Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure je li ijedna uzimala Trisequens tablete? ja idem na donaciju j.s. i uzimala sam estrofem pa u kombinaciji s duphastonom pa bih trebala dobiti menzes pa nastaviti s prvim danom menzesa s Trisequensom..inače kako podnosite hormone? ja sam zasad ok s estrofemom iako ga uzimam 2x2mg ( povećali su mi dozu ) i 2x1 duphaston.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj prag prvotno napisa Vidi poruku
    cure je li ijedna uzimala Trisequens tablete? ja idem na donaciju j.s. i uzimala sam estrofem pa u kombinaciji s duphastonom pa bih trebala dobiti menzes pa nastaviti s prvim danom menzesa s Trisequensom..inače kako podnosite hormone? ja sam zasad ok s estrofemom iako ga uzimam 2x2mg ( povećali su mi dozu ) i 2x1 duphaston.
    Ja sam uzimala Trisequens, ali mi nije jasno sto si ti napisala da kada dobijes mengu trebas nastaviti s Trisequensom?
    Ja bi uzimala Trisequens do krvarenja, onda bi kretala s Estrofemom i Estradermom TTS 100. 2 dana prije transfera sam pocinjala uzimati Utrogestane.
    Inace sam bila na veeeeeeelllllllliiikim dozama Estrofema, tesko je dolazilo do zadebljanja endometrija.
    Nisam imala nikakve nuspojave od hormoma, osim 2-3 kg vise nego sto sam imala uobicajeno.

Kako me dugo nije bilo svima ~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba!!!!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mia prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam uzimala Trisequens, ali mi nije jasno sto si ti napisala da kada dobijes mengu trebas nastaviti s Trisequensom?
    Ja bi uzimala Trisequens do krvarenja, onda bi kretala s Estrofemom i Estradermom TTS 100. 2 dana prije transfera sam pocinjala uzimati Utrogestane.
    Inace sam bila na veeeeeeelllllllliiikim dozama Estrofema, tesko je dolazilo do zadebljanja endometrija.
    Nisam imala nikakve nuspojave od hormoma, osim 2-3 kg vise nego sto sam imala uobicajeno.

Kako me dugo nije bilo svima ~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba!!!!
    draga mia
    situacija je sljedeća...ja sam u ranoj menopauzi i dr Mardešić je radio probnu terapiju da vidi kako ću reagirati na estrofeme..
    najprije sam 14 dana uzimala 3x2mg pa je endometrij bio 6mm. onda mi je povećao na 2x4mg još 6 dana i onda je endometrij bio 7,2mm. onda je rekao da to više nije proba, da smo na redu pa da samo produžim s tom dozom estrofema još 10 dana u kombinaciji s duphastonom 2x1. jučer sam prestala i očekujem ovih dana menzes a s prvim danom menzesa mi je rekao da počnem piti trisequens.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga mia
    situacija je sljedeća... i očekujem ovih dana menzes a s prvim danom menzesa mi je rekao da počnem piti trisequens.
    sad mi je jasnije. nisam znala da je krenuo i sa probnim terapijama. drago mi je da je, jer je to u jednu ruku i dobar nacin da se bolje pripremis za transfer.
    kao sto sam bila napisla, ja sam bila na isto velikim dozama hormona: Estrofem 2x4, Estradiol TTS 100 2x tjedno, Prednizon, Andol 100...pa Folna, B komplex, Choline&Inositol, a prije svega toga Trisequens.
    S obzirom da si jucer prestala s Estrofemom, vjerojatno ces kroz 2-4 dana poceti krvariti i pocesti s Trisequensom. Zelim ti svu srecu u ovom postupku!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad mi je jasnije. nisam znala da je krenuo i sa probnim terapijama. drago mi je da je, jer je to u jednu ruku i dobar nacin da se bolje pripremis za transfer.
    kao sto sam bila napisla, ja sam bila na isto velikim dozama hormona: Estrofem 2x4, Estradiol TTS 100 2x tjedno, Prednizon, Andol 100...pa Folna, B komplex, Choline&Inositol, a prije svega toga Trisequens.
    S obzirom da si jucer prestala s Estrofemom, vjerojatno ces kroz 2-4 dana poceti krvariti i pocesti s Trisequensom. Zelim ti svu srecu u ovom postupku!
    draga mia,
    upravo tako, nakon što sam prestala uzimati duphaston i estrofem dobila sam menzes a od prvog dana sam počela uzimati trisequens. baš čekam daljnje upute od dr. s obzirom da si ti prošla sve pretpostavljam da će mi uključiti kao i tebi (Estrofem 2x4, Estradiol TTS 100 2x tjedno, Prednizon, Andol 100...pa Folna, B komplex, Choline&Inositol,). a reci mi jesi trisequens potrošila 1 kutiju ( 28 kom) ili duže? te kako sam nestrpljiva zanima koliko još mi ima do postupka..npr koliko ti je trajala ova terapija nakon trisequensa? ti si isto u ranoj menopauzi?

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga mia,
    .... a reci mi jesi trisequens potrošila 1 kutiju ( 28 kom) ili duže? te kako sam nestrpljiva zanima koliko još mi ima do postupka..npr koliko ti je trajala ova terapija nakon trisequensa? ti si isto u ranoj menopauzi?
    obicno kazu da je Trisequens dobro koristiti barem kroz 2-3 ciklusa, kako bi maternica bolje reagirala na Estrofem. No koliko sam shvatila to bas i nije neophodno i nuzno.
    Kada krenes u postupak nakon Trisequensa, to je to. Krenes sa Estrofemom i ostalom sto ti doc odredi i kada se maternica dovoljno zadeblja ( u pravilu 14-17 dc) ides na transfer!

Nemoj ocekivati da ce ti doc reci za vitamine koje trebas koristiti. To ti svaka od nas samostalno dozira, najcesce nakon provjere statusa vitamina i minerala u nekoj od apoteka.

Da i ja sam u preranoj menopauzi (tak su mi rekli da je prerana).

Sretno!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

draga mia,

hvala na brzom odgovoru! poslala sam e-mail dr pa čekam upute. javim se s novostima

hvala svim dragim curama na forumu jer sam zahvaljujući vama saznala puno toga što nisam znala o MPO i što je lakše kad nas je više i dijelimo iste brige i nade i snove!

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

obicno kazu da je Trisequens dobro koristiti barem kroz 2-3 ciklusa, kako bi maternica bolje reagirala na Estrofem. No koliko sam shvatila to bas i nije neophodno i nuzno.
    Kada krenes u postupak nakon Trisequensa, to je to. Krenes sa Estrofemom i ostalom sto ti doc odredi i kada se maternica dovoljno zadeblja ( u pravilu 14-17 dc) ides na transfer!

Nemoj ocekivati da ce ti doc reci za vitamine koje trebas koristiti. To ti svaka od nas samostalno dozira, najcesce nakon provjere statusa vitamina i minerala u nekoj od apoteka.

Da i ja sam u preranoj menopauzi (tak su mi rekli da je prerana).

Sretno!
    javio se dr i rekao da nastavim s Trisequensom a da ću na vrijeme biti informirana što dalje uzimati..a postupak najvjerojatnije u 4 ili 5 mj. i opet nije spomenio je li ili nije nađena donorka, ja se bila ponadala kad je rekao da smo došli na red da je to sad u 3mj. ali dobro, kad sam do sada izdržala proletiti će i taj 3 mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •