tražili su mi iz praga da donesem nalaz od ekg,i onda mi je anasteziolog napisao i mišljenje njegovo
Citiraj olea77 prvotno napisa Vidi poruku
opa hvala na informaciji.jesu te u pronotalu tražili da obaviš kod anesteziologa u hr ili si išla sama?i mene zanima kako to ide sa lijekovima.
Ja danas dobila od hzzo-a da im dostavim nalazo od hsg,iako sam ja poslala otpusnicu iz bolnice i dr je otraga napisao u dvije rečenice da je nalaz ok odnosno da su jajovodi prihodni ali nije lupio žig,pa su oni tražili da dostavim nalaz.ja ih zvala da kažem da sam samo to dobila,a oni kažu da ne priznaju i da mora biti nalaz pisan na kompjuteru a ne mašinom.kada sam rekla dr koji mi je pretragu radio on se nije mogao isčuditi i na kraju je napisao na kompjuter pa sam ponovo poslala poštom.iznenadila sam se što su brzi naime poslala sam 19.01.zahtjev,a oni meni danas šalju da dostavim nalaz od hsg-a.drugo nisu ništa naveli valda je ostalo ok.
Muči me samo što sam nalaz od hsg-a radila 3 mj 2009 god prije nego sam išla na inseminacije u prag,pa se samo nadam da neće tražiti da bude novi nalaz.
Šta vi mislite hoće tražiti da ponovim nalaz?