha,jesi se prepala..ma mislim da mozes i postom,zasto ne..jedino je sigurnije u ruke urudzbatorici.
    Ja o Pragu za sada samo razmisljam,imam nesto smrzlica,malo mi je jos daleko sve-mozda 4.mjesec.

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

olea ja sam slala na adresu koju ti je napisala sela,poštom i preporučeno

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Sama si ispravi, i ja sam si isto jer mi je dr. Bauman napisao Pronatal.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marijakr,
    jel dr tebe pitao ili je sam napisao pronatal?
    zašto si se odlučila za pfc?
    jesi onda korektirala pa preko toga napisala?

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno MPO pravni savijeti ...

Cure, mali info o pravnim pitanjima o kojima ste gore radspravljale...
    Prvo, posve je svjedeno da li zahtejv šaljete poštom ili ga osobno urudžbirate na šalteru zavoda. Bitno je samo da poštom šaljete preporučeno s povraticom (tako da kasnije možete tražiti info o svom zahtjevu prema danu kada je on zaprimljen na Zavodu - naveden je na povratnici koja vam se vraća na vašu adresu) Realno, praktičnost urudžbenog je u tome što odmah dobijete Ur. broj pa je kasnije lakše tražiti podatke o stanju predmeta, ili na taj broj pisati požurnice. Ako šaljete poštom predstoji vam borba telefonom da bi dobili taj broj ...
    Drugo, što se tiče naknade troškova - važeći Pravilnik o naknadi troškova liječenja u inozemstvu izričito zabranjuje retroaktivno djelovanje. Dakle, kao što su neke cure već navele - ovo upozorenje piše i na zahtjevu - prije nego vam komisija odobri naknadu troška, ne možete ići na postupak o trošku HZZO-a.
    Stvar je u tome da Komisija UPUĆUJE NA LIJEČENJE u inozemstvo, a ne donosi odluku naknadi učinjenog troška. Dakle, oni moraju utvrditi da je vama potrebno liječenje koje se ne može obaviti koda nas, i onda vas oni upućuju van. Tada, po logici stvari, to liječenje plaća onaj koji vas je na njega uputio - Zavod.
    Što se tiče preporuke klinike - vaš doktor preporučuje kliniku. Komisija može i ne mora prihvatiti tu preporuku. Oni mogu utvrditi da je neka druga klinika za vašu dijagnozu optimalno rješenje... Što rade kad su preporučene dvije klinike ... teško je predvidjeti...
    Ali, ono što sigurno znam - zahtjev koji predajete je službena isprava, ovjerena žigom i potpisom ovlaštenog liječnika. Vi ju ne smijete samovoljno prepravljati! Po pravilu, na takvim ispravama, ako se nešto mijenja ili ispravlja, uz ispravak mora stajati pečat i potpis ovlaštene osobe kojom potvrđuje da je ona napravila izmjenu.
    Dakle, samostalnim ispravljanjem izlažete se riziku da vam zahtjev odbace, a u krajnjoj liniji i da vas prijave za krivotvorenje službenih isprava (vjerujte mi na riječ - susretala sam se s takvim postupcima na prekršajnom sudu!).
    Zato, preporučam za ispravak otići rađe doktoru, ili ostaviti tako kako je i nadati se najboljem...
    U svakom slučaju - po svakom zahtjevu treba čim prije saznati broj spisa i gnjaviti ih požurnicam dok ne riješe... i oboružati se strpljenjem.
    Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ovo je zanimljivo !
    Mene doktor nije pital u koju kliniku bi išla nego je napisal Pronatal.
    Ja sam to doma korekrorom izbrisala i napisala si PFC, evo nisu mi odbili zahtjev
    i nisam prijavljena prekršajnom sudu
    Vec sam pisala o tome da mi iz Pronatala nisu ni odgovorili na meil
    a Mirna je to ucinila nakon dva dana i eto, nije mi žao.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

patuljchica, hvala puno na savjetima! Javi nam kako vam ide s planiranjem postupka i kad ste gore.
    marijakr, kako napredujete?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi smo ti za pet, tak bar doktor kaže. Nema naznaka za nikakove anomalije i supac, odma se lakše diše. Ja ti super to sve podnosim, nisu me ni mucnine previse mucile, nemam potrebu jesti za dva, nemam promjene na koži, skoroz skroz normala. Sad sam 14 + 2 i hvata me neki umor, križa me bole ko staru baku i imam problema opet sa probavom al jedem kivi koji uspješno djeluje al to valjda sad narmolno kad buša raste Sad ovu godinu budete sigurno sve dožijele kak je to super osjecaj!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marija baš mi je iskreno drago zbog tebe i da je sve ok.pozdrav milivojima i jel ima još koja trudnica?

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

@marija: drago mi je da je sve dobro prošlo! Obzirom da imam dosta konkretnog iskustva u ovom području (pravnom), samo navodim što se može dogoditi... (a ne mora - ovisi o revnosti službenika koji obrađuje zahtjev...). Čisto da znate u što se upuštate i kakvi su rizici...

Što se tiče mog postupka - javljam da sam poslal upit u obe klinike - Pronatal i PFC. Pošto sam slala taman prije praznika, nit jedni mi se nisu odmah javili, a od Pronatala sam dobila automatiziranu poruku da su do 03.01. na g.o. Ipak, 03-eg sam dobila mail od PFC-a kojim se ispričavaju što se nisu prije javili radi godišnjih, šalju mi osnovne podatke o genetičaru s kojim surađuju, te mi Mirna javlja da će mi se za par dana javiti za termin konzultacija. 10-og dobivam i mail od danice iz Pronatala - bez isprike . JAvlja da se na kozultacije dugo čeka jer je gužva i da će mi se javiti ...
    PFC mi se stvarno i javio - veli Mirna da u siječnju nemaju slobodnih termina, ali da javim kad nam je zgodno u veljači. Sad čekam da mi odgovori dal se evenutalno može subota dogovoriti za konzultacije, zbog posla.
    Posle konzultacija bumo pametniji... javim kako ide ...

Bubana, jel sam ja dobro shvatila? Ti si sad u postupku? Ideš na PGD?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja se nebi ni iznenadiloa da sad ispravke ne uvaže, sve je postroženo u ovom kratkom roku kad sam ja to obavljala,uglavnom moja tiskanica je imala više grešaka i vracena mi je par puta jer nisam ni u bolnici odma dobila sve pecate i tak al nakraju je dobro ispalo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Patuljchice hvala ti na savjetima,naravno da nitko nece riskirati sam sebi napraviti probleme...
    Sretno sa konzultacijama!
    Marijakr samo neka bebe napreduje i veseli svoju mamicu!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I ja se slažem šta je Sela napisala.
    Sutra šaljem zahtjev poštom preporučeno sa povratnicom sada sam još zvala da pitam jel još šta treba poslati osim kopije nalaza.gđa mi kaže da obavezno mora biti ime,prezime i faksimil dr koji ispunjava i u sredini gdje piše član liječničkog konzilija okrugli žig od bolnice (kod mene petrova) tamo sam išla.ne zaboravite se na kraju potpisati i trebalo bi navesti svoj broj kako bi liječnici mogli zvati ako još šta bude potrebno.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Patuljchice , da ja pocinjem sredinom Marta sa stimulacijom, ustvari sve ovisi o dc. Tako da nisam sigurna kad cu tacno biti u Pragu. Svoj protokol sam vec navela u proslim porukama.
    Draga Sela, zao mi je sto je sve tako kod tebe zavrsilo, ja te mogu razumjeti sto se gubitaka tice. Zelim ti brzi oporavak i puno snage i volje za dalje.
    Hvala ti na podrzci, ja se nadam da ce sve ovaj put biti u redu. To isto zelim i ostalima na ovom forumu.

Ostalima trudnicama i trudilicama zelim sve naj-naj pusssa.

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marijakr,izgleda da ti je inbox put ne mogu ti poslati poruku na pp.
    cure jel vama dr na zahtjev ispunjavao što pod napomenu (rublika 11)?

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo cure, proučila još jednom pravilnik pa javljam... vezano za prijedlog klinike...
    -zahtjev mora sadržavati
    "...obveznog prijedloga za upućivanje na liječenje u inozemstvo doktora specijalista, odnosno liječničkog konzilija ugovorne zdravstvene ustanove u kojoj se osigurana
    osoba liječi s prijedlogom jedne ili više inozemnih zdravstvenih ustanova..." ali "... "Odluka o izboru inozemne zdravstvene ustanove u koju će se osiguranu osobu uputiti na liječenje, a uvažavajući prijedloge doktora specijalista, odnosno liječničkog konzilija ugovorne zdravstvene ustanove u kojoj se osigurana osoba liječi, u nadležnosti je liječničkog povjerenstva Direkcije Zavoda. Prilikom izbora inozemne zdravstvene ustanove u koju će se uputiti osiguranu osobu prvenstveno se određuje klinika u inozemstvu s kojom je Zavod sklopio ugovor o provođenju tražene zdravstvene zaštite."
    Dakle, u prijevodu: doktor vam napiše kliniku koju misli da je najbolja (ili više njih), a Zavod odlučuje koja je za njih "najpraktičnija". Prema onome što su pisale cure po forumu - čini se da je PFC za nas jednostavniji jer HZZO isplaćuje novac direktno njima, ali mi se čini da je Zavodu zgodnije poslovanje za Pronatalom jer sami platite trošak a oni onda uplaćuju vama na račun u RH, dakle ne moraju kemijati sa inozemnim uplatama...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da,stosta po novom zakonu inace sto je njima zgodnije,nama nije..zasto bi tu bila iznimka.
    Mislim da ako se upise samo jedan izbor ,da njega i odobre,ako imaju namjeru uopce odobrit postupak.
    Bitno je sto mi izaberemo,ne oni. Idealno je kad lijecnik upise ono sto ste vi kao pacijent izabrali prethodno
    se dobro informiravsi.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Samo jedna mala napomena kad se predaje zahtjev (vjerojatno to znate)-po novom zakonu o MO U HR morate predati vjenčani list ili potvrdu o vanbračnoj zajednici-jel to tako ili nije?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo jedna mala napomena kad se predaje zahtjev (vjerojatno to znate)-po novom zakonu o MO U HR morate predati vjenčani list ili potvrdu o vanbračnoj zajednici-jel to tako ili nije?
    Nisu ga trazili.Jedino ako je to nesto supernajnovije.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, znam da su to našu Nepisalicu tražili, zato sam to napisala...

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno vjenčani list

Kod predaje zahtjeva za upućivanje na liječenje u inozemstvo ne treba dostavljati vjenčani list. Samo medicinsku dokumentaciju. Smisao instituta "upućivanja na liječenje u inozemstvo" je da se pacjentima kojima se ne može osigurati adekvatna medicinska njega i skrb u RH, ista osigura u inozemstvu. Pretpostavka je da je pacijent već prethodno prošao inicijalnu proceduru kod nas, jer ga liječnik specijalist upućuje na liječenje vani, dakle, već je liječniku dostavio svu dokumnetaciju potrebnu za prvođenje MPO liječenja - potvrde psihologa/psihijatra i pravnika i dokaz o bračnoj ili izvanbračnoj zajednici. Ovi dokumenti već postoje u vašem "spisu".
    Dostava dokumentacije može se eventualno tražiti od onih koji su postupak započeli po "starom zakonu", pa ovu dok. nisu dostavljali, a sad nastavljaju...
    U svakom slučaju, Pravilnik propisuje da ukoliko neka dokumnetacija nedostaje, pozvati će se predlagatelj u roku od 15 dana istu dostaviti, pod prijetnjom odbačaja.
    Poz!

olea77 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure ja danas poslala dokumentaciju u hzzo.Poslala sam zahtjev i kopirala sve nalaze moje i od mm.Tako su mi rekli u hzzo,nitko nije spominjao vjenčani list.
    Zvat ču iduči tjedan da vidim jesu zaprimili.Poslala sam Mirni u PFC mail u ponedjeljak ali mi nije ništa odgovorila.Jeli se inače čeka tako na odgovor ili je gužva?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Olea i ja sam nesto duze cekala na njen odgovor,da bi na kraju odgovorila odjednom na 2 moja maila.Ma ajd,pricekaj,razmazili su nas
    savsenom komunikatibilnoscu..mozda i Mirna koji puta ima virozu ili slicno..Ako ti nikako ne odgovori,imas mail(na webu) i od dr Lazarovske pa
    pisi njoj.

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Olea, ni meni Mirna ne odgovara ovaj tjedan! poslal sam joj 15.-og mail, još nema odgovora...
    Možda je fakat na bolovanju... A ništa, drugo nam ne preostaje nego držati se one stare strpljen-spašen

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure, pošaljite joj sms ako je nešto hitno

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

He, he! Izgleda da Mirna škica naš forum!
    Taman je pošpotale da se ne javlja - i za pol sata mi stiže mail od nje!
    Idemo muž i ja za godišnjicu braka na izlet u Prag !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •