Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2768

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nadam se da će se venera javiti.....
    opa i pretorija-čini mi se da ste vi prve ljetne putnice, a na jesen kreću kolone, sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Od mene nazalost nista jer sam zaradila polip izgleda od estrofema jer kad sam bila u PFC na konsultacijana sve bilo ok
    a 12 DC su mi pronasli taj polip i tako sam prestala sa estrofemom i sada se moram polipa rijesit pa cemo vidit sta dalje.

Molila bih ako je neka od vas imala ovako nesto da se javi,Jer se bojim da se isto ne ponovi sa ponovnom stimulacijom endometrija sa estrogenima.
    a meni ih treba dosta jer sam u menopauzi.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    Od mene nazalost nista jer sam zaradila polip izgleda od estrofema jer kad sam bila u PFC na konsultacijana sve bilo ok
    a 12 DC su mi pronasli taj polip i tako sam prestala sa estrofemom i sada se moram polipa rijesit pa cemo vidit sta dalje.

Molila bih ako je neka od vas imala ovako nesto da se javi,Jer se bojim da se isto ne ponovi sa ponovnom stimulacijom endometrija sa estrogenima.
    a meni ih treba dosta jer sam u menopauzi.
    Meni su u jednom postupku otkrili miom koji se nije vidio dokle god se endometrij nije zadebljao s estrofemom. A i tada ga nisu vidjeli svi doktori, no bio je tu i sto je najgore bila je to neka vrsta koje je onemogucavala zacece.
    Kada sam to cula bila sam jadna i razocarana jer sam vjerovala da ce bas taj postupak biti dobitni, no prekinuli smo pripremu, otisla sam na histeroskopiju, rijesila se mioma i u slijedecem postupku uspjela)
    Razmak izmedju postupaka mi je bio skoro godinu dana, ali to je bilo zato sto sam imala neke bakterije kojih se nikako nisam mogla rijesiti, inace bi mogla ici u postupak nakon 2-3 mj. (kako su mi rekli).

Ne znam sto znaci da koristis puno estrofema. Ako ti ista znaci ja sam koristila 3x2, da bi na kraju zavrsila i na 4x2. Rekli su da sam medju rijetkima koja koristi te doze, pa se nadam da sam te barem malo utjesila s ovom informacijom.)

Sretno dalje!

opa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

alo cure i ja sam pikalica,danas mi je 20 dc i primila sam u 13.30 prvu inekciju decapaptyla,tako sad svaki dan dok ne dobijem m a onda ćemo viditi kako dalje,uglavnom poslala sam emeil danici u pronatal da sam počela sa stimulacijom i da mi napiše koje nalaze trebam doniti sa sobom i ona mi je dosta brzo odgovorila i napisala sljedeće.
    KOMPLETNA KRVNA SLIKA SA DIFERENCIJALNOM FORMULOM LEUKOCITA,
    KRVNA GRUPA SA RH FAKTOROM,
    JETRENE PROBE,
    URINO KULTURA,
    EKG,
    NALAZ NA PRIJENOSNE BOLESTI
    HIV,HEPATITIS B I C,SIFILIS
    i s obzirom da nam treba don.sperma da opišem karakteristike koje nam trebaju kod donora, ja sam opisala karakteristike (boja kose ,očiju i krvnu grupu)mm,tako da se sad već tribam polako pripremati za prag i ovaj put kao nikad jedva čekati da dobijem m i da krenemo

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala puno mare41 i mia
    bas ste mi ulile nadu za dalje ja sam bila u probnom ciklusa sada na srecu tako da moju donorku nisu stimulirali
    tako sad cekam ciklus i nadam se da ce polip otic mozda sam ako ne onda sta se mora mora mozda i kod mene bude kao kod mie.

mare41 hvala na prijedlogu ali ja ne zivim stalno u Hrvatskoj dosli smo samo zbok Praga a dr,Laz mi je napisala da moram bit na inekcijama posle vadenja polipa i ja bi onda opet imala probni ciklus prije pravoga a to mi je previse da ostanem ovdi u Hr.
    tako sad idem natrag za Afriku pa cu vidit sta dalje.

ja sam koristila 3x2 tab estrofema mislila sam zbog menopauze da je to puno vise nego vi koje imate normalni ciklus
    Jos sam razmisljala i o flasterma estrogena mozda bi mi to vise odgovaralo ako neko ima iskustva nek javi.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pretorija prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam koristila 3x2 tab estrofema mislila sam zbog menopauze da je to puno vise nego vi koje imate normalni ciklus
    Jos sam razmisljala i o flasterma estrogena mozda bi mi to vise odgovaralo ako neko ima iskustva nek javi.
    evo mene opet. za pocetak - ne brini!
    moj ciklus je sve, samo ne normalan. jedna od dijagnoza je i preuranjena menopauza.
    zaboravila sam napisati da sam ja uz 4x2 estrofema koristila i estraderm tts100 flastere (mjenjanje 2x tjedno).
    naravno uz to i utrogestan pred transfer, a uzimala sam od pocetka ciklusa i prednizon i andol 100.
    svu tu terapiju odredio mi je dr. mardesic.
    prednizon i andol sam uzimala u zadnja 2 postupka, prije toga ne (prije su bila 4 postupka).

isla sam i na ispitivanje vitamina i minerala pa sam rekla da sam u postupku i onda su mi preporucili choline&inositol, vitamin e, omegu 3, pregnital. to sam sve uzimala do transfera, a nakon transfera sam nastavila od vitamina s omegom 3, pregnitalom i magnezijem 300 direktom koji toliko ne utjece na probavu (sumeci mi je bio katastrofa).

sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •