cure molim vas na pp ili ako ima već negdje link za povoljan smjestaj u Pragu..
cure molim vas na pp ili ako ima već negdje link za povoljan smjestaj u Pragu..
Jedna mala mozda nekom bitna obavijest(onima koji su bili u Pragu pa se vratili u HR sa nesto nepotrosenih kruna):Sa danom 31 ozujka
prestaje vaziti novcanica od 50 KR vec vrijedi samo kovanica od 50.Mogu se zamijeniti u bilo kojoj od poslovnica Ceske nacionalne banke.
Mi smo bili u veljači u hotelu globus. Da se ne ponavaljam, vidi na str 36. moj "review" http://forum.roda.hr/threads/58112-P...EŠKOJ/page36.
Mi smo noćenje s doručkom platili 20€ za nas dvoje. Ali, sad je u Pragu sezona ...
Inače, mi uvijek bookiramo smještaj po cijeloj EU preko www.booking.com, i uvijek smo zadovoljni, i nismo još imali neugodnih iskustva...
Malo surfaj... Svašta se može naći, ovisno o tome koje zahtjeve imaš.
Mislim da je i Milivoj negdje oko 32-33 str. stavio neke dobre prijedloge glede boravka u Pragu.
pozdrav!
Patuljchice besplatno zamijenjuju novcanice godinu dana.Znaci sad je najmanja novcanica 100 CZK.
Laky evo trazi:http://www.tobook.com/Czech-Republic...1&Dep=04/18/11
cure molim vas info.Nabavila sam lijekove koji mi stoje u protokolu do prvog uzv-a,a taj uzv. radim u Pragu.Kako stoje stvari dalje sa lijekovima ako mi dr.L. produži stimulaciju?kupujem ih tamo kod njih?Dr.mi izdaje recept pa kupujem u njihovim ljekarnama?Određeni mi je protokol s antagonistom.Kolko dana otprilike će mi ispasti boravka u Pragu s tim da 8.dc.radim uzv.u klinici?Preporučite hotel.Prošli put smo bili u Belvedere.Kolko vidim skoro svi hoteli nude noćenje sa doručkom a nama bi odgovarala i večera.može i na pp.Hvala i sretno svima!!!!!!!Mi krećemo oko 20.4.
Ja sm bila u hotelu Park oni imaju pizzeriju u hotelu gdje sam vecinom vecerala ja sam bila u februaru pa mi se nije dalo ic dalje abog hladnoce.
Ima restorancica na svakom cosku a sad se i vrijeme proljepsalo pa se morete i prosetat.
Puno srece zelim svim putnicima za Prag i da uskoro osjecaju jutarnje mucnine kao sta ja sada osjecam dok ovo pisem![]()
Tika08 sve sto budes trebala od lijekova dr. L ce ti napisati recept i mozes to podici u ljekarni i platiti, moze i karticom. Sto se tice boravka racunaj minimalno od 8. dana do punkcije 6 do 7 dana i onda jos 3ili4 dana do transfera. Sto se tice hotela ima stvarno svega, a za veceru smo si nasli neku pivnicu Bruska gdje smo jeli za 250 do 300 kruna s 2 velike i kojom malom pivom. Klopa je poprilicno jeftina i jako fina. Ako te jos nesto konkretno zanima javi se na pp. Vidim po datumu da se necemo trefiti u Pragu, jer mi pklaniramo otici iz Praga 20.4. Puno srece i ugodnh dana u Pragu.
Evo malo sam gledala na ebooking.com za 13 dana u Pragu od 650 eura pa do puno vise hotel s doruckom za dvoje. Upisi u google cheap hotels in prague i u potragu, ima stvarno svega, ovisno o ukusima.
Sela, avatar ti je mrak!(morala sam to baš ovdje komentirati...)
Tika08 evo booking.com hotel Fortuna Luna 13 noci 371 euro (pisala sam od 20.4 do 3. 5.)
Dobro jutre cure, podnosim izvjesce tza moj put u Prag, avion je rezerviran, a sad je rezerviran i hotel, tri noci 150 eura http://www.chateauhotel.cz/en/wellne...m-praha-4.html, i planiram se relaksirati prije transfera u wellnesu, pa mora upaliti. Putujemo 17.4. i vracamo se 20.4. Detalno izvjesce ce dobijati svakodnevno. Ako je neko u to vrijeme u Pragu nek se javi. Pusa
OKNP, mogu sam reći WOW (ubij ti mene ako i mi ne odemo tamo).
Češke cure, šta kažete na kofi druženje u ZG?
Steta sta nemaju i akupunturu jer to isto zna pomoc za bolju gnjizdenje embrija to u Brnu dosta prakticiraju 1 tretman prije Et i 1 posle,ali sigurna sam da ce i to uskoro uvest.
Draga moja koja ne pise ima da uspije ovaj put,proljece je ja ti saljem trudnicku energiju znam da sam jako daleko ali stici ce do tebe.![]()
OKNP,Hotel izgleda super.
Mi isto idemo u 4 mj.sve ovisi o ciklusu ali mislim da će se potrefiti onaj vikend od 15.04.,planiramo ostati tri dana.
Nisam gledala po adresi jel hotel blizu PFC?
Cure da javim, eto mislila sam sutra napraviti test, ali napravila sam sada, i negativan je.
ET mi je bio 22.03 sa 48 sati starim embrijima.
Nije blizu PFC, ali nam to nije bitno, smatrramo se nakon 8 dana Praga poluprazanima pa cemo se snaci gradskim prijevozom.
Hop mozda je rano za test?
hop, dobro kaže OKNP, možda je mrvicu rano, ipak je beta jedina relevantna.
A neznam , ja se nadam, ahh tak sam jadna , nije mi ništa ostalo samrznuto.
Danas mi je 12dpt, a radila sam popodne test poslje 17 sati, a i embriji su stari bili samo 48 sati, a budemo vidjeli.
hop,mislim da je rano,i imas pp
ja se i dalje nadam za tebe....<3
ako vec radis ranije test nego sto ti je dr. rekla onda se radi sa jutarnjom mokracom...sad nedavno mi je prijateljica radila isto jaaako rano test,ona je isla od 10 dpt.radila popodne nista,a sutra ujutro je bila crta,svijetla ali ipak je bila prisutna...
Hop,nije da te tješim ali možda je rano.Test je najbolje raditi sa jutarnjim urinom.
Probaj se strpiti do bete i što manje misliti.
Znam da je lako reći ali i ja sam to prošla dva puta i razočarala se.
Sada kada budem išla neću uopće raditi testove jer razočaram i živci su mi napeti.
OKNP,ja mislim da ćemo mi negdje bliže PFC jer idemo tamo prvi puta.
Dva puta smo isli u Sanatorium dva puta ali na dva dana tako da nismo ni vidjeli grada jer smo žurili nazad.
OKNP možda se i vidimo tamo ako nam se potrefi u isto vrijeme.
Mislim da sam gledala cijene su isto oko 50 eur noćenje sa doručkom za dvoje.
cure, mozete na www.viamichelin.com upisati točnu adresu polazišta i klinike i izbaci vam osim detaljnog plana puta automobilom i opciju find your hotel on arrival ( mozete birati po cijeni, udaljenosti od klinike, preporukama isl. ) ili direktno http://www.viamichelin.com/web/Hotels
a meni osobno je draga stranica www.booking.com
Hvala prag, i ja sam na booking.com rezervirala sobu i ok su mi.
Olea i mi smo prvi put pikirali hotel blize klinici, a sad cemo se snaci. Jedva cekam krenuti.
OKNP,u kojem ste hotelu bili blizu klinike,koliko ste plaćali i kako je sa parkingom (jel je plaća posebno)?
I ja jedva čekam da mi dođe ciklus,pa pikanje i da krenemo.Kaka budemo tamo malo čemo prošetati da vidimo kako stoje hoteli malo dalje.
Nadam se da če nam ovaj puta uspjeti i da nećemo više ići.
Željela bi da nam svima uspije.
OKNP jel ti ideš na FET,koliko vam je tamo ostalo?
Olea u prosincu smo bili u hotelu Denisa, kod stajalista metroa Dejvicka, tramvajem nam je trebalo tri stanice do klinike. Tada smo bili 8 noci s doruckom plus avionske karte preko ebookersa i to nas je izaslo 4300 kuna. Sad ce nas tri dana doci nesto vise, ali sad im je sezona pa ne cudi. Nek ti blizina klinike ne bude glavni argument za hotel obzirom da je taksi poprilicno jeftin, a gradski prijevoz odlicno organiziran. Ne treba neko veliko snalazenje, malo engleskog i sve se nade.
Da idemo na FET, ostalo mi je 5 smrzlica (96 sati), valjda dobre kvalitete. Vidjet cemo.
Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 04.04.2011. at 09:10
Evo, češke cure (dečko milivoj nam je daleko), da ne otvaram posebnu temu jer nas je malo- Zg češka kava u četvrtak, iza pola 5, u gradu, pa ko želi i može, neka dođe.
Cure,da sam bliže i ja bi došla na kavu.
Uživajte i popite jednu za mene.
Pusa
OKNP hvala na info o smještaju.Baš šteta kaj nisam blizu zg.I ja bi jednu zguštala s vama!!!
Pozdrav svima!
Jutro cure,
Kako vi računate dane ciklusa?izgleda da mi je M malo uranila(26 dan) jutros vidim malo na papiru kada sam se brisala.
Od drugog dana trebam primati inekcije pa me zanima jel onda danas računam kao prvi dan?
pozdrav cure,vezano za kavicu u zg da sam bliže i ja bi došla što nije isključeno da neću jer sad sam zvala u vinogr.kad ću doći po ljekove pa mi je rekla da zovem u srijedu što znači vjerovatno u četvrtak putujem u zagreb pa ako se snađem javite di trebamo piti kavicu pa možda i dođem,olea ja sam do sad uvjek računala prvi dc onaj dan kad mi se pojavi to što se tebi pojavilo,ali ako ti nije jasno vjerujem da će ti mirna pojasniti
opa,hvala i ja tako mislim ali poslat ću Mirni danas mail jer smo se tako dogovorile.
Onda sutra poćinjem sa pikanjem.
olea, trebala bi pravo procuriti negdje do 5, 6 popodne (ali svaka klinka ima drugačije mišljenje o tome, provjeri s Mirnom).
opa, kava će biti na otvorenom jer su najavili lijepo vrijeme, atrij arheološkog muzeja (u Gajevoj).
ok mare vidit će kad će mi reći da dođem, a ako se ne izgubim po zg vidimo se
Čestitam ovdje PFC trudnici, mojoj transfer cimerici!
Hej curke i ja se pridružujem čestitkama, meni je danas 14dpt i nočas počeli grčevi i u leđima i trbuhu i glavobolja i danas malo krvi, a test na 12dpt popodne sam ga radila u nedjelju i bio je negativan, a vraćena su mi tri embrija stara 48 sati četverostanična.
Jedino mi bilo čudno što sam grčeve imala još prije 5 dana tj u noći sa četvrtak na petak, al eto sada opet nočas i malo danas i sada eto malo i roze krvi, ko da se menga probija.
Pisala sam doktorici da vidim što će mi reći i tako.
Ja misli da ništa od ovoga puta, a najgore mi je u svoj prići što mi nije ništa ostalo za zamrznut.
hop, draga jel možeš ikako otići izvaditi krv? to ti je ipak sigurnije od bilo kojeg testa. jel ti se javila dr?
držim ti fige da još nije gotovo!![]()
Hej draga moja, pa daj kako si mi ti, može i na pp.
Pa nema te i nema!
Pa mogla bi , al tak nemam živaca, test sam radila u nedjelju popodne 12dpt i bio negativan, a grčeve imala u noći sa čet na pet, pa mi to bilo čudno d anije implatacija jer onda mi bio 23dc, a danas mi je 14dpt i 27dc i nočas grčevi i danas malo krvi svjetle, a možda još jedan test ak ne procurim za potvrdu, pa neznam, doktorica rekla test sutra 06.04, al danas sam joj pisala da joj objasnim situaciju, prije pol sata sam joj pisala ali nije se još javila, pa ćemo vidjeti što ćw mi ona reći, svoje mišljenej.
Ja sam si popila normabel i sad sam super, a mogla bi i pivu ha, heh eh.
Joj a tak sam jadna, a dan prije transfera i na taj dan sam ti izgubila glas a temperatura oko 38, što da ti kažem i imal tak probavne smetnje , ma užas, sve naopako krenulo.
A kao si mi ti, koj ti danas dan?
hop kaj ti je inbox pun?
ajoj draga baš mi je žao ali ne treba gubiti nadu,napravi ti i nalaz krvi to će najsigurnije pokazati